Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Şubat 2015, 19:01
Gokhan abi 300 lukleri getirtirseniz satmayin Hemen ve bi kac tanesini bi 2-3 ay hunharca kullanin 10000 km.falan yapin nerelerinde sknti ckyosa. Oralarini guclendirin skntsz mukemmel bi motor haline gelsin yoksa bu ufak tefek skntilar yuzunden megellinin ismi Hep kotu kalabilir
Reklamlar
-
28 Şubat 2015, 09:38
tian adlı üyeden alıntı
Yağlamakla alakası yok ama bu durumun. Kronik yani sürekli tekrarlıyor.
Kaldı ki ben yağlanması gerektiğini bildiğim için yağsız bırakmadım ve düzenli temizliyorum. Malesef olay ilkinde tesadüf olabilirdi ama ikincisinde malzeme kalitesine işaret. Resme dikkat ederseniz yağlamanın etki etmeyeceği bir nokta burası. Tam somunun ordan kesiyor zaten
Başka bir büyük sorunum var. Bu vites falan sıkıntı değil
Makinenin zaman zaman stop etme problemi arttı. Çözüm bulamıyorum. Sürekli resetleme yoluna gidiyorum. Bu konuda dokuyucudan ciddi bir teknik destek bekliyorum.
http://i142.photobucket.com/albums/r...o/IMAG1078.jpg
Arkadaşım resimlere baktığımda toz lastiğinin yırtık olduğu görülüyor zaten başın kopması imkansız kuru çalıştığı zaman somunu gevşetiyor o da kırılmaya neden oluyor. Parçanın daha sağlam yapılmamasın nedenine gelince sert vites kullanımında şanzumana zarar vermesin diye en zayıf parça vites çubuğu oluyor arkadaşın birine sürekli kırdığı için sert çelik vidadan yaptırdım kendi isteği üzerine bu seferde dişli hilallerini sıyırttı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:25 ----------
Sürekli sönme olayı boğaz kelebeği,oksijen sensörü ,eksoz sensörü, rölanti motoru hava girişi,hava filtresi kirlenmiş olabilir bunlara bakılması ve temizlenmesi gerekir, buji değişimi yapılmadığısa buji değiştirilmelidir.Benzin kaliteli petrollerden alınmalı sadece 95 oktan benzin kullanılmalıdır 97 oktan benzinde rölanti bozukluğu sönme gibi olaylar yaşanabilir.
-
28 Şubat 2015, 15:06
Veridğin bilgiler için teşekkür ediyorum. Doluyucunun en sevdiğim özelliği işte bu. Fakat polemik olsun diye yazmıyorum bilgi veriyorum.
Yağlamayla alakası yok. Otomasyoncuyum ve işten anlıyorum toz lastiğini de ben yırttım söktükten sonra üzerindeki "yağı" temizledim ve kalıntılar için elimde elülozik tiner vardı onu vurunca plastik ve lastiği erittiği bilinir. Lastiğe gelen kısımlar inceldi ben de eski yerine çekerken yırttım.
Boğaz kelebeği,oksijen sensörü ,eksoz sensörü, rölanti motoru hava girişi,hava filtresini daha önce söylemiştiniz temizledim. Ama 97 oktan benzin kullanıyorum. O zaman birtek o ihtimal kalıyor.
-
02 Mart 2015, 03:50
Bnm arkadasin megellininde kirildi vites kolu. Baska bi arkadasta ybr var motora cok kotu bakiyo birakin vites kolunu zinciri bile yaglamiyo kirk yilda bi o da belki. 10 yillik motor daha bi defa vites kolu kirilmadi
-
02 Mart 2015, 12:46
-
02 Mart 2015, 21:29
merhaba arkdaslar bugun megeli 250 r aldım eve geldimde gecici belgeyi inceldimde 125 r olarak yazıyorduu adı cc olarakta 250 bunu ne yapbilrim nasıl yaparım bilgisi olan varmı
-
06 Mart 2015, 18:13
Megelli kullanıcıları baya sessiz kalmış Dikkat edin kendinize, bu güzel havaların tadını çıkartın...
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
-
07 Mart 2015, 01:27
Biraz fotoğraf atında şenlensin burası çok sessizleşti 4 milyar civarı bir nakitim olsaydı 2.el olarak alıp aranıza katılabilecektim :(
-
07 Mart 2015, 13:42
coolblazer adlı üyeden alıntı
Biraz fotoğraf atında şenlensin burası çok sessizleşti
4 milyar civarı bir nakitim olsaydı 2.el olarak alıp aranıza katılabilecektim :(
o fiyata Satan varsa hemen alabilirim
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
-
07 Mart 2015, 15:31
-
07 Mart 2015, 22:36
bende düşünüyorum lys den sonra tian abim rosso II takmışsın dokuyucudan baktm lastik ebatlarına uygun yok hiç rosso II de birde kasko soran oldumu
-
08 Mart 2015, 02:07
yakında gelicek fotolar bu havalar gayet guzel tatıdını cıkarıorum .d
-
08 Mart 2015, 14:43
-
08 Mart 2015, 16:58
Sevgili Megelleci arkadaşlar İstanbulda işte bu servis benim herşeyimle ilğilendi diyeceğiniz bir servisiniz oldumu tam böyle tatmin olmuş bir şekilde çıktığınız
-
08 Mart 2015, 22:43
arkadaşlar elimde kırmızı sol orta, kırmızı sağ orta ve kırmızı sol üst grenajları mevcuttur. ayrıca kırmızı sol aynada mevcuttur kullanmıyorum ihtiyacı olana uygun miktara vericem. ilgilenenler telefondan irtibat kurabilir
-
09 Mart 2015, 01:15
tian adlı üyeden alıntı
Veridğin bilgiler için teşekkür ediyorum. Doluyucunun en sevdiğim özelliği işte bu. Fakat polemik olsun diye yazmıyorum bilgi veriyorum.
Yağlamayla alakası yok. Otomasyoncuyum ve işten anlıyorum
toz lastiğini de ben yırttım
söktükten sonra üzerindeki "yağı" temizledim ve kalıntılar için elimde elülozik tiner vardı onu vurunca plastik ve lastiği erittiği bilinir. Lastiğe gelen kısımlar inceldi ben de eski yerine çekerken yırttım.
Boğaz kelebeği,oksijen sensörü ,eksoz sensörü, rölanti motoru hava girişi,hava filtresini daha önce söylemiştiniz temizledim. Ama 97 oktan benzin kullanıyorum. O zaman birtek o ihtimal kalıyor.
Tian senin problemin halloldu mu?
-
10 Mart 2015, 13:57
Forum bastan sona okunuyor... Sayfa 57.
Masallah megelli kullananlar aprilla kullanicilarini andirdi bana sadece biraz daha dusuk butcelisi bir ara aprilla rs50 arama cabam vardi tabiki motoru bulamadim ordada hersey supriz bir cok sorun var ama kullanicilari gozlerini kararymislar megelli kullanjcilarida seninle herseye varim ben modunda cok guzel 57 den okumaya devam edip 2. El bir megelli alabilirim duzce bayinde 8500 e 0 megelli var bu konuda ne dusunuyorsunuz 2013 model
-
11 Mart 2015, 01:27
Gece gece gazlıyalım dedik :D
-
12 Mart 2015, 08:25
ahmetcan1994 adlı üyeden alıntı
Mukemmemel allah nazardan saklasin ins. Birgun bizde boyle bir firsat yakalariz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
Ne bitmez forummis ahmetcan kardes halen motoru satiyormusun acaba 65 e kadar okudum birde sondan basa dogru basladim bir ara sattigini gordum o yuzden soruyorum.
-
12 Mart 2015, 12:39
Cc yükseltmek için satıyorum ilanda şuan sahibinden.com da ilan numarası 201398476 . Satmazsamda severek kullanıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler