teşekkür ederim emrahım..
serden abi saygılar..sağol sağol sağol
teşekkür ederim emrahım..
serden abi saygılar..sağol sağol sağol
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
İlker,emek koray hocamızdan haberin varmı hiç sesi çıkmıyor,sanal ortamda özletti kendisini inanki.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Tamam. Ben de bahsedeyim kendimden. Tanışma bölümüne de yazmıştım ama burası büyük bir forum, arada kaynıyor bazen bazı başlıklara yazılanlar Hangi birini okuyacaksınız
Adım Uzay. 81 doğumluyum. Renkli bir kişilik ve renksiz bir takım taraftarı
Bilgiler için teşekkürler Emrah. İlk 41 sayfayı ve son 10 sayfayı okudum. Zaten çoğunu 4-5 kişi doldurmuş
Tükürük olayını sevdim Ama kahvaltıda yediklerimize göre kayışın performansı değişir sanırım
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
serden abi evvelki gün akşam aradım.koray abinin özel sıkıntıları var.motorunu bizim başlıkta önder diye bir arkadaşa satmış.sonra bir arkadaşı ile ortak honda xl1000 varedero almış koray abi.ben aradığımda arabasını satmak için elemanlar ile buluşmak üzereymiş.arabayı ve varederodaki payımı satıp dl650 alacam.yakında nette görüşürüz.herkese selam demişti..ama bende yolculuk falan derken unuttum size anlatmayı..inşallah en yakın zamanda aramızda görürüz koray abiyi..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
1.vites 40 KM/h
2.vites 70 KM/h
3. vites 100 KM/h
4. vites 160 km/h
5. vites 240 KM/h
Bu aralıklarda benim canavar sıkılmadan sıkışmadan rahat bir şekilde işliyor.
Kullanıcının karekteristik yapısına göre bu değerler değişkenlik gösterecektir.Dolayısıyla bu konuda son nokta yok diyebiliriz. Motorun sesi referans aralıklarını orjinal ekzoz sisteminde belli ediyordu.Ama modifiye durumunda anlamak zorlaştığından ben eskisi gibi kullanmaya devam ediyorum.
Serden Merhabalar.. Nasılsın? Uzun zamandır görüşmedik.. Bende herşey aynı değişiklik yok....
Serden ciğim bak önümüz yaz.. Yolun batıya giderken Antalya'dan kesin geçer... Geçerken bir ara, bir sor..
Sahilde Konyaaltında oturur bişeyler içer muhabbet ederiz.. Unutma Emrahın dediği gibi varmak mühim değil ki; Yolda olmak önemli olan...
Ama gezi yazılarında bir yerde Antalya'dan geçtik diye, benim haberim olmadan bişey okursam; Ne olur?
Kötü olur!
Dostum eşine ve ailene sonsuz sevgi ve saygılarımla,
Kal sağlıcakla...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Kardeşim benim.Gelipte görüşmemek mümkünmü,bugün şansım olsa hiç düşünmeden gelirdim.İkinci dönem tatilde yok sıkıcı ve keyifsiz bir yıl olacak. Teklifinin terside doğru,yolun düşerse yatılı bekleriz. Saygılar, selamlar Selçuk.
Selamlar herkese,
Ben cruiser tarzını kendine yakın bulmayan,
Ancak bir bahar günü İstanbul Moda'da oturuken önünden ağır ağır geçen siyah bir GV650'ye bayılarak bu modelin peşine düşen,
Ve yarın itibariyle (büyük bir aksilik olmazsa) 2007 model siyah bir GV650'ye (ve ilk motoruna) sahip olacak mutlu biriyim
Uzun süredir bu forumu takip ediyorum, 83 sayfayı okudum, daha motoru kullanmadan ustası gibi oldum, farkında olmasanız dahi yapmış olduğunuz katkılarınız için teşekkürler...
Hatta alacağım motorun benzin deposundaki sorunu daha satın almadan teşhis edip, tedavisini de anlattım, sorun çözülmüş olarak teslim alacağım kısmetse.
Bu arada gidon vidalarının uzun mu kısa mı olduğunu yani değiştirmem gerekip gerekmediğini nasıl anlayabilirim?
Herkese iyi forumlar, kazasız, keyifli sürüşler...
Hayırlısı olur inşallah. Haberlerini bekliyoruz (kendi adıma konuşmama gerek yok herhalde )
Gt250 motorumu satarsam yada satabilirsem ilk almak istediğim motor ( serdarrr ) gerçekten şanslısın güzel bir motor alıyorsun darısı başıma inşallah.
seT By eXe
serdar bey hoşgeldiniz iyi bir seçim yaptınız. GV650 motor hayatınızda unutamayacağınız bir model olacaktır.Her konuda yardımcı olmaya hazırız.Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bu arada bende bir aksesuar süprizim var diyordum lakin iş biraz uzadı.Koruma demiri siparişi vermiştim.Kısmetse bu haftasonu elimde ocak.Galiba Türkiyede hiçbir GV650 olmayan bir demir olacak.Bir benzeri GV650 polis motorunun üstünde var.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Emrah yakışır
serdar bey hoşgeldiniz,şimdiden hayırlı olsun.Moda'da otururken ağır ağır geçtiğine aldanmayın, Amerika katoloğunda reklam benzetmesi kurt kılığında kuzu şeklinde bu motosikletin. Yavaş sürmek zor,acemilik ve ilk motosiklet deneyimi için riskli seçim
Sevgili Levent'in önceki paylaşımlarından aktaracağım resimlerde soğutucu üzerindeki grenajlara hastayım.Bilmiyorum nerede kaça satılıyor...
Ön çamurluk çalışmasıda gayrt başarılı ve sport havada...
Günaydın millet,
Bir anımı paylaşmak istiyorum.
Geçenlerde benzinciye gittim. Dolum görevlisi arkadaş motora baktı baktı ve dedi ki:
dg-İşte hayalimdeki motor
uz-
dg-HAYABUSA!!!
uz- Değil!!!
dg- Değil mi? Ne bu?
uz- Hyosung
dg- Ama benziyor
uz - Evet benziyor kardeş, haklısın
Bozmak istemedim ama yolda giderken çok güldüm. İnsan hayalini kurduğu motoru görür görmez anlamaz mı arkadaşlar? Diğerlerinden farkını bilmez mi? Zaten Regal Raptor'a da, Hyosung'a da Harley mi diyorlar gördüklerinde. Sanırım Harley millet için motosiklet falan demek herhalde
Hadi Harley diyenler neyse... Motorların şekli şemali şık olduğu için kesin Harleydir diyorlardır ama emin bir şekilde ve hiçbir bilgisi olmadığı halde : İşte hayalimdeki motor!!! HAYABUSAAAAA
Ben de bir yıldır bu camianın içindeyim. Modellerin çoğunu ben de bilmiyorum ama atıp tutmuyorum
İnşallah hayallerindeki motora ulaşırsın kardeş
Gözlerinize sağlık arkadaşlar...
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler
Evet dün itibariyle muradıma ererek bahsettiğim motoru (Hayabusa ) satın aldım.
İlk motorsiklet için biraz yüksek hacimli olduğunu kabul ediyorum, sorun şu ki klasik cruiserlardan çok hazzetmeyen 1.90 boy, 95 kg ağırlıktaki bi adamın 250lik bir race üstündeki görüntüsü oldukça eğlenceli olabiliyor 600lük race-sport touring ile de başlamak istemedim. O yüzden yavaş giderken de keyif alabileceğim bişey olmalıydı. Bu özellikler de bir arada sadece sport cruiser makinamızda mevcut.
Tabii ki önce güvenlik: Önce ehliyet, sonra ileri sürüş teknikleri kursu alınır, mont ve kaskta iyi koruma düzeyi olan malzemeler seçilir
Hayırlı olsun Serdarrr. Allah kazadan beladan korusun
Resimleri paylaşırsınız artık. Allah kaza bela vermesin.
evet evet resim isterizzz =))
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)