Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Sym xs125k

REKLAM ALANI
    Burakxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym XS125K
    çok değildir.. 5 liradır 10 liradır.. Ngk al, ayrıca diğer tavsiyem en azından 2 günde 1 çalıştır.. ben karın yağdığı dönem çalıştırmadım 1 hafta çalıştırması biraz zor oldu ama çalıştı.. bekliyince mırın kırın eden bir motora biniyoruz, ayrıca küçük ccli karbüratörlü bütün motorlarda olduğu gibi benzin kalitesi bu motorlarda çok önemli, bekledikce( ki bizim makinede iyi koşullarda beklemiyor) benzin kalitesi düşüyor. çalışmıyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erimozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Önceki mesajları silemiyor muyuz? Bugün, (acemiliğimden olsa gerek) fark edemediğim gaz kolunun solundaki kırmızı şalterin kapalı olduğunu fark ettim. Motor o yüzden çalışmıyormuş... Yani buji ile hiç bir alakası yok.Tamamen benim dikkatsizliğim. Bu motordan alacaklar için--> motor gayet güzel, çekinmeyin alın.
    ---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
    2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
    2010- ? ITU Formula SAE Takımı

Motosikleti
    SYM XS 125 K
    Alıntı erimozel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önceki mesajları silemiyor muyuz? Bugün, (acemiliğimden olsa gerek) fark edemediğim gaz kolunun solundaki kırmızı şalterin kapalı olduğunu fark ettim. Motor o yüzden çalışmıyormuş... Yani buji ile hiç bir alakası yok.Tamamen benim dikkatsizliğim. Bu motordan alacaklar için--> motor gayet güzel, çekinmeyin alın.
    Kışın bile tek marşta çalıştırdım ben, jigle olmazsa olmaz... BP'den kurşunsuz 97 oktandan da başkasını koymam makineye... Buji, hava filitresi, zincir, akü bakımlarını da aksatmayın, yoksa motoru günah keçisi yaparsınız

Motosikleti
    Sym XS125K
    Misal ben zinciri hiç temizlemedim, neredeyse hiç yağlamadım. En sonunda öyle bir bollaştı ki değiştirmek zorunda kaldım.. Altımızda ki motorlar dayanıklı olsa da "Titan" değiller. Bakımlarını yapmak gerek

Motosikleti
    SYM XS 125 K
    Alıntı Burakxy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Misal ben zinciri hiç temizlemedim, neredeyse hiç yağlamadım. En sonunda öyle bir bollaştı ki değiştirmek zorunda kaldım.. Altımızda ki motorlar dayanıklı olsa da "Titan" değiller. Bakımlarını yapmak gerek
    Her 300km'de zincir temizlenmeli ve yağlanmalıdır... 6000 km'ye yaklaştı... Zinciri orjinal..

Yeni eve taşındığım evde garaj yok, CM-308 marka/model alarm taktırdım (alarm 30 tl + 20tl işçilik), darbeye duyarlı, uzaktan kumanda ile de çalıştırabiliyorsun, anahtara gerek yok

merba arkadaşlar bugün honda bayisine gittm sym ordaydı konuştuk biraz güzel motor fln dedliler eğr olmasa kanuni fln düşünüyorum sizce parça sıkıntısı fln yaşarmıyım yardımcı olursanız sevinirm ayrıca bu göterge civarındaki sesler çok mu rahatsız edici

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı talhaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merba arkadaşlar bugün honda bayisine gittm sym ordaydı konuştuk biraz güzel motor fln dedliler eğr olmasa kanuni fln düşünüyorum sizce parça sıkıntısı fln yaşarmıyım yardımcı olursanız sevinirm ayrıca bu göterge civarındaki sesler çok mu rahatsız edici
    Hemşerim, kullananlar çok memnun. Kanuni çin malıdır bulaşma derim ben, belirli bir süre sonra genelde tamirciden çıkaramıyorlar o motorları.Sym xs-125k, yamaha ybr 125 in çakmasıdır. Özellikleri neredeyse aynı. Sadece fiyatları farklı. Türkiyede yeni sayılabilecek bir marka olduğu için çok bilinmiyor sym. Ama bu markanın geleceği parlak bana göre, çünkü kalitesi bir çok motora göre daha iyi, bisiklet ve hertürlü iki tekerin anavatanı taiwan'da iyi mühendisler tarafından tasarlanmış ve üretilmiş parçaları izmire geliyor, burada motoran fabrikasında birleştiriliyor. Ben de çok araştırıp aldım. Çin motorlarından kat kat daha kalitelidir şüphen olmasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Ben Evet diyorum.Yukardaki yazılarımdada yazmıştım..Çok iyi bir motor,,sadece ön göstergeden ses geliyor,,o sıkıntıyı bi türlü çözemedik..ama genelde çok iyi bir motor.

Motosikleti
    Sym XS125K
    talhaa, Sym iyi bir markadır. XS125 iyi bir motordur. Kanuni vb. düşük kalite, mühendisliği zayıf araçlarla kıyaslama. Parça sıkıntısı yok ama çinliler kadar hızlı değiller, her parça ellerinde olmayabiliyor. Bu durumda sipariş üzerine geliyor parça. Ortalama kalitede ne dökülen çok çabuk bozulan bir motor, ne de aşırı dayanıklı bir motor. Bakılırsa kullanıcısını üzmez, az yakar, çok gezdirir..

Motosikleti
    SYM XS 125 K
    Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Evet diyorum.Yukardaki yazılarımdada yazmıştım..Çok iyi bir motor,,sadece ön göstergeden ses geliyor,,o sıkıntıyı bi türlü çözemedik..ama genelde çok iyi bir motor.
    paneli söktükten sonra cıvata bişenlerine kauçuk türü gibi bişeyle beslerseniz ses kesilir, ben yaptım ses kesildi...

mankind1976 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    merhaba ben SYM Wolf Classic 125 imi satıp XS 125 K almayı düşünüyorum ne dersiniz tavsiye eder misiniz? Gidondan ses,tıkırtı gelme vs. çok duydum ama YBR 125 ESD ve XS 125k arasında gidip geliyorum kararsızım.

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı mankind1976 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba ben SYM Wolf Classic 125 imi satıp XS 125 K almayı düşünüyorum ne dersiniz tavsiye eder misiniz? Gidondan ses,tıkırtı gelme vs. çok duydum ama YBR 125 ESD ve XS 125k arasında gidip geliyorum kararsızım.

O tıkırtı sorunu çok basit birşeydir sanırım, benim xs-125 imde yok öyle birşey o yüzden tam olarak bilemiyorum Ben şuan 100 km deyim daha çok yeni, havalar bi düzelsin artacak inşallah. Ben de alırken araştırdım, bu motor çin üretimi tıpkı cbf 150 ve ybr 125 gibi ama mühendisliği taiwan da yapılmış dolayısıyla çinli motorlarla kıyaslanmaz bile. Tabiki ybr iyi bir motor, sağlamdır ama gidip de 4000 küsür lirayı vereceğine, ybr ye göre birazcık daha narin fakat ona yakın sağlamlıkta olan bu motoru 3100 liraya plaka teslim alırsan hem paran cebinde kalır, hem de sorunsuz binersin. Ben şimdiye kadar mekanik ve elektronik aksamlarından şikayet eden kimseyi görmedim. Kaliteli bir motordur. Eğer servisini de şuanki motorunuzdan tanıyorsanız iyi bir seçim olur sizin için

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    Alıntı erimozel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O tıkırtı sorunu çok basit birşeydir sanırım, benim xs-125 imde yok öyle birşey o yüzden tam olarak bilemiyorum Ben şuan 100 km deyim daha çok yeni, havalar bi düzelsin artacak inşallah. Ben de alırken araştırdım, bu motor çin üretimi tıpkı cbf 150 ve ybr 125 gibi ama mühendisliği taiwan da yapılmış dolayısıyla çinli motorlarla kıyaslanmaz bile. Tabiki ybr iyi bir motor, sağlamdır ama gidip de 4000 küsür lirayı vereceğine, ybr ye göre birazcık daha narin fakat ona yakın sağlamlıkta olan bu motoru 3100 liraya plaka teslim alırsan hem paran cebinde kalır, hem de sorunsuz binersin. Ben şimdiye kadar mekanik ve elektronik aksamlarından şikayet eden kimseyi görmedim. Kaliteli bir motordur. Eğer servisini de şuanki motorunuzdan tanıyorsanız iyi bir seçim olur sizin için
    Teşekkürler güle güle kullan daha narin derken?

Motosikleti
    CBF 150
    Ybr nin tasarımı iyi bir tasarımdır, yani ybrye 10 üzerinden 8 verirsek, sym de 10 üzerinden 7 olur. Onu demek istedim.

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    Uzun yol kullanımı da rahat sanırım kullananların söylediğine göre,arkadaşaımın eski kasa ybr sini kullandım geçen çok gevşek ve paspal geldi wolfden sonra ama iyi tarafı titreşim ve egsoz sesinin olmaması.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 ----------

Ben tasarım olarak değil de sağlamlık kalite anlamında kastetmiştim.

Motosikleti
    Sym XS125K
    Ben kasım ayında aldım motorumu, düzenli bakımlarının dışında hiçbir şey yapmadım.. Bol bol gezdim. Sadece zincirini değiştirdim.He bir de aldığımda egsozda korozyon vardı onu da garantiden değiştirdiler okadar Yani güvenilir bir motorsiklet.. Bu yaz uzun yol yapmayı da düşünüyorum.. (kimse sormadı ama söyleyeceğim son surat olarak ben 11bin de 120kmyi gördüm)

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    iyimiş benim wolf 2 senede anca 6500 km yaptım titreşimden dolayı yol yapılamıyo ki satıcam ben de

Motosikleti
    Sym XS125K
    11bin derken 11bin devirde 120km sürat gördü demek istemiştim

Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    iyimiş de 11 bin devirde bayağı bağırır motor sanırım red line da fazla kalmamak lazım kanımca

Motosikleti
    CBF 150
    Nasıl gidiyor, motorlar nasıl son durumlar nedir

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler