Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

keeway kymco

REKLAM ALANI

oncelikle butun arkadaslara hayırlı surusler benim cin malı wuxi harvey bi motorum var birebir windy s aslında bunu yaklasık 2 yıldır kullanıyorum fakat okumaya gidecegim icin satmak istiyorum satıcam insallah nese konumuza gelelim bu motoru vitesli oldugundan evde benden baska kullanan yok bende bi scooter almak istiyorum ben gidince kullanılsın diye fakat malum ortalık marka dolu hangisi kotu hangisi ii bi marka bilmiyorum keeway ve kymco markalarını herkes tavsiyo ediyo ii diyo fakat aralarında mutaka bi kalite farkı vardır oncelikle bunların ne malı oldugunu ogremnmek isitorum sonra modelleri var ikisininde gayet cinconlu suslu cekiyo kendine ben kymcodan super 8 ve agility city keeway den ise outlook begendim bu markalar bu modeller icin bana ne soyleyebilirsiniz yedek parca performans ve yakıtları nasıldır malzeme kalitesi icin ne dersiniz simdiden tesekkur ederim hepinize...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    kymco tayvan malıdır ve scooter modelleri sağlam ve güzel tasarımlıdır. keeway i kullananlar ise çin malları arasında en sağlamı olarak nitelendiriyolar fakat kymco nun yanında pek rakip olabilecek bi marka olarak görmüyorum ben. modeller hakkında bi yorum yapamıycam, scooter modelleri hakkında bi fikrim yok fakat kymco nun scooter sınıfında gayet tecrübeli bir marka olduğunu söyleyebilirim.

bu arada hoşgeldin

hb tesekkur ederim keeway macar malı falan diye bisiler okumustum demek oda cinli cıktı xD

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    kymco yu önerirrim ben honda activa aldım 2.el, ama bulsaydım kymco agility alacaktım , cok tavsiye edilen bi marka
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

honda yada baktım guzel tutuluyo tabi marka sonucta ama beat activa mesela 100cc 6.6 hp ne kadar marka olursa olsun 4000tl ona vermektense daha performanslı daha ii alternatifler aramak daha iyi bence

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    ehliyet te alacaklar mı?
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

ehliyet var zaten bendede babamdada bi motor yok ortalıkta

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler