Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Şubat 2010, 11:20
günaydın herkese..
hani nerdesiniz yaw?kimsenin sesi soluğu çıkmıyor?
emrağı kaybetmek üzereyiz zaten
lastik olayının sonucunu bende merak ediyorum.bizim motorlara da dunlop nasıl olur acaba?
metzeller denilen lastiği hep övüyolar.diğer lastiklerden bir farkı varmı?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
-
10 Şubat 2010, 20:46
herkese merhabalar form durgun günlerini geçiyor gerçekten.
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
günaydın herkese..
hani nerdesiniz yaw?kimsenin sesi soluğu çıkmıyor?
emrağı kaybetmek üzereyiz zaten
lastik olayının sonucunu bende merak ediyorum.bizim motorlara da dunlop nasıl olur acaba?
metzeller denilen lastiği hep övüyolar.diğer lastiklerden bir farkı varmı?
İlker abi ben 2 teker hayatıma aynen devam ediyorum.Konuştuğumuz konu vahim bir sebepten ötürü sona ermiştir.Takas söz konusu değil artık.Dediğiniz dunlop lastik GV250 için 200 TL ve üstü fiyatlarda.Bu durumda metzeler seçimi daha iyi olacaktır.Burda GV250 sahibi arkadaşa İRC marka Türk yapımı lastik taktık.GV250 nin ön lastiği bitmişti.Lastik amotör kullanıcılar için güzel sayılır.Lastik soğukken ve yağmur vs durmlarında temkini elden bırakmamayı gerektiyor.Maddi duruma göre değişir tabiki ama metzeller,brigstone,dunlop gibi lastikler ilk tercih sebebi olmalılar....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
13 Şubat 2010, 16:04
-
13 Şubat 2010, 22:00
arkadaşlar iyi akşamlar.öncelikle uzay arkadaşım hoşgeldiniz aramıza.yani önce gv650 başlığına sonra aramıza..
arkadaşlar ben yarın sabah önce van'a sonra ankara'ya oradan da pazartesi günü afganistana dönüyorum..orada bağlantı durumları ne alemde bilmiyorum ama fırsat buldukça aranızda olmaya devam edeceğim..hepinize kucak dolusu sevgiler ve saygılarımı yolluyorum..görüşmek dileğiyle,tekeriniz düz bassın...
-
14 Şubat 2010, 01:09
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. Alper'in (aidikurt) motorunu alan kişiyim. 20 - 30 sayfa okudum ve gözlerim ağrıdı
Paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
Benim motorumda da depo sorunu oldu. Usta kaynak yaptı ama kaynaktan sonra conta koyması için tembihlememe rağmen koymamış
Daha önce de kaynak yaptıklarımıza conta koymadık, aynı sorundan kimse ikinci kez gelmedi dedi. İyi abi eyvallah dedim
Ne diyim o saatten sonra
Bir de gaz kesme olayı var. Depo içinde zamanla oluşan pas veya tortudan olabileceğini veya karbüratörden kaynaklanabileceğini söylediler. Motor bazen gaz kesip kesip tekrar veriyor elim gazda sabitken. O sırada biraz daha gaza bastığımda düzeliyor. Karşılaşılma ihtimali çok düşük olmayan bir sorunmuş.
Hepinize kazasız belasız sürüşler...
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Motorunuz ve yeni topiğiniz hayırlı olsun.Conta koymamaları uzun vadede sorun olabilir ama çokta kafaya takmayın bence.Tekleme konusuna gelince ilk aklıma manifoldlar geliyr ya tam oturmadı yada manifoldunuzda ufak çatlaklar olabilir.Aynı şey benim başıma gelmişti ve manifold kelepçesi yerinden çıkmış motor fazla hava aldığı için iyibir karışım yapamadığından anlık gaz kaybı ve sıçramalar yaşanıyordu.Manifolda kesin bakın derim.Benin manifoldtada kılcal çatlamalar var siparşi vereceğim ileriki zamalarda siiznde böyle bir ihtiyacınız varsa topluca hallederiz. hoş geldiniz tekrardan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar iyi akşamlar.öncelikle uzay arkadaşım hoşgeldiniz aramıza.yani önce gv650 başlığına sonra aramıza..
arkadaşlar ben yarın sabah önce van'a sonra ankara'ya oradan da pazartesi günü afganistana dönüyorum..orada bağlantı durumları ne alemde bilmiyorum ama fırsat buldukça aranızda olmaya devam edeceğim..hepinize kucak dolusu sevgiler ve saygılarımı yolluyorum..görüşmek dileğiyle,tekeriniz düz bassın...
İlker abi sonsuz saygılar diliyorum Allaha emanet olun...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
-
14 Şubat 2010, 01:20
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben yarın sabah önce van'a sonra ankara'ya oradan da pazartesi günü afganistana dönüyorum..
Selametle git, selametle dön inşallah.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
14 Şubat 2010, 14:57
Hoşbuldum, sağolasınız.
Teşekkür ediyorum bilgiler için. Manifolda baktıracağım.
Motorundaki sorunları sabırla teker teker düzelttiğini okudum mrock. Tebrik ederim. Ben olsam ağlardım belki de :D
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
14 Şubat 2010, 19:57
-
14 Şubat 2010, 20:19
-
15 Şubat 2010, 12:54
Mesajımda değişiklik yapamadığım için yeni bir mesaj yazıyorum.
Bu sabah bahsettiğim sesi almadım motordan. İyileşmiş
-
15 Şubat 2010, 13:35
Hyosung böyle bir motosiklet işte durdukça kendi sorunlarını çözüyor
-
15 Şubat 2010, 15:07
-
15 Şubat 2010, 19:01
-
15 Şubat 2010, 19:06
Ses kayıştan mı, kayışın kasnağından mı geliyor Emrah kardeş? kayıştan geliyorsa düzenli pudralamak gerekir, kılcal parçalar sürtündükçe bu sesi oluşturuyor olabilir.. Tebeşir mesela dümdüzdür ama tahtaya sert bastırınca iğrenç bir ses çıkar... Tabi ki farazi söylediklerim ilgisi olmayabilir de
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
15 Şubat 2010, 19:15
-
15 Şubat 2010, 19:26
iyi akşamlar arkadaşlar.ben ankaradayım..afgan uçağım gece kalkacak o zamana kadar bende orduevinde vakit geçiriyorum.gireyim mrb diyim dedim..
emrah soğuk değilmi hava?dostum aman yat otur sıcacık evinde daha sonra çıkarırsın motoru..
-
15 Şubat 2010, 19:44
-
15 Şubat 2010, 19:48
emrah saol kardeşim.sana bir sorum var.bizim başlıkta sordum ama sanırım bilgisi yok arkadaşların.bizim cdi ünitesi hangi tip oluyor? www.hyosungsource.com sitesinde a,b,c olmak üzere 3 tip var.bizim gv250 lerde hangi tip uyumlu?
-
15 Şubat 2010, 19:57
size verdim bile cevabını diğer pencerede GV250 sayfası açıktır herzaman =))
-
15 Şubat 2010, 20:11
Topiğin neşesi yerinde, Allah artırsın
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler