cross 250 ci arkadaşlar nerdesiniz.
bi sondurum raporu verin alınırmı bu saatten sonra alınmazmı
ne yapsak acaba.bi cross 250 arıyorum tavsiyeniz varmıdır
cross 250 ci arkadaşlar nerdesiniz.
bi sondurum raporu verin alınırmı bu saatten sonra alınmazmı
ne yapsak acaba.bi cross 250 arıyorum tavsiyeniz varmıdır
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
bende kross 250 var, motor kullanmayı bu motorla öğrendim, nisan ayında 3 yıl olacak, ben tavsiye ederim, diğer pahalı motorlarla karşılaştırma yapamam, çünkü pahalı kros motorlarla ilgili bilgim yok, ancak şunu diyebilirim: motor 120 kg, biraz daha hafif olsa iyi olurdu, arazide bayırda düşünce kaldırmak çok zor oluyor.
novaday cross250de ayak marşı var mı? yani ben alsam üstünde akü sinyaller wb lerini çıkarıpta kullanıcamda...
elektrik tesisatı sorunsalı olmasa alınası bir makinaymış ama.
teknik olarak motordan pek anlamam,tek başıma dağda kalsam
elektrik tesisatı yüzünden,en kolay yapacağım iş,uçurumdan aşağı
bırakmak olur herhalde.bir arkadaşım tavsiye etmişti,bu yazılanları
okuyunca bana göre olmadığını anladım.
gene de sorayım gücü ramzey le nasıldır acaba....
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Arkadaşlar makina yuksek gözüküyor. 180 boy ile iki ayakla yere tam basmam mumkun mu acaba ? Gordugum kadarıyla sıfırı artık satılmıyor,kanuni yeni model çıkartmayamı hazırlanıyor acaba? internette baktım iknci ellere yüksek fiyatlar yazmışlar, ilanlar da aylardır orda duruyor. . bu makinanın birinci eli ne kadardı ikinci eline bu fiyatları istiyorlar anlamadım? İşin ilginci de ilanlar hep aynı, 1 aydır bakıyorum bir motor satılmadı ) Herkesin malının kendine gore bir değeri vardır, hatta bir satıcının 200tl fiyat yukselttiğini gördüm ( müşterisi çok galiba)
Mantıklı teklif yapacak arkadaşın motoruna talip olabilirim. (10.000 km motora 3.000tl veremem )Yoksa gidip Kuba Str250 alicam 3700 e taksitle veriyorlar.
arkadaşlar merhaba.tamamen hobi amaçlı, dağa bayıra vurabileceğim bi motor arıyordum bu foruma kadar geldim.1.sayfadan itibaren bütün yorumları okudum ve kafama takılan birşey var onu sormak istedim. bu motorun elektrik aksamı çok arıza veriyor denmiş, peki bu motora güvenip nasıl dağa bayıra vuruyorsunuz ? yolda kalma riski yok mu yani? (tekirdağ ve çevresinde satmayı düşünen arkadaslar varsa görüşebilirim)
geçenlerde burda bodrumda bir tane kanuni cross gördüm 250 lik sanırım sizinkisinden tek kişilik hafifi bir alet gibi gözüküyor sohc motor amortisörler upside değil buda koları göüğüsü çok yorucaktır yanlız bu aletin teknik özeliklerinide bir yazsaydınız iyi olurdu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-ssatilik-orjinal-87883652/detay
buda bnm kendi motorum orjınal her şeyi 150 lik olmasına rağmen ibrenin fotosu war
Aldım kanuni crossumu. Genelde arazide geziyorum, bir aylık deneyimlerimden çıkardığım sonuçlar şöyle:
Bana göre iyi yönleri
1- Cinli hava soğutmalı rakibi yok gibi. Diğerlerine göre daha hafif, yüksek, aliminyum jant olması buyuk avantaj
2- Hard enduroya gelir, seni yarıyolda bırakmaz.
3- Arka amortisor esneme payı birçok çinli motorun nerdeyse iki katı o yuzden ani şoklara daha dayanıklı
4- Yedek parçasını kolayca internetten alabiliyorsunuz coğu parçanın fiyatları da uygun
5 - Arka dişli Ktm nin hemen hemen aynısı, vidalı civatalı değil
6- Motor gücü tatmin edici seni heryere çıkartır.
7 - Yorumlarda elekrik aksamı arıza veriyor demişler fakat ben o kadar suya girdim çıktım hiç bişi oladı. İleride olursa onuda yazarım arkadaşlar. Elektrik aksamı sorun çıkarıyor derken sinyal falan demiş olabilirler. O da yolda bırakmaz.
8- Başlangıç mptpru olarak cross ya da enduro yapacaklara , benim gibi maddi imkanları kısıtlı olupta üst segment motor alamayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
- yonleri
1- Arazide duşunce gidon çabuk yamulabiliyor değiştirmek lazım. Dijital gostergeler arıza vereviliyor ( arazide pek de lazım değilde) ikinci elde çalışanı bulmak zor gibi. sıfırıda pahalı. çözüm üretmiş arkadaş varsa fikir verirse sevinirim.
2- Asfaltta titreşim fazla,Asfaltta yarım saate - 1 saate kadarki yolculuklarda rahatsızlık vermiyor ondan sonra titreşim batabiliyor fakat arazide gez akşama kadar.
3- Ayak marşı yok
4 - Gerçi beni pek ilgilendirmiyor, asfaltta da hız yapmam,yine de bilgilendirmek amacıyla yazayım; son hızı fazla değil.
sorusu olan arkadaşa anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
arkadaşlar arka dişliniz kaç diş..bizimkilere uyuyorda.
Beyler sadece arazi odakli kullanicam yere dusunce kirilmasin dagda bayirda kalmasin oyle hard enduro yapamam ama araziden cikmicam. 0 mondial xtreme (rodaj ile ugrasmicam aldigim gibi araziye sokucam) mi daha iyi yoksa ikinci el cross250 mi? Cevaplarinizi bekliyorum...
Arkadaslar bu motorun turevi hangi markadir hangi marka adi altinda satiliyor gecen gun birinde gordum cok kallavi bir alete benziyor adamlar o kadar hunharca kullaniyorlar banamisin demiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)