Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mart 2015, 12:55
a.s alper memnun oldum aynı makinayı kullanıyoruz motorun kaç km de arka fren merkezi kolayla bozulmaz cam demiri bende mevcut camda istediğin gibi kestirip yaptırıyoruz koreden parçaları getirtiyorum genelde 20 günde geliyor kore ile anlaşmamız var parça istiyenleri ben bir araya getirtip nakliyeden kar saglıyoruz lazım olanları benle irtibata gecersen yardımcı olurum bende zaman zaman ıspartaya geliyorum ararsan 5322124353
Reklamlar
-
03 Nisan 2015, 02:48
Cümleten selamın aleyküm motorcu alemi abilerim kardeşlrim bütün kış giremedim formumada havalar düzelmeye başlıyor motorların bakımı başlasın bakalım.kaya agbı sanada cok slmlar sımdır burda bakımı yaptırcam motorun yapmıskende butun fıltrelerı degıstıreyım dıyorum sende warmı we hangı parcalar lazım olacak bana
-
13 Nisan 2015, 15:36
S.A. Kaya abicim nasılsın. bayadır görüşemedik, en yakın zamanda yanına uğrayacağım. Emre Erkaya
-
16 Nisan 2015, 22:07
Merhaba arkadaşlar, Yeni bir Gv 650 kullanıcısı olarak herkese selamlar...
-
17 Nisan 2015, 12:34
benromeo adlı üyeden alıntı
S.A. Kaya abicim nasılsın. bayadır görüşemedik, en yakın zamanda yanına uğrayacağım. Emre Erkaya
A.S EMRE EVET görüşemedik her zaman beklerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
Eecho89 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, Yeni bir Gv 650 kullanıcısı olarak herkese selamlar...
hayırla kullanasın ekrem kardeşim güzel makina aldın
-
18 Nisan 2015, 23:10
Arkadaşlar herkese merhaba.Motor bakımıyla ilgili birkaç sorum olacak. motosikletim 7000 km de (enjeksiyonlu gv 650). Neleri değitirmem gerekiyor bujiler 2000 km önce değşti.yağla birlikte yağ filtresini değiştirmek gerekir mi. hava filtresini değiştirmek gerekir mi bunun dışında nelere dikkat etmek lazım bu km de. deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum. ayrıca değştirilmesi gereken parçaların temini konusunda fikirlerinizi de almak isterim. Herkese iyi sürüşler...
-
20 Nisan 2015, 18:55
s.a erol hava filitresi genelde 10 000 de değişir ancak kontrol edilir tıkalıysa çok kirlenmişse değiştirilir. başkaca kayış gergilingi çok önemli onu sık sık kontrol etmek gerekir.2 sene oldu öntakım yagları ve fren hidrolik yaglarının değişimi mevsim basında yenilemek iyidir. ayrıca suyu radyatör kapagı açılarak kontrol edilir antifirizle tamamlanısa iyi olur. HAVA VE YAG FİLİTRWELERİ ve diger parçalar bende mevcut istediğinde gönderirim.
motor 7000 gelmiş yag 2000 km öncemi değişti ne yagı koyuyorsun yagla birlikte filitrenin değişmesi iyi olur bazılayag değiştirme aralıgı kullanıma göre 3000 le 4000 km arası uygundur yag miktarı üst seviye cizgisinden 1 mm altında olacak.yag castrol pover 1 endoro yagı tavsiyemdir 10/40rı 2 yagda bir değiştiryor aMA BEN HER YAGDA DEĞİŞİRİM
filitrede degiştiriyorsanız yagı koyduktan sonra 2 dakika rölantide çalıştırıp 3-4 dakika bekledikten sonra seviyeyi kontrol edip üst çizginin 1 mm altında yag ı tamamlıyarak kulanınınız .toplam yag 3.3 lt
AYRICA FREN BALATALARI kontrol edilir bu konularda her zaman beni rahatlıkla arıyabilirsiniz.tekeriniz tam hava olsun
-
01 Mayıs 2015, 10:57
gv liler yazmayı bıraktımı ne burda sadece ben devam eder oldum.yeni stıcımız motoron oldu hayırlı olsun umarım gereken ilgiyi gösteririler markaya bu aradadoların artışı ile yedek parçalarımız fiatı çok arttı motoru uzun süreli kullanmak istiyen arkadaşlar bazı parçaları yedekte tutmaları tavsiyemdir.genelde kayış arka kasnak devridaim ve filitreler
bu arada bizim radyatörler sarsıntı ve incelmeden su kaçırıp sıkıntı yapıyor bende daha iyi sogutması açısından ve daha dayanıklı olması bakımından bakır radyatör yaptırdım lazım olacak arkadaşlar içinde bir tane fazla yaptırdım bilginiz olsun.
enjeksiyonluların hava filitresi ve manifold lastikleride stogumuza girdi bilginiz olsun artık tekerlerimiz sıkıntısız dönsün.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
GV65Ö adlı üyeden alıntı
Cümleten selamın aleyküm motorcu alemi abilerim kardeşlrim bütün kış giremedim formumada havalar düzelmeye başlıyor motorların bakımı başlasın bakalım.kaya agbı sanada cok slmlar sımdır burda bakımı yaptırcam motorun yapmıskende butun fıltrelerı degıstıreyım dıyorum sende warmı we hangı parcalar lazım olacak bana
a.s ya kusurabakma yeni fark ettim yazını bakım için yag ve hava filitreleri ayrıca buji kaç km de takıldı onlar lazım olur suyuna antifiriz i,lave edilebilir.Diger yag ve sıvılar 2 seneyi doldurduysa onları değiştirmekte fayda var.
-
03 Mayıs 2015, 16:22
artık gv650 lik makine sıfır olarak satılmıyor sanıyorum,bu distribitör problemi yüzünden son modeller getirilmiyor diye biliyorum.
yıl sonu motorumu değiştirmeyi düşünüyorum cc yükseltmek için,aklımda gv 650 var ancak sıfır model olmadığı için kafamda karışık.genel anlamda kullanıcılar memnunmu? problemleri vs nedir? ,genelde ne kadar yakıt tüketimi var şehir içi ve dışı olarak ve servislerin durumları gibi kısaca açıklayabilcek varmı acaba?
-
04 Mayıs 2015, 06:14
Selam arkadaşlar..Bende aranıza katıldım , yaklaşık 1aydır GV650'mi severek kullanıyorum..ancak bir problem oldu ve cozum bulmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.
Radyatör fanı komple gitti , sıfırı için 360TL istiyorlar. Çıkma veya uygun bir fan ve motoru (komple set) bulma sansım nedir?
izmirdeyim ancak h.içi antalyaya gidip geliyorum , istanbulda kuzenim var yardımcı oluyor sagolsun.
Buralardan gelecek çözümlere acıgım.
İyi günler
İYi haftalar,
-
04 Mayıs 2015, 08:09
Kaya abi de yazacaktır. Bi minibüsün fan motoru bire bir herşeyi ile aynı ve 60–70tl demişti.
Fanın gövdesi çok para değildir. Onu sıfır alıp, ayarlayabilirsin.
-
04 Mayıs 2015, 13:25
distiribütör problemi yok.. artık yeni distiribütör belli.. onda bir sıkıntı yok.
dolar yükseldi hyoda yüksek hacimde talepde zaten az.. büyük ihtimal yeni distiribitör istek üstüne sipariş alıp getirtir yüksek hacimli motorları. yoksa getirtip aylarca elinde yüksek hacimleri satmayı beklemez sanmam..
-
04 Mayıs 2015, 18:11
BlackGhost adlı üyeden alıntı
artık gv650 lik makine sıfır olarak satılmıyor sanıyorum,bu distribitör problemi yüzünden son modeller getirilmiyor diye biliyorum.
yıl sonu motorumu değiştirmeyi düşünüyorum cc yükseltmek için,aklımda gv 650 var ancak sıfır model olmadığı için kafamda karışık.genel anlamda kullanıcılar memnunmu? problemleri vs nedir? ,genelde ne kadar yakıt tüketimi var şehir içi ve dışı olarak ve servislerin durumları gibi kısaca açıklayabilcek varmı acaba?
bu konuda çok yazıldı çizildi eski sahifelerden çok fikir edinebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
Serdar.Suner adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar..Bende aranıza katıldım , yaklaşık 1aydır GV650'mi severek kullanıyorum..ancak bir problem oldu ve cozum bulmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.
Radyatör fanı komple gitti , sıfırı için 360TL istiyorlar. Çıkma veya uygun bir fan ve motoru (komple set) bulma sansım nedir?
izmirdeyim ancak h.içi antalyaya gidip geliyorum , istanbulda kuzenim var yardımcı oluyor sagolsun.
İyi günler
İYi haftalar,
geçmiş olsun özelden yazdım okusunuz.
-
05 Mayıs 2015, 07:15
-
09 Mayıs 2015, 23:41
İyi günler
İYi haftalar,
Serdar Bey selamlar,
Henüz Aquila'm yok ancak bir sonraki model olarak düşündüğümden geçmiş sayfaları epey okumuştum. Arkadaşların belirttiği gibi fan düzeneği yanlış hatırlamıyorsam Kia Bongo model kamyonetle aynıydı. Bir bakın isterseniz.
Herkese iyi sürüşler.
ride saferide responsiblyride smart
-
10 Mayıs 2015, 23:16
Kaya bey fan problemimi çözdü sağolsun..teşekkürler tekrar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Yeni problemlerim,
arka süspansiyonlar patlak..orjinalini almaktansa daha iyisini almayı tercih ederim ama orjinali de daha iyisini de nereden bulabileceğimi bilmiyorum..bir kez daha yardımınıza ihtiyacım var.
Debriyaj balatası bitmiş sanırım ,debriyajı sıktığım halde motosikletim gitmek istiyor , hafiften kaçırma başlamış yani (ustalara da gösterdim olay bitmiş )..bunu da nereden bulacağımı bilemiyorum yardım gerekiyor..
İyi akşamlar
-
10 Mayıs 2015, 23:44
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Yeni problemlerim,
arka süspansiyonlar patlak..orjinalini almaktansa daha iyisini almayı tercih ederim ama orjinali de daha iyisini de nereden bulabileceğimi bilmiyorum..bir kez daha yardımınıza ihtiyacım var.
Debriyaj balatası bitmiş sanırım ,debriyajı sıktığım halde motosikletim gitmek istiyor , hafiften kaçırma başlamış yani (ustalara da gösterdim olay bitmiş
)..bunu da nereden bulacağımı bilemiyorum yardım gerekiyor..
İyi akşamlar
Debriyaj tel ayarı istiyor olabilir hyosung dan hyosung ile uğraşmayan anlamaz. Onu önce telden ayarlamanı öneririm.
Süspansiyon için bilgim yok.
-
11 Mayıs 2015, 09:30
Yeni problemlerim,
Debriyaj balatası bitmiş sanırım ,debriyajı sıktığım halde motosikletim gitmek istiyor , hafiften kaçırma başlamış yani (ustalara da gösterdim olay bitmiş
İyi akşamlar
Orjinaller kötü değil aslında.
Debriyajı sıktığında motor gitmek istiyorsa ayırma tam gerçekleşmiyor demektir.Debriyaj biterse tersine gitmek istemez
Tel ayarı ile geçer de Debriyaj teli orhinal mi bi kontrol edin çünkü orj. değilse debriyajın güzel ayırdığı yerde manet çok yukarıda yada çok aşağıda olabilir.
ver gazı... ver çoşkuyu
-
11 Mayıs 2015, 11:41
Yeni problemlerim,
İyi akşamlar
serdat debriyaz teli uzamış olabilir ayarlarını kontrol et iyi bir ayarla düzelir.amartisör ben değiştirdim arka için fiatı daha uygun daha saglam tavsiye ederim istersen ondan gönderirirm sana.kolay gelsin
-
11 Mayıs 2015, 15:35
gv650i adlı üyeden alıntı
serdat debriyaz teli uzamış olabilir ayarlarını kontrol et iyi bir ayarla düzelir.amartisör ben değiştirdim arka için fiatı daha uygun daha saglam tavsiye ederim istersen ondan gönderirirm sana.kolay gelsin
Abi nikelajlı mı?
Fiyat ve goruntu lazım , gönderebilirsen hemen değerlendirip harekete geçelim..
h.sonu motosikletsiz kalıp strese girmeyelim sonra
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
Bu arada Hyosung'dan anlayan İzmir'de bir servis önerisi alabilirmiyim?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler