[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Motorumun son hali..
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Motorumun son hali..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
HALDUN BAŞKANIM MOTORUNDA SENİN GİBİ KARİZMATİK VE ASİL TR DE TEK GÜZEL OLMUŞ EKSOZ SESİNİ ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM. Bİ ARA TELEFONDA DİNLETİRSİN
ADAŞIM MAŞALLAH GÜZEL OLMUŞ egsoz ve elçikler bir videosunu çekte millet ses duysun
Selam millet nasılsınız ya? Facebook derken unuttum forum olayını. Bu aralar forumdan takılacağım biraz .
Sıfır GV650 sipariş edeceklerin sorularını cevaplayabilirim, varsa tabi
arkadaşlar merhaba,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96913754/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15535546/detay
şu motorlar için ne düşünürsünüz? ayrıntılı bilgi yanına gidince anlaşılır ama sizce çok baş ağrıtır mı? fiyatları çok uygun..
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
sağolun arkadaşlar, vageçtim sanırım gv 650'den benim bütçe max 7000 tl civarı. küçük kardeşi gv 250 ile er5 arasında gidip gelmeye devam
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Evet devam ediyor kardeşim havalar daha pek motora elvermediği için öyle bıraktım. Ama takım taklavat alıp söktüm pompayı birkaç tornacı gezdim. Keçe presli burada yaptırabileceğimi sanmıyorum. Yenilenicek gibi duruyor.
Pompa olayini dun hallettim. Kece presli degil . Seyrantepe sanayide rulmanci Erdal abi sagolsun bi cay icene kadar . Rulman , yag kecesi , su kecesi , oring , hepsini yeniledi verdi 5 dakikada. Ben ozellikle porselen olayini iptal ettirdim . Standart keceye cevirttim ama isteseydim orjinali ile ayni kecede vardi. Istersen gonder kargoyla halledip gonderir. Ozellikle sordum olur tabi yardimci olurum dedi. Muhtesem birisidir. Bir arkadasimi rulman almasi icin yonlendirmistim ( forumdan spartakus) adam 10 dkk da iki lastigide sokup rulmanlari degisip iscilik bile almadan adamin isini gormustu. Ayricada yillarin motorcusu ve motorcu dostudur.
Bilgi olmasi acisindan . Kece salmastra kece , mekanik kece , seramik kece gibi isimlerle aniliyor. Ayrica biraz daha para veririm ayni kece olsun derseniz suzuki servisinden dl1000 v strom seramik kece diye isteyin 50 tl karsiliginda hemen alabilirsiniz. Bircogunun stogunda var. Motorun geneli v strom ile ayni oldugu gibi pompasida ayni. Hatta vstromdan bir adim onde bir tasarimi var. Suzukide kece buzulunca su bloga gidiyorken hyosungda tahliye kanali sayesinde blogun disina akiyor ve sizi hemen uyariyor.
Sorunuz olursa burdan cevaplayabilirim.
Erdal rulman tel : 0.212 282 71 92
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
arkadaşlar ben hala gv 650 bulamadım. sahibinden de kastamonu da olan bir tane var o motor nasıldır sizce bileniniz var mı?
Bu motor daha önce Kütahyada idi sonra bir el de daha değiştirmiş sanırım ve şimdi Kastomonu da..Lastikler iyi yazdığına göre ama 5.500 km az geldi gözüme..el yapımı sisybar dışında çıplak bir motor ve durumu hakkında çok ta bir şey söylemek benim açımdan mümkün değil..almaya karar verirsen bu motorları tanıyan anlayan mümkünse daha önce kullanmış biri ile gidip bakmanda yarar var..tabii buda zor gibi duruyor..Renk illede gri mi olmalı..siyah da olur dersen ilana koyulmamış fakat satılması düşünülenlerden yardımcı olma şansım olabilir..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
Eyüp kardeşim tebrik ediyorum seni evet benimde başıma gelmişti motoru aldığım arkadaş bu pompayla ugraşarak suyun tahliyesini silikonla kapatmış ve suyun bloga gitmesine sebep olmuştu oda başımıza büyük sıkıntılar açmıştı aynı zamanda pompayı komple olarak sipariş edip getirtmiştik oda hem zaman kaybı hemde maliyet 300 lira civarıydı ki geldiğinde alıp direk takamıyordun mil uzun geliyor onuda bir tornacıda düzeltirmen gerekiyordu ki eline sağlık bu sorunuda böylelikle aşmış oldunuz
Teşekkürler Engin görüşmeyeli çok uzun zaman oldu Bu yaz görüşelim inşallah. Bir kahvaltı , göl kenarı , balık üçlemeli gezi düzenleyeceğim. Mutlaka beklerim görmedim duymadım bilmem direk aricam seni
Bilen bilmeyen makineyi kurcalayınca böyle şeyler olabiliyor. Su kaçağını görünce basmıştır sıvı contayı. Keçeyi değişmek gerektiği gelmemiştir aklına yada bilmiyordur yada hiç incelememiştir belkide bu su neden geliyor diye. Allah göstermesin motoru dağıtsan altından kalkılmaz. Ne piston kalır ne krank.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
bilgi için çok teşekkürler. gri birinci tercihim turuncu ikinci, mavi üçüncü , en son da siyah hayırlısıysa
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar motorumu acil olarak satıyorum ilgilenen varsa benimle irtibata geçsin Yalçın = 0 543 715 50 59
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=502720723073027&set=pb.100000053104 610.-2207520000.1361787769&type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=503798669631899&set=a.5037964496321 21.122467.100000053104610&type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=503797952965304&set=a.5037964496321 21.122467.100000053104610&type=3&theater
*Aktarma kayışı sıfır yeni değişti
*karbüratör manifoltlar yeni değişti
*konjektör sıfır yeni değişti
*bujiler yeni iridyum
*fren hidrolikleri değiştirildi
*ön amortisör yağları yeni değiştrildi
*sele özel olarak yumuşak hale getirilip kaplandı
*koruma demiri mevcut
*led sis farları mevcut
*2 adet su geçirmez çakmaklık
*yol bilgisayarı ve kasktan müzik dinleme sistemi
*motor üzeri mavi let aydınlatma
*yağ göstergesi
*şarj göstergesi
*vites göstergesi
*motor gövde sıcaklık göstergesi
*özel yapım geniş arka bagaj demiri
*havalı korna
*akü yeni değişti sıfır takıldı
*paslanmaz plakalık
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)