Sıfır Km, Megelli 250r aldım, aldım ama huzursuzum.. Çünkü bu başlığın altını nedense motoru aldıktan sonra okudum :/ ..
Kullanan arkadaşların önerileri var mı? Ya da plakasını çıkartmadan motoru bayii ye iade edip başka bir motor mu almalıyım ?
Sıfır Km, Megelli 250r aldım, aldım ama huzursuzum.. Çünkü bu başlığın altını nedense motoru aldıktan sonra okudum :/ ..
Kullanan arkadaşların önerileri var mı? Ya da plakasını çıkartmadan motoru bayii ye iade edip başka bir motor mu almalıyım ?
Neden huzursuzsun sıfır motor herşey senin motorunu severek kullanımına bağlı bu her motorda geçerli . Facebook grubuna katılırsan daha detaylı bilgiler alabilirsin. Megelli Türkiye grubun adı
Beyler hangi marka motor yağı kullanıyorsunuz motoru ilk aldıgimda fikrimolmadigindan dandik biseler kokoydurmuştur 5w 40 hangi marka kullanmami tavsiye edersiniz
Arkadaşlar bende megelli 250r almak istiyorum. motorda stop etme sorunu var sanırım çözüm bulan varmı bu soruna? Veya firma bu konuda bir adım attımı?
Motoru "0" aldım yeni.. Vites değiştirmek için ya da durmak için debriyaja bastığında stop ediyor. bazen de vites boşta takılıyor ne 1 e ne 2 ye geçiyor.
katalizör fişini çıkartınca istop etme problemi geçiyor.
katalizor fişi neresi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
buldum. lamda sensöründen( oksijen sensörü) çıkan soketi çözünce stop etme ve devir gezmesi kayboluyor. fakat devir 1700 lerde stabil oluyor 1500 olması gerkirken.
Yakıt tüketimi arttı çekişi ve gidişide arttı ama
Merhabalar bende megelli 250r motorlara bakıyorum ama fiyatlar 5bin-8bin sizce temiz bitanesini kaça bulabilirim ,teşekkürler
face te megelli türkiye ye gelin arkadaşlar
Arkadaşlar elimde fazladan Megelli 250R (RE08-002) benzin pompası var. Hikayesi şöyle gv250 motosikletimin benzin deposunu sökerken alt kısmında benzin pompası plastiğinin ucu kırıldı. Motosikletin garantisi devam ediyordu ve mavi benzin pompası plastiğine ihtiyacım vardı. İnternetten aynısını Türkiye'de bulamadığım için megelli benzin pompası satın aldım. Plastik kısmını kullandım. Fakat benzin pompası bir işime yaramadı.
İhtiyacı olan arkadaşa 150TL karşılığı verebilirim.
Dokuyucu'daki fiyatı 180USD
http://www.dokuyucu.com.tr/asp/produ...Benzin-Pompasi
merhaba bende megellli kullanıcısıyım ama bir sorunum var . motorum 7 bin devire geldiğinde tekliyor boguluyor geçmiyor 7 bini . boşta tam gaz verince simsiyah duman atıyor . ve 40 50 kuruş yakıyor servisine götürdüm sorunu bulamadılar ilk başta pistondan dediler pistonu degiştirdiler piston kırıkmış şimdi yine aynı, enjektörü de temizlediler sonuç aynı istanbulda yaşıyorum bildiğinz megelliden anlayan bir yer varmı . YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM
internet sitesinde bilgileri yazıyor fiyatı :9000 tl kdv ve ötv dahil
url:http://www.megelli.com/#!sport/crrd
sa
arkadaşlar ben 0 alim diyorum megelli 250r ama bulamadım yaw ? şuan sıfırı yok galiba ? bilgisi olan var mı ?
Herkese merhaba, 2 ay önce Megelli 250 R aldım, 2500km dir kullanıyorum, yağmurlu havalarda 3. kez yolda kaldım, ön çamurluk kısa içeri ve yukarı su atıyor ön lastik, elektronikten kaynaklı olarak motor fan açmıyor bu yüzden de motor kendini istop ediyor, kuruyana kadar da çalıştıramıyorum, başına gelen var mı çamurluğu uzatmak dışında ne önlem alabilirim ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)