Ahmet N. adlı üyeden alıntı
s.a arkadaşlar....Bu gün Motosikletimi aldım.Deneme sürüşü için 35-40 km yol yaptım,yarım depo benzin vardı çeyreğe düştü.Gerçekten yakıt ekonomisi üst düzeyde.Fakat motorda vibrasyon var,rahatsız edici derecede olmasada hissedilir düzeyde ve ön kafa düzenekten(gösterge panelinden zırıltı yapıyor)...Debriyajı çok sert,subap ayarıda istiyor,hafiften subaplardan şıkırtı geliyor,hava-karbürator ayarıda gerekli,çalıştırdıktan sonra rolantide çalışırken gaz verdiğimde boğuluyor,...uzun süre koltukta oturunca insanın kıçını acıtıyor,belkide alışmadığımdandır,selesi biraz sert geldi bana,yağınıda en kısa zamanda değiştirmem lazım vites geçişleri zor oluyor.ilk sahibi motor bakımından hiç anlamıyormuş,binmiş gaza basmış gitmiş,motora hiç ayar-bakım yapmamış..2 kişi üzerinde hiç sırıtmıyor uzun yola banamısın demiyor 2. kişiyle.çekişide baya güçlü.fabrika çıkışlı lastikler gerçekten çok kötüymüş,yol tutuşu hiç yok,fren yaptığımda güven vermiyor,sağa sola kaçacakmış gibi hareketler yapıyor,sürüş konforu o lastiklerle çok zayıf.en kısa zamanda kaliteli bir çift lastik takmam lazım...motor sesi ve egzos sesi tatmin edici düzeyde,üzerindeyken ybr sesi gibi geliyor kulağa gerşekten çok hoş ...bu saydığım olumsuzluklar giderildikten sonra uzun süre arıza,ayar gerektirmeden yakıt-yağ gereksinimi hariç binilecek-gezilecek motor...akşam debriyaj-fren-zincir ayarı falan yaptım tekrar bindim daha bi kullanımı değişti...resimlerini bi ara paylaşırım,bu sym ye hiç benzemiyor diyebilirsiniz,orjinal far tasının yerinde farklı bir zenon far takımı var,motora acayip karakter ve spor görüntü veriyor,bi görseniz sizde aynısından taktırmak isteyebilirsiniz...