WOOOOOOOWWWW!!! MZ'E GEEEEEEL 602 CC GÜZEL ÇALIŞMA
http://www.sahibinden.com/modifiyeni...XQQdisplayitem
WOOOOOOOWWWW!!! MZ'E GEEEEEEL 602 CC GÜZEL ÇALIŞMA
http://www.sahibinden.com/modifiyeni...XQQdisplayitem
Güzel çalışma .Ama bunu alınca birde benzin istasyonu almak lazım
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
burda bir yanlışlık var bu 602 cc olmuyorki 301 cc çift silindir oluyor bu adamın dediğine göre hayabusa 5200 cc olur
::tutkuy::
Fiyatı 5000 TL yazmış ve aşağıda da pazarlıksız 4000TL olur demiş. Sıkı bir pazarlıkla 1000 TL'ye alınabilir bu vatandaştan gibime geliyor.
= = = Be Aprilia racer! = = =
güzel bir çalışma olmuş ama buna gerek yok aslında çünkü orjinal 501 mz ler var fakat her ne hikmetse yıllar oldu ama tr ye hala gelmedi göremedik ancak avrupada görüyoruz izliyoruz
Model
MuZ 500R Fun
Year
1992
Engine
Air cooled, four stroke, single cylinder.
Capacity
494
Bore x Stroke 89 x 79.4 mm
Compression Ratio 9.2:1
Induction
Ignition / Starting
Max Power
34 hp @ 7000 rpm
Max Torque
35 Nm @ 6500 rpm
Transmission / Drive
5 Speed / chain
Front Suspension
Rear Suspension
Front Brakes
Single 260mm disc
Rear Brakes
160mm Drum
Front Tyre
90/90-18
Rear Tyre
110/80-16
Dry-Weight
149 kg
Fuel Capacity
23 Litres[COLOR="Silver"
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 AM ----------
arkadaşım tamam çift silindir ama 600cc olur şöyle bir örnek vereyim sana hysng gt250 ler çift silindir 250cc yani senin mantığınla dicek olursak çift silindir 125mi dicez yanlışım varsa düzeltin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 AM ----------
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...MuZ%20500R.jpg
güzel çalışma olmuş ama motor yana doğru çıkık
dün sahıbınden com. da gezerken görmüştüm .merak ettim vites olayını nasıl çözmüş ler başka şanzuman mı yoksa mz midir yıne
Bu motor her yıl çıkıyor piyasaya, sonra kayboluyor.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
mz 301 23 hp çift 301 46 hp. mantık olarak. bu motor 50 hp nin üzerinde bir güç üretiyor kanımca. ancak motor yapı olarak hiç hoş degil. benzin düşmanı+ruhsat felan yoktur. böyle bir modifieye ruhsat felan vermezler. köyde binersin ancak
mz orjinal çift silindir 500 lük motor var. ama 500 lük 2 zamanlı bir makinanın üretigi güç oldukça komik. 34 hp.
aprilla rs 250 72.5 hp
deli ğibi lastik yak sonra bu motoru satmaya çalış kim alıcaksa 4 bine.videonun sonundaki reklamada bayıldım
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
arkadaşım 500 lük 2 zamanlı mz den bahsediyorsun önce o motoru desturla ağzına almalısın !!!
sen ya 2 zamanlı vitesli motor kullanmadın yada anlamıyorsun motordan !!!
eğerki ahanda burda tüm mt şahit olsun 500 lük 2 zamanlı mz e 50hp yada 70hp yapsalardı varya bırak benzin olayını çünkü bidahaki istasyona gidinceye kadar öbür tarafı bulmuş olursun 301 mz bile aşırı sürat yaptığı için çok tepki topladı ve halada öyle adamlar bunu düşünmüş 500cc lik mz i 34 hp yapmışlar ben şuan orjinal hatasız 301mz le 180 km hıza rahat çıktığıma göre merak ediyorum 500 lük mz ne kadar yapıor ve nasıl urduruyorlar üzerindeki fren sistemiyle NOT: MZ 500CC TEK SİLİNDİR KARDEŞİM HABERİN OLSUN....
500 lük mz im olsa tek diycem şu olurdu!!!
TEK RAKİBİM HAYABUSAAAAAA
Şimdi problem şu: diyelim 250 cc çift silindir dediğimiz motosiklette, 2 tane 125 cc silindir mi vardır, 2 tane 250 cc silindir mi?
DOSTUM MOTORDAN FALANMI DÜŞDÜN SEN YADA HALA BİSİKLETEMİ BİNİYORSUN SİLİNDİR HP NEDİR ONLARI BİLİYORMUSUN YADA DAHA KOLAY BİRŞEY DİYİM SEKMAN PİSTON RÖLANTİ KRANK KRAN KOLU BU TERİMLERİ BENCE BİR ARAŞTIR NE DEMEK OLDUĞUNU ÖĞREN SANA TAVSİYEM
AYRICA DERSİNE ÇALIŞMAMIŞSIN SANA 10 ÜZERİNDEN 1
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 PM ----------
ARKADAŞIM MİSAL 250cc çift silindir bir motorda
2 SİLİNDİR VARDIR
SİLİNDİRLER 125cc + 125cc dir
HATTA 250 CC LİK dediğimiz motor teknik olarak 248cc yada 249 cc dir çoğunlukla
ben motorum far ve rüzgarlığını beğendim hangi markanın olduğu konusunda fikri olan var mı? yoksa orjinal mz mi?
kardeş güldürme adamı 99 da sıfır 251 aldım. öncesinde de 94 350 jawam vardı. bunların yanı sıra 301 ede bindim arada çok bir fark yok.
her iki motorlada haşır neşir oldum.
yamaha yapmış rx 135 18.5 hp. 251 mz 21 hp silindir hacmine bakılırsa mz 35 hp nin üzerinde olması gerekir.
şimdi bu durumda yamaha aptalmı. hem daha hafif motor yapmış hemde yarısı kadar motor hacmiyle 18.5 hp güç üretmiş.
benim anlatmak istedigim olay budur.
yakıt sarfiyatı hp ile alakası yoktur.
bide 180 km hıza nasıl çıkıyorsun orasıda muaallak. defalarca denenmiş ve test edilmiştir. 140 tan sonra gitmez kardeş taş çatlasa 150 yapar.
şimdi bana diyecen gel göstereyim nasıl yapıldıgını felan gibisinden çoluk çocuk muhabbetlerine giremem. peşinende söyleyeyim.
linkteki motoru begendiysen git al. kimse seni tutmuyor. elaleme sataşma
dostum yanlışanlama ama senin motor bilgin 0 ben senin dediğin yamaha rx lerede bindin çooook çeşit motor kullandım bilmem sen ne kadar çeşit kullandın?? ben hiç bir zaman 1 motoru övmedim yüceltmedim her motorun markanın kendine göre güselliği albenisi gücü kuvveti vardır sen rx 115 le en uzun yolun ne kadar dicem ama belkide hiç kullanmadın benim rx ile en uzun yolum manavgat konya otogar arası idi ayrıca yakıt sarfiyatının hp ile alakası yoktur demişisin soralım bütün mt cilere varmıdır yokmudur?
180km hıza e gelince sana ispatlamak zorunda değilim bindiğim kullandığım hatta elazığdan karamana kadar geldiğim motoru bana senmi öğreticen
sen kendine göre cc li hp li motor kullan dicem ama olmaz...
çünkü motor kullanmak la bitmez en azından biraz teknikte bilmek gerekir
sorarım sana kaç defa sekman değiştirdin?
kaç defa silindir değiştirdin ?
kaç defa piston krank söktün ?
kaç defa karbiratör söküp temizledin filitresini meme sini?
yada en basiti motorunda giderdiğin tek arızayı söyle bana ok
marka modelinide yaz ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:58 PM ----------
arkadaşlar orjinal tek silindir 500cc mz kullanan sahibi olan satmak isteyen varsa mutlaka görüşelim sonradan bozma modivasyon yada ekleme ile 500 cc mz ler olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)