Hayırlı olsun ,Çok güzel olmuş. devir saati ve vites göstergesini taktıktan sonra şarjın değerini ölçtünmü ?
Hayırlı olsun ,Çok güzel olmuş. devir saati ve vites göstergesini taktıktan sonra şarjın değerini ölçtünmü ?
Teşekkürler. Evet baktım sıkıntı yok zaten vites göstergesi 10ma çekiyor. Devir saatide 140ma çekiyor çok büyük değiller. Ama ilk takınca konjektör ısındı akü boştu aküyü çıkartıp şarj edip geri taktım hiç bir sıkıntı yok.
Merhabalar,
Foruma yeni üye oldum. 2006 model GV650 sahibiyim. Motor yaklaşık 10 yıldır ben de ancak, 4-5 sene önce küçük bir kaza sebebiyle motoru garaja kaldırmıştım. Şimdi yeniden yollara düşmeye karar verdim ama bazı parçalar lazım. Sürücü sağ peg, elcik, sağ grenaj (plastik vs) gibi. Ayrıca ilk çalıştırma sonrası elden geçmesi gerekli. Bazı tamir kitleri (kaliperler, amortisör vs gibi) de lazım olacak.
Ben binmeyi bıraktıktan sonra köprünün altında çok sular geçmiş. Bu motorun parçalarını satan bir yer bulamadım. Sağ solda tek tek parçalara rastlıyorum.
Sizler nasıl yapıyorsunuz parça işlerini? Bizim motorlar sahipsiz mi kaldı artık? Gerçi benim yurt dışından parça getirme imkanım var ama hızlı çözümler için ilk olarak iç piyasaya baktım pek sağlıklı bilgilere ulaşamadım. Nedir son durum Hyosung cephesinde? Aydınlatırsanız sevinirim.
Hepinize sağlıklı sürüşler dilerim.
SilivriMotoFest Garanta BBVA Ana Sponsorluğunda 4 - 7 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceğimiz 3. Festival Programıdır
4 Temmuz
Firma Standları Kurulumu
Konaklama çadırları kurulumu
Akşam çadır başı mangal ve kulüp evimiz noktasında tanışma ve sohbetler
Çeşitli firmalaramızdan ilk gün ve tüm festival boyunca özel ikramlar
5 Temmuz Cuma
Saat 13.00 -18.00 arası dj performanslar ödüllü çeşitli yarışmalar
18.00 - 19.00 arası açılış
19.00 - 21.00 Kasamam Gurubu Konseri
21.00 - 22.00 sunum ve plaket töreni
22.00 - 24.00 Yırtık Uçurtma Konseri
24.00 Kapanış
6 Temmuz Cumartesi 11.00 - 13.00 On Road Tur ( Silivri köyleri gezisi )
13.00-15.00 arası full ödüllü yarışmalar aktiviteler dj performans
15.00 - 16.00 ANIT HEYKEL AÇILIŞI
16.00 Birkan Polat Stund Show 17.00 - 19.00 yarışma dj performans
19.00 - 21.00 İbrahim Orçin konseri
21.00 - 22.00 konuşmacılar , plaket töreni
22.00 - 24.00 Bulutsuzluk Özlemi Konseri 24.00 kapanış
7 Temmuz pazar 13.00- 18.00 arası yarışmalar dj performanslar
18.00 Firma standları toplanımı ve festival kapanışı
Festivalimize giriş çekiliş bileti 10 tl
Çekilişimizde Hero Motordan 1 ad. Polo 50 cc Motosiklet -kasklar top case - montlar ve daha bir çok süpriz kıymetli hediyeler verilecektir
Festivalimizde kurulacak firma standları ziyaretçileri arasında kayıt yaparak her firma ayrı ayrı çekiliş yaparak çeşitli özel hediyeler verecektir
Festivalimizde yiyecek içecek standları olacağı gibi çeşitli yiyecek içecek firmalarındanda ikramlar yapılacaktır
Çadır alanlarımızda gölgelendirme yapılacak motosikletlerinizi çadırlarınızın yanına park edebileceksiniz veya dilerseniz motoparka bırakabileceksiniz
Günü birlik motosiklet gurupları veya bireyseller için ayrı motopark alanı oluşturulacaktır görevlilerimiz bu alanda olacaktır
Motosikletlerini satmak isteyenler için ayrıca özel 2. El motosiklet pazarı alanımız olacaktır
Seyyar ve sabit wc ler festivalimizde mevcut olacaktır
Festivalimiz yarışmaları arasında en başta yoğurdu ile ünlü Silivri'mizin geleneksel yoğurt içinde altın bulmalı tepsiden eller bağlı yoğurt yeme yarışması
Olmazsa olmazımız halat çekme
Su içinde yarışmalar ve daha niceleri yer alacaktır
Festival
Selam, 2007 Hyosung GV650 ile bende aranıza katıldım, benim adım Levent, motorumun adı Yargıç, herkese selamlar... Her ne kadar kötülense de zamanla alışılan çok güzel ve keyifli bir motor.
Merhaba, 2010 model enjeksiyonlu statör konjektör sorunu giderilmiş gv650 almak üzereyim. Kilometresi 40bin civarında. Kayışının değişmesi lazım diye düşünüyorum nereden temin edebilirim? Bir diğer sorum ise palet ayaklık takmak istiyorum hangi modelinki yakışıyor? Yağ filitresi ve buji için hangi markaları önerirsiniz?
merhaba burak. Kayışı internetten kendinde sipariş edebilirsin veya yaşadığın şehirde hyosung servis yada parça tedarik eden bir motosikletciyle görüş fikir alışverişi yap.
Alacağın motorun kayışını bir kontrol et eğer çok yıpranmamışsa , üzerinde kılcal çatlaklar falan yoksa , muhtemelen daha bir 5 bin km götürür.
Şahsi tavsiyem kayışın fiyatı son yıllarda piyasayla beraber çok arttığından , zincire dönüştürmen olacaktır. Hem daha az maliyet , hemde kayışın herhangibir nedenle kopup yolda birakmasindansa , zincire bir bakla ilave edip ilerlemek sana daha güvenli sürüş sağlayacaktır.
Yıllardır aklımda olan bir makine. Değerinin pek bilinmediğini düşünüyorum tabi bunda fiyatının da etkisi önemli. Tüm kullanıcılara kazasız belasız binmesi dileği ile.
Uzun yıllar gv 650 kullanıp, bu makinaların her türlü sorununu yaşamış birisi olarak palet ayaklıktan uzak durmanı öneririm. Benle beraber 2 3 kişi daha palet ayaklık taktırmış ve vibrasyonu ayaklarımızda hissettiğimzi söylemiştik. Kayış değişimi konusunda yurt dışı yada yurtiçinde daha az km giden (ortalama 10 15 bin km) kayış alablirsin. Kayışla beraber ön ve arka kasnağını da değiştirmelisin.Ayrıntılı bilgi için bana özelden yazabilirsiniz.
Bu ara da buji için ngk yağ filtresi içinse hiflo önerebilirim.
gün içerisinde fotoğraflı şekilde yardımcı olmaya çalısıcam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
yurt dışında ve yurt dışında daha az km giden 10-15 bin km . Dediğiniz kayış hakkında bilgi verirmisiniz. Zira bu kayış konusunda çeşitli araştırmalarım oldu zamanında hiç böyle birşey duymamıştım.
4 yıl gv250 kullandıktan sonra geçen sene motorumu satmıştım. Şimdi gv650 ile tekrar yollara çıktım. Ne yalan söyleyeyim ilk başlarda acaba sorun yaşarmıyım ya bu çok güçlüdür nasıl zaptederim japon cruiserlar bile en fazla 50 bg bu zordur gibi çekincelerim vardı lakin kullanınca tam benlik makina olduğunu anladım. Tekeriniz düz bassın ve hep en mutlu ve güzel günlerde sürmenizi dilerim
Pardon unutmuşum
https://imgyukle.com/i/EMnX0q
https://imgyukle.com/i/EMnjqP
Telefondan paylaştığım için sadece link olarak yapıştırdım.
2007 model tanıdığım bir abimden aldım motoru. Servis olarak Maltepede Mustafa usta var ona götürüyorum yzun süredir tanıdığım işini çok iyi yapan biridir
Arkadaşlar merhaba gv650 için radyatör arıyorum nereden bulabilirim fikri olan varmı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)