geodesy77 adlı üyeden alıntı
Merhaba ben Baha. Uzun zamandır forum takipçisi ve sadece 2008-2010 yılları arası motosiklet kullanıcısı olarak, Ducati 696 ile ilgili, sizler için sanırım basit olabilecek ama benim için gayet çelişkili konumda olan bir sorum mevcut. Gençlik dönemimden beri hayalimde olan bir marka Ducati. Yıllar sonra maddi imkanı yakaladım ama çevremin -ki pek önemsemesem bile- söyledikleri, 250 cc bir motor ile dönüş yapmamı, hatta sıfır olanlar ile ilgilenmemi tavsiye etmeleri vs beni biraz şaşkınlaştırdı. Hatta kendime güvenim varken güvensizliğe bile itti diyebilirim. Sürekli olarak motosiklet ile ilgili youtube üzerinden Ducati ile ilgili videoları iç çekerek takip etmekteyim. Onlara da maaşallah diyorum. Berk Bey ve Gökmen Bey’in video kanalları gibi…
Elbette çevremdeki yaklaşımlar sonrası biraz araştıma yaptım. Sorum şu: Husqvarna 250 svartpilen gibi kendi beğenime uygun sıfır bir araç ile mi dönmeliyim yoksa gençlik hayalim olan ve hala da devam eden, esas istediğim Ducati ile mi karşılaşmaya yönelmeliyim?
Bu konuda fikirleriniz, bana gerçekten yardımcı olacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum, ekstra konu kirliliği olmasın diye ve konu açabilir miyim bilemediğimden dolayı; burada durumumu açıklamak istedim. Kusura bakmayın, fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.