Nurettin,
Zaten senin zamanında konjektörün ve kabloların yanmış. E artık izin ver de bozuk konjektor ve yanmış kablolar elektrik üretmesin
Mesele, benim artık işini adam gibi öğrenmeyen ustalara dayanamıyor olmam. Ya artık şöyle kendimi bırakıp iş yaptırabileceğim bi adam olsun istiyorum. Beni kazıklamasın, işini bilsin ve yaptığı işi severek özenerek yapsın. Adam ustayım diyor sonra araba aküsü kablolarını yakmıştır diyor.
Haftasonu arabanın kışlık lastiklerini değiştirdim. Adamlar krikodan bırakınca sol ön helezon yaydan "dann!!" diye bir ses geldi. Hemen gidip baktım yaya, zamanında LPG dönüşümü yaptırdığım adamlar bir braket tutturmak için uzun bir akıllı vida atmışlar içerden gövdeye. O vidada gövdeyi delip yaya dayanmış ! Yayın hareketini kısıtlıyor. Biraz daha üstten delse helezonu delecek ! Yahu bir yeri delerken insan diğer tarafında ne var diye bakmaz mı? Sizin o vida kadar aklınız yok mu?
Yani Nurettin öyle usta diye herkese güvenme, dikkatli ol. Bana tüm ustalar gıcık oluyor. Varsın olsun, ben canımı pazarda bulmadım !!! Zaten artık üşenmeyip her işimi kendim yapmaya başladım.
Arkadaşım sağ ol ilgin için . fakat hangimiz ne yapabiliyoruz ki ? usta diye dolaşıp duran bir yığın insanla baş başayız. benim ustam suzukinin sertifikasına sahip ama ne bileyim. kendimde bir şeyden anlamıyorum ki. mesela sargıyı kendim açıp bakayım dedim(yani düşündüm ) ama arkadaşların verdiği yabancı bir linkte adam kapak contasından öyle korkarak bahs etmiş ki , dokunamadım.
Haldun Abi,
Resimleri gördüm. Arka çanta fena olmamış ama yan çantaları da sanki boyatsan daha güzel duracak. Bağlantı için nereleri kullandın?
Peki dağcı çantasını veya sosis bavulu arkaya yatırıp üzerine bagaj lastiği atma fikri için görüşleriniz nedir? Kayar mı giderken sizce? Uzun yolda böyle olabilir diye düşünüyorum.
Kısa mesafeler için ne yapılmalı onu bilemiyorum. Spora giderken filan ayakkabıları koymak için depo üstü mıknatıslı çantalar için ne diyorsunuz? Bize yakışacak bir model bulan oldu mu?