Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Sym xs125k

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Ben memnunum..Güzel ve kullanışlı bir motor..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mankind1976 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    Uzun yolculuklarda sele konforu nasıl?

Motosikleti
    Çok çeşitli motor kullandım..Sürüş pozisyonu çok iyi,,yalnız cbr 125 kadar değil,,özellikle 80 km hızdan sonra sürüş dengesi ve hakimiyet biraz zayıflıyor...tabiki cıbır daha iyi..ama genelde ben gerçekten memnunum..Daha şuana kadar arıza yok..makine 4.000 km civarı..çatır ,,çatır çalışıyor.

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    Benim Wolf'te de öyle işçilik ve malzeme kalitesi eski ybr lerden daha iyi,ben servise sormuştum ordaki usta Wolf kadar sağlam değil demişti tavsiye etmemişti ama ben beğeniyorum bu motoru fiyatı da iyi

slm arkadaşlar bugün motor bakmaya gittim sym 125 fiyatı 2850 peşin bn taksitle alıcam 3300 lira oluyor sizce nasıl arkadaş lar adam yanınmda aradı 20 mayıs da gelir dedi bide sahibnden de ise bazı mağzalarda peşin fiyatına taksit dior yoksa bu adam bizi mi kazlıklıcak anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim..

Motosikleti
    SYM XS 125 K
    Alıntı talhaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar bugün motor bakmaya gittim sym 125 fiyatı 2850 peşin bn taksitle alıcam 3300 lira oluyor sizce nasıl arkadaş lar adam yanınmda aradı 20 mayıs da gelir dedi bide sahibnden de ise bazı mağzalarda peşin fiyatına taksit dior yoksa bu adam bizi mi kazlıklıcak anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim..
    tefeciden alsan daha ucuza alırsın emin ol İNSAFFFF

peşin fiyatına taksit yapan çok bulursun araştır, hatta nakit verirsen iskonto da yaparlar...

en son çare; seçenek de bankadan bireysel kredi alırsın olur biter...

3300 diyen adamın servisi de varsa uzak dur )))

erimozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı talhaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım bir kazıklama girişimi var, sanırım Eskişehirde tekel olduğundan o fiyattan veriyor. Bende 1000 lira peşin kalanı kredi kartına 6 taksitle aldım 2750 ye verdiler. Plaka hariç. O da 300 lira kadar tuttu.
    ---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
    2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
    2010- ? ITU Formula SAE Takımı

arkadaş lar bnde nabıcağımı şaşırdım adamın elinde motor yoq du ilk başta peşin fiyatına 3850 idi yanımda aradı dedi herşey deişti fln 3300 oldu motor

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    İzmirde 2750 tl

Burakxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym XS125K
    yahu ben hala lastik değiştirmedim, bir sürü yere sordum aklımda pilot sporty almak vardı 90 lira dediler tanesine.. Pirelli mt65 75 lira.. Yok mu ön-arka uygun fiyata alacağım kaliteli bir lastik?

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    Michelin ME 45

Motosikleti
    Sym XS125K
    IRC'nin kış lastikleri var belki duymuşsunuzdur. Uygun fiyata taktırabiliyorum. yalnız çok dişli bir lastik.. Asfaltta titreşim yapar diye düşünüyorum. Zaten yeterince vibrasyonu var artçıl için daha da olmasın ... Kullanan var mı? Ya da yapar-yapmaz taktır, diyormusunuz?

Motosikleti
    Antepte 2800 lira 12 taksit..Kredi kartına çekiyorlar...

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    Hani titreşim yoktu?

Motosikleti
    Sym XS125K
    Dişli lastik titreşim yapmaz mı? Yapar, bizim makinelerin kendi vibrasyonu var mı? Var ! Artçıl için bazen bayıcı oluyor ama kullanıcı(Bence tabii) rahatsız olmuyor.. Vibrasyonsuz motor var mı?

Motosikleti
    CBF 150
    Vibrasyon beni kesinlikle rahatsız etmiyor, fakat ışıklarda dururken yan aynalar zangır zangır titriyor nedense belki de sıkılmaları lazımdır. Bu arada öğrenim kredimin yatmasına az kaldı, yarın motoruma ve kendime almam gereken şeyleri almaya başlayacağım inşallah. Motorum için (Adını Hürrem koydum ), motor koruma demiri, bir çift ıslak zeminde tutuşu iyi olan lastik ve bir de 35-40 lt civarı topcase lazım. Kendime de göğüs+omurga koruma, boyun koruma, dirseklik, dizlik, ve korumalı şort lazım. Önerileriniz nelerdir?

Motosikleti
    CBF 150
    Bugün biraz alışveriş yaptım, birde eniştem bana yazlık montunu hediye etti o da aradan çıktı Motora pilot sporty ön arka lastik taktırdım tubeless oldu. Fakat direkt olmuyormuş tubeless, adamlar sibobu değiştirdiler yeni sibobun çapı daha büyük olduğu için de matkapla deliği genişlettiler. Birde topcase taktırdım Coocase in 36lt olanından. En son da güzel bir yıkadım, her yeri çamur olmuştu yağmur yağınca kaç gündür. Tertemiz oldu Hürrem Şimdi almam gereken, motomaxtaki ultimate stuff boyunluk, knox marka uzun diz koruma, korumalı şort ve motoruma koruma demiri kaldı. Sizin motorlar nasıl gidiyor? Kaç km lerdesiniz? Benimki 230kmde şuan.

Motosikleti
    Sym XS125K
    bende pilot sporty almayı düşünüyordum, pahalı geldi. Onun yerine pirelli mt65 aldım yol tutuşu değişti. Daha sağlam basar oldu yere. Topcase olarak genelde shad33 takıyorlar bizim motora bende onu kullanıyorum. Koruma demiri ise ucuz ve gerekli. Ben 40 liraya taktırmıştım. Şimdi ön cam alacağım, kasımpaşada bir dükkan varmış pleksiglass'dan motorsikletlere cam üretiyorlarmış, aradım konuştum fiyat aldım 60 liraya mis gibi cam yaptırıcam..

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    Michelin M 45 tavsiye ederim

klemenjero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x max 250
    selam
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...828187/detay/#
    bu ilan gözüme çarptı. bence gidon hoş duruyor. ama aynalar olmadan nasıl sürüyor bilmiyorum. selesi olmamış ama
    siz ne dersiniz?

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler