arkadaşlar bende 2009 model kanuni windy s var üzerindeki bujiyi degiştirmek istiyorum üzerinde Torch D8RTC kodlu buji var NGK marka buji takmak istiyorum iridyumda olur bunların kodlarını alabilirmiyim Teşekkürler
arkadaşlar bende 2009 model kanuni windy s var üzerindeki bujiyi degiştirmek istiyorum üzerinde Torch D8RTC kodlu buji var NGK marka buji takmak istiyorum iridyumda olur bunların kodlarını alabilirmiyim Teşekkürler
bende ybr var. ybr nin kullandığı tırnak aralığı 0,6 veya 0,7 mm. yani her ikisi de uygun.
CR7HIX - 0,7 mm. iridyum NGK bujinin model adı.
CR7HIX - 0,6 mm. iridyum NGK bujinin model adı.
senin bujinin tınak aralığı uygunsa alablirsin.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
teşekkürler fakat orjinal bujinin tırnak aralıgı nedir bilmedigim için bulundugum şehirde zaten bu tarz bujiler olmadıgı için internetten sıpariş verecegim tam bir bilgi olursa sevinirim
senin bujinin ngk iridyum kodu dpr8eix-9
teşekkürler fakat düz bujinin kodu nedir arkadaşlar kanuni windy s kullanıcıları yok mu buralarda
IspartaTuning'Te Herkes SeS Verdik Bizimle Çoşar HerkeS
windy s kullanma klavuzunda 0.7 0.6 aralıgında bır bujı kullanabılırsınız dıor ben cok anlamam ama ısını gorurse...
kanuni windys kullanma klavuzunda buji aralıgı 065mm ile 075mm arası olmalıdır diyor birdaha buji ile uzun süre ugraşmak istemedigim için yazında fazla yol yapacagım için iridyum buji takmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar yada bu motora iridium buji takan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler
IspartaTuning'Te Herkes SeS Verdik Bizimle Çoşar HerkeS
slm arkadaşlar bnde yeni üyeyim sizlerden bazı konularda yardım almak istiyorum kanuni windy var bnde büyükleri ama arkasında ki selesi oldukça biçimsiz gösteriyor ve far da bn selesini de çıkardım ön kafayıda tam istediğim gibi olmadı ama ne yapmayalım sizce fikirlerinizi sunarsanız sevinirim tşk ederim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)