Evet buyrun benimi cagirdiniz
Ducati monster kullanicisi ve Ducati Owner club uyesi olarak bu markayi hem yasam felsefesi edinmis hemde yalayip yutmus biri sayilirim.
S2R 696 guzel ve gelistirilmis bir makinadir. yeni nesil islak kavrama , Siemens injection sistemi yeni egzozlari ile hayli goz dolduran bir makina.
Ducatinin yeni moster modelinde bayi calisildi. 2008 ara modelinden sonra bu model sorunsuz olarak kullanicalara sunuldu. Ben acikcasi farkli egzoz kullanirdim. Ama bu da kotu diyemem.
Ducatinin farkini anlamak icin iyi bir motorcu olmaniz ve hayatinizda bir kere ducati kullanmis olmaniz tavsiye olunur.
Ilk bakista cok siradan gozuksede iscilik kalitesi konusunda ciddi bir makinadir. Kullanilan tum parcalar sinifinin en iyileridir. Brembo disk frenler , Magnetti Marelli elektrik sistemleri , Siemens Injection , termignoni egzoz gibi dunya devlerinin parcalarini kullanarak yaratilan bir makinadir. Ducati yaptiginiz tum modifiyelere cevap verir ve bir cocugun boyama kitabi gibi bos bir sayfa gibi size sunulur. Sizin hayal gucunuz ve maddi imkanlariniz yettigi surece her turlu yeniligi ustunde kaldirir.
Sahsi gorusum Ducatiler japonlara gore mesala touring , naked , enduro makinalarda son hiza ulasmada biraz zayif kalabilir belki ama kalkis ta hic bir makinaya sans tanimiyorum. Tork makinasi olduklarindan sehir icinde sollamada , kalkista , ani gazlamada altinizda bir canavar oldugunu unutmayin.
Kendi motorum monster 900cc ve tamamen carbon dan imal edilmis sport modeli. Bu sene onu satip yeni ducati multistrada almayi dusunuyorum. Bu motorun cikardigi ses ve gosterdigi performans bazen beni bile sasirtiyor. Farkli olmak isteyenlerin motoru bence.