http://i.hizliresim.com/62n6V0.jpg
Arkadaşlar bu vites kolu çubuğunun iki ucundaki başları var ya üstünde siyah plastik olan. Bunlar çoğu motorda standart mıdır bilgisi olan var mı? Bulunur mu ne diyosunuz?
http://i.hizliresim.com/62n6V0.jpg
Arkadaşlar bu vites kolu çubuğunun iki ucundaki başları var ya üstünde siyah plastik olan. Bunlar çoğu motorda standart mıdır bilgisi olan var mı? Bulunur mu ne diyosunuz?
Dokuyucunun sitesine bak belki yedek parça olarak bulunabilir
Ahmetcan selam Dokuyucuda resimdeki parça komple satılıyo. Ucundaki vidalı kısım kırıldı sadece onun için tüm parçayı almayayım diyorum.
Bilmiyorum o parça tek satılıyor mu satılmıyormu ama motor parçası satan yerlere bi danış vardı belki o kısım
Sa beyler herkeze kolay gelsin şöyle söylemem gerekirse benim ilk motorum geçen sene cbr 125 ti 3/4 ay takıldıktan sonra sattm ve bu sene megelli 250r almak istiyorum forumu bastan sona okudum nerdeyse motoru iyiliyende oldu kötülüyende benim tek kafama takılan kısmı titreşim sizden yardım istiyorum istanbul avrupa yakasında oturuyorum bi arkadaş bana yardım ederse cok sevinirim motoru yakından görmek ve sürmek isityorum bi arkadaş yardımcı olursa cok sevinirim saygılarımla...
Titreşim olayını pek kafaya takma kardeşim ben sıfır km aldım 2 yıl kullandım 1 hafta önce de sattım motorumu cc yükseltmek için.Adamın çişini getirecek titreşim yok yani birilerinin abarttiğı gibi.Sadece sana tavsiyem 5000 liraya elden çıkarılmaya çalışılan hunharca kullanılmış megellilerden uzak dur.
Herkese merhaba, bugün itibariyle bir Megelli 250R sahibiyim. İstanbul ili içersinde Megelli kullananların olduğu bir oluşum var mıdır?
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermeisn tekerin düz gitsin.
Ben istanbulda yaşıyorum anadolu üsküdar da bir oluşum yok dahil olmadım öyle bir konuya ama buluşma yapabiliriz zamanı geldi bencede
Öncelikle selamun aleykum cumleten. Dırek tartısmalara atlamadan konuma gırıcem. Ben 250cclık bı motor almayı dusunuyorum. Goruntu ve ses bakımındanda megellıye tav olmus durumdayım. Buyuk ıhtımalde taksıtle bı yer bulursam ufak pesınat verıp alıcam motoru. O yuzden sımdıden bı kac konuda yardımınızı rıca edıyorum. Megellıde var olan bellı baslı sorunlar var. O sorunlardan aldıgım gıbı kurtulmak sonra ugrasmamak ıstıyorum. O yuzden onerılerınızı paylasırsanız sevınırım. Oncelıkle tıtreme sorununu nasıl cozdunuz? parmagın depoya sıkısma sorununu dıreksıyonu ayarlayıp cozuldugunu duymustum dogrumu? megellı parasına degermı? lastıklerı alır almaz degıstırmelımıyım? ve frenın sorunlu oldugunu duydum bunun ıcınde onerılerını beklıyorum. Ve son olarak vıraj donerken motoru yan yatırmak. Ben cok motora bındım ama surme fırsatını elde edemedım. Onden bı croos 125lıkle ogrenıp megellıye gecmeyı planlıyorum. Croosta bu vıraj donmeyı ıyıce kavrayabılırmıyım, kavrayamazsamda bunun taktıgı nedır soylermısınız?
Hepınıze kazasız sürüşler. Saygılar...
Amin cümlemize , Tayz en kısa zaman da müsait bir haftasonu görüşelim hocam
acaba taksitle kredi kartsız çek senetle sanat bi bayi biliyomusunuz ?
Face te megelli türkiyeye gelin arkadaşlar orda tüm sorulara cevap var
Merhaba Arkadaşlar,
Honda CBR 125'im var.. sonraki motor olarak Megelli 250 düşünüyorum.. Ankara'da Megelli'si olan bir arkadaş benimle iletişime geçebilir mi? Motoru yakından görmek ve yüzyüze sıkıntılarını konuşup tanışmak istiyorum.
Hepinize iyi ve güvenli sürüşler.. tekeriniz düz bassın..
Facedeki kapalı grupmu 33 kişi olan
Evet o grub genel olarak kullanıcıları var ve aktif sürekli
Merhaba arkadaşlar, grenajları daha sağlam hale getirmek için öneriniz var mıdır
Arkadaslar face teki megelli türkiye grubuna katilin orda herkes aktif sorulara cevap orda
Yavaş yavaş kanım ısınmaya başladı bu alete. Ankara'da şöyle oturup biraz motor hakkında sohbet edebileceğim, bir kahve ısmarlayabileceğim hatta müsaade ederse biraz motorunu deneyebileceğim birileri var mıdır?
arkadaşlar subap aralığı hakkında bilgisi olan varmı?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)