Sayın abilerim şu manifold işiyle ilgili olarak hyosungsource.com sitesine bir mail attım.
İngilizcem bu tip teknik konuları yazışacak kadar iyi değil ama derdimi anlatmaya çalıştım.Ayırca ödemenin nasıl olacağını sordum.Dün mail attım ve bugün bana geri döndüler.
Almak istediğim karbüratör manifold hortumu stoklarında yokmuş fakat en fazla 1 - 2 gün içinde ellerine geçeceklerini söylediler.Fakat söylediğim manifoldu tam olarak anlamamışlar.Sizin motorunuz karbiratörlümü enjeksiyonlu bilemiyoruz dediler.Verdikleri linkten parça kataloğuna bakıp numarasını söylememi istediler.Parçadan emin oldukları takdirde fiyatını söyleceklermiş.
Ödeme paypal veya kredi kartı ile oluyormuş.Bu paypal ödeme şekliyle ilgili sizin bir bilginiz varmı??
Ben çat pat ingilizcemle derdimi anlatıp sipariş vermek istiyorum sayın abilerim.Eğer sizde vermek istiyorsanız tek sipariş verelim birimizin adresine gelsin ordan kargoyla herkesin evine gönderilir.Veyahut bu siteyle daha iyi anlaşabilecek yabancı dile sahip olan varsa o siparişi yapsın biz o kişiye ücreti havale yapalım.Sitede fiyatlar genel olarak çok uygun bence beklediğimizden daha ucuza mal olabilir.
hyosungsource yönetimiyle ilgili yazdığım maili aktarıyorum.
hi
>
> I would stay in turkey.I have GV650 model motorcyle.I need to pipe in the
> manifold carburetor until.Are there any in stock?What is the price?How is
> payment made?How to be delivered by mail?
>
Dear Mr. Ugurlu,
Could you please look in the parts catalog for the piece, to make sure we
get the exact right one?
http://www.hyosungsource.com/catalogs/
Please tell us the model number from the left hand column.
Also, is your bike the newer EFI model or the carbureted one?
To answer your questions:
We won't have a part like this in stock, but we can get it from our
supplier in only a day or two.
Payment can be either with PayPal or a major credit card.
We deliver with the EMS service.
I'll tell you the price and shipping once we know exactly what part it is.
Sincerely,
Sasha Shepherd
HyosungSource.com