Honda FES 250 Foresight kullanıcıları
Reklamlar
-
Motosikletimi Mayıs ayında ikinci el aldım.
Ancak hafta sonları kullanabildiğim için pek kilometre yapamadım. Benim düşünceme göre artı ve eksileri
+ En beğendiğim özelliği kombine fren olması ve yüksek ön camı.
+ Bagajı oldukça tatminkar, tam kapalı kask ile dizlik rahat sığıyor epeyce yer de kalıyor.
+ Selesi çok rahat
- Tekerleri daha büyük olsa sanki daha iyi olacak.
- Çinliler maalesef aynen kopyaladıkları için görüntüsü biraz mütevazi kalıyor, ama ben önemsemiyorum, sonuçta Honda kalitesi başka.
El kitabında Honda'nın İtalya'daki fabrikasında üretilmiş olduğu yazıyor.
Honda bu motorları kısa bir süre ithal etti, belki bu sebepten çok yaygın değil. Kullanan arkadaşlarla tecrübelerini paylaşmak isterim.
Reklamlar
-
forumda benden başka kullanan varmı acaba :/
bu kawasaki bir başka dostummm
-
bY_aLp adlı üyeden alıntı
forumda benden başka kullanan varmı acaba :/
Asya 150-T1 ve Çelik Tiger olarak kullanan çok vardır ama honda fes'i kullanan hiç görmedim sanırım
-
Cok guzel motor nasil kullanisi olmaz sasirdim dogrusu :/
-
denizci foresight nickli bir üye vardı.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
Merhabalar arkadaşlar bende FEs250 kullanıcısıyım.ARkadaşlar bu yazın uzun yolda denemek istiyorum.Gerçi sorun çıkaracağını sanmıyorum. Bende nadiren Fes250 görüyorum ama kullanıcısıyla birlikte görmüşlüğüm yok.Kullanışı basit ve kolaydır.Bayanlar bile rahatlıkla kullanabilirler Kışın binmediğimden çalıştırması baya zır oldu.Çalışınca hemen buji ve yağını yeniledim.Bir tulum alıp serüvenlere atılacağim yazın inşallah Denızci muzaffer abımızde eski kullanıcılarındandır.
Burada bilgilerimizi paylaşmamız çok iyi olur.
Honda FES 250 Foresight İle artık uzun yollar kısalacak...
-
güncel tutalım bari
bu kawasaki bir başka dostummm
-
fes50 kullanıcıları hala yok mu?
-
01 Haziran 2013, 11:06
hala ben varım ))
-
ve hala ben varım ve hala tavsiye ederim
-
Parça sıkıntısı yaşıyor musunuz
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hort
Güncel durum nedir arkadaşlar?
Yakıt durumu,uzun yolda stabil gidebildiği verimli max hızı ve yedek parca durumu nedir?
-
temiz bir ikinci el fes 250 alınır mı? ben de merak ettim?
-
HONDA FES 250 Forsight'ı severek kullanıyorsanız... Facebook Fan sayfamıza bekleriz... https://www.facebook.com/hondaforesightfes250
Saygılar...
-
02 Ağustos 2018, 00:18
7 ağustos 2018 salı günü nasipse bende bir tane alacağım. Her türlü yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler