Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ocak 2013, 16:25
sonoyuncu adlı üyeden alıntı
Evet kış geldimi motora binememek adama zaten koyuyor birde arıza oldumu daha çekilmez bir durum. Buradaki tamircilerin hiç biri pompanın değişimini yaparım demeyince kendim yapmaya karar verdim. Birde işlerimin yoğunluğu kesilirse tam olucak. Lokma takımını hallettim. Çekiç pense tornavida vs. tamam. Tek eksik sekman pensesi onuda tamamladımmı her tarafını sökerim ben
. Yanlız parça fiyatı deyip geçmeyin takımda lazım sökmek için. Buda iyi masraf
Ama ustaların bu rezilliğinden sonra ben birdaha motorumu hiçbirine teslim etmem.
ee bizde öyle başladık başlamak bitirmenin yarısıdır kolay gelsin takıldığın yerde ara çekinme sana lazım olacaklar 8 lokma 10 anahtar yıldız tornavida kapak contasınıza dikkat et kopmasın oralarda bulamazsın korede 25 tl silikon conta kullanma zinhar.çok ezilmişse conta yine kullanamazsın lazım olursa gönderirim sana ama pompa temin etmeden de sökme .
Reklamlar
-
13 Ocak 2013, 21:36
ARKADAŞLAR MERHABA BUGÜN GÜZEL BİR GÜNDÜ VE ÇOK GÜLDÜM NEDEN DİYECEKSİNİZ. ANLATAYIM FORUM BAYAĞIDIR SESSİZ. ARKADAŞLARLA MOTORLARI ÇIKARIP GEZELİM DEDİK. 6 RACİNG MAKİNA BİR TEK BENDE CRUİSER GV650 RACİNLER GAZLIYOR BEN ARKALARINDAYIM TABİ BENİ ÖNEMSEMİYORLAR CRUİSER MAKİNA OLDUĞUM İÇİN. NEYSE BİR DÜZLÜKTE YAPIŞTIRDIK ALLAH NE VERDİYSE SONRA BİR YERDE DURDUK MOLA VERİP ÇAY İÇMEK İÇİN YENİ TANIŞTIĞIM BİR ARKADAŞ ALTINDA HONDA 600RR VAR BANA SESLENDİ ABİ NASIL OLUYOR YAAAA İBREYE BAKIYORUM 230KM HIZ AYNAYA BAKIYORUM ARKAMDASIN ) BU LAFIN ÜZERİNE ÇOK GÜLDÜM. EEE DEDİM GV 650 Yİ KÜÇÜMSEMEYİN KORELİLER YAPMIŞ İŞTE DEMEKKİ BİRDE JET KİT TAKTIRSAM BİLMEM ARTIK NE OLACAK ) HER KEZE İYİ SÜRÜŞLER.
-
16 Ocak 2013, 04:24
Akhisarda GV 650 nin tanınmasını sağlamışsın.. fakat bu hızlara alışma kardeşim.. ;)
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
16 Ocak 2013, 23:21
yok abi hızla işim yok aslında test amaçlı oldu biraz ama iyide oldu gv nin hünerini insanlara göstermiş oldum
-
22 Ocak 2013, 18:58
Fotolara bakınca eski motorumu özledim
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
23 Ocak 2013, 00:39
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Fotolara bakınca eski motorumu özledim
Daha çookkkk özleyecen kayıp nerlerdesin
-
23 Ocak 2013, 11:26
Walla abi kazadan sonra çok eski tadım yok... Tatlı su motorcusu oldum yeminle...
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
31 Ocak 2013, 00:33
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
02 Şubat 2013, 02:36
Evet dükkanımın içinde duruyor haftada bir siliyorum örtü kullanmıyorum gv nin güzelliğini görmek ve meraklı bakışlara göstermek için güzel günleri iple çekiyorum dediğin gibi acayüp arkadaş yol gevşekse gaza yüklenince 3-4viteste arkası yanlıyor nede olsa gv farkı bu işte tracingler önümde su diyemedi maşallah
-
02 Şubat 2013, 19:26
hey gv liler uyuyomu yarın şile yollarında motorları biraz gezdirelim gelen vamı saat 10 da garajdan teker dönecek
-
09 Şubat 2013, 20:20
bi selam vereyim dedim
-
11 Şubat 2013, 11:31
-
11 Şubat 2013, 16:57
_engin_ adlı üyeden alıntı
bi selam vereyim dedim
ve Aleykümselam kardeşim..
-
12 Şubat 2013, 11:30
Merhabalar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-fiyat-dustu-acillllll-mavi-nikelajjjjjjjjj-114560238/detay ilanındaki motoru bileniniz var mıdır acaba?
Daha önce de ilana çıktığını görmüştüm ve fiyat yine düşüktü. Burada genç bir arkadaş da bir kaç ay önce bu motoru almayı düşünmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Kayış zincire dönüştürülmüş gibi yorumlar vardı.
Bilgisi olan ve yorum yapabilecek var mıdır?
Teşekkürler...
-
13 Şubat 2013, 02:21
7g24s adlı üyeden alıntı
Merhabalar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14560238/detay ilanındaki motoru bileniniz var mıdır acaba?
Daha önce de ilana çıktığını görmüştüm ve fiyat yine düşüktü. Burada genç bir arkadaş da bir kaç ay önce bu motoru almayı düşünmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Kayış zincire dönüştürülmüş gibi yorumlar vardı.
Teşekkürler...
Paran varsa düzgünlerine bak derim..dersen ki bütçem bu o zaman başka motorları düşün..o para ya alacağın motor sana masraf açar..harcayacağın para bir yana ustan bu motoru tanımıyorsa sezon öncesi keyfin kaçar..temiz düzgün olanları 11.000 TL altında bulman şans..Bir kardeşimiz o motoru alacakken vazgeçti..Kendisi bu motor için İstanbuldan kalkıp İzmir e gitmişti..neden vazgeçtin diye sorduğumda .''Motor sorunlu abi dedi..''ben onun yalancısıyım..
Bana göre alınabilecek GV 650 ler temizliğine göre 11..000 den başlar aksesuar zenginliğine göre de fiyatı yukarılara çıkar..buna göre bir değerlendirme içine gir derim ..selamlar..
-
13 Şubat 2013, 11:18
ZERDÜŞT adlı üyeden alıntı
Paran varsa düzgünlerine bak derim..dersen ki bütçem bu o zaman başka motorları düşün..o para ya alacağın motor sana masraf açar..harcayacağın para bir yana ustan bu motoru tanımıyorsa sezon öncesi keyfin kaçar..temiz düzgün olanları 11.000 TL altında bulman şans..Bir kardeşimiz o motoru alacakken vazgeçti..Kendisi bu motor için İstanbuldan kalkıp İzmir e gitmişti..neden vazgeçtin diye sorduğumda .''Motor sorunlu abi dedi..''ben onun yalancısıyım..
Bana göre alınabilecek GV 650 ler temizliğine göre 11..000 den başlar aksesuar zenginliğine göre de fiyatı yukarılara çıkar..buna göre bir değerlendirme içine gir derim ..selamlar..
İlgin için çok teşekkür ederim. Sözlerini kesinlikle dikkate alacağım. Sağ ol
-
14 Şubat 2013, 02:45
7g24s adlı üyeden alıntı
İlgin için çok teşekkür ederim. Sözlerini kesinlikle dikkate alacağım. Sağ ol
Sende sağol kardeşim..
-
14 Şubat 2013, 16:11
saygı deger gv 650 kullanıcıları;
biz bitliste calışan 2 arkadaşız. motorlar konusunda aman aman bir bilgimiz yok ama heves ettik gv 650 almaya. eğer bize yardımcı olabilirseniz 2 tane gri renkli gv 650 almak istiyoruz. karbürator vs. muhabbetinden çok anlamıyoruz o sebepten 2008 ve üzeri olsun diye düşündük. uygun fiyatlı bildiğiniz temiz , bize sıkıntı çıkarmayacak motorlar konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim
-
14 Şubat 2013, 16:45
keskeblue adlı üyeden alıntı
saygı deger gv 650 kullanıcıları;
biz bitliste calışan 2 arkadaşız. motorlar konusunda aman aman bir bilgimiz yok ama heves ettik gv 650 almaya. eğer bize yardımcı olabilirseniz 2 tane gri renkli gv 650 almak istiyoruz. karbürator vs. muhabbetinden çok anlamıyoruz o sebepten 2008 ve üzeri olsun diye düşündük. uygun fiyatlı bildiğiniz temiz , bize sıkıntı çıkarmayacak motorlar konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim
Sahibinden.com adresinde aradığınız standart ta sanırım bir tane 2008 üzeri GV 650 var,bir bakın derim ama onun dışında satılık gri renkte şuan çevremde yok..olursa elbette bildirim..
-
14 Şubat 2013, 17:08
7g24s adlı üyeden alıntı
Merhabalar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-fiyat-dustu-acillllll-mavi-nikelajjjjjjjjj-114560238/detay ilanındaki motoru bileniniz var mıdır acaba?
Teşekkürler...
MERHABA BU LİNKTEKİ MOTOR DAHA ÖNCE GEÇEN YIL MUĞLADAYDI 8BİN LİRA İSTENİYORDU SONRA İZMİRE GEÇTİ AMA MOTOR HAKKINDA BİLGİM YOK HALDUN ABİNİN (ZERDÜŞ) DEDİĞİ GİBİ 11BİN TL ALTINDA MOTORLAR SORUN ÇIKARABİLİR BAKIMSIZ OLABİLİR TABİ ŞANS MESELESİ HEPSİNİ BİR TUTMUYORUM BELKİ BAZILARI GERÇEKTEN ŞIKISIKTIR UCUZA VERİYORDUR. İYİ PARA İYİ MOTOR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler