Mondial 100 KH - UHK Modifiye + Performans Destek
Reklamlar
-
MONDİ_963 adlı üyeden alıntı
Bende 2007 model mondial 100 kh var 4 aydır biniyorum çok hoşuma gidiyor bu motorlar motorum orjinal olup 10.000 kmdedir ben 1 ay uğraş sonucu motorunu açtım basa basa önemli olan motoru zorlamadan sündürmek açmak 1-viteste 40-2de 85 3de 115 4de 145 yapıyor şu anda motoruyla hiç oynamadım orjinal ben daha yüksek bir hıza ulaşmak için çalışıyorum adanalıyım 23 yaşındayım kolay gelsin
arkadaş 100 cc ile bu hıza ulaşıyorsa demekki modifiye yapınca 200 yaptım der arkadaş o motor kendini yırtsa 110 km den başka yapmaz allah aşkına kendimizi kandırmayalan ya göstergen bozuktur yada titremeden dolayı sen göstergeyi düzgün görememişsindir bendede vardı halada var motor göstergesi 140 ama son hızı diğer araçlarla ölçüyorum 110
mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:
Reklamlar
-
Bende 110 Kf Kullanıcısıyım Sadece Performans Havafiltresi Değişimi Yaptım Şu an 130 kh Görüyor.
-
s.a. mondialın bu modelinden memnunmusunuz yazın nasipse alımayı düşünüyorum şuan scooter kullanıcısıyım
-
arkadaslar öncelikle hepinize foruma gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim bazı forumlarda bir soru yazıyorsun 1 ay boyunca cvp yazan olmuyor Bn bir mondial mfh kullanıcısıyım suan motorum aldıgım ilk günkü gibi temiz sadece bir zenon 2 tane yanlara mavi led ampul taktım Su aralar eksoz için bi ıslık sesi düşünüyorum kafamda 1 -2 fikir var fakat sizlerdende fikir almak istiyorum EKSOZU - DELMEMEDEN-OYMADAN şimdiden teşekkürler
-
bu çinlillerde çok fazla hız yapıyor...japonların vay haline..allah çinlillerin sonunu hayır etsin
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
10 Haziran 2011, 12:53
bunların 2011 modelinde kesici var diyorlar doğru mu?
-
12 Haziran 2011, 00:26
slm beylr bi 100 lük mondial kh var gaza basınca yemiyo stop edio yavaş yavaş basldgnda gaz yiyo sorn nerde olabilr...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler