Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1441
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Beldeyamadan gelen takımla hyonunkini karşılaştırdık serviste aynıydı ama ihtiyaç sözkonusu olmayınca uygulama yapmadık.Orjinale istenen fiyat kendi bayisinde 450 ytl. Daha uyguna her marka ve modelde olduğu gibi getirilebilir.Malum benim yedek kayış s&t den 300 ytl daha uyguna temin edildi.
    muratboyar ilgi ve alakana teşekkürler.
    draggy uzun bir aradan sonra tekrar hoşgeldin.Yazdıklarınla seni sitede görmek çok güzel.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1442

    Üyelik
    04 Aralık 2009
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Civatalar ile ilgili bir başlık açmıştım önceleri, pek ilgi görmemiş hatta kimse anlamamıştı Orada civataların sertlik derecesi ile paslanmazlık derecesi arasında ters orantı olduğu kroma yaklaştıkça kırılganlığın arttığı yazıyordu.

    Eski hyolarda sorun kırılan değil, gevşeyen kısa civata sorunuydu, ustanız bence hatalı müdahalede bulunmuş. Değişen civata büyük ihtimal, görsel olsun diye paslanmaz çelik ama son derece kırılgan bir civata olmuş. Bu her motorda olabilir, ilk parça değişmeseydi belki de hiç sorun olmayacaktı Bu yüzden ben sağlam civata ve krom isteniyorsa da civata koruması buton öneriyorum, az slikonlayıp üstüne yapıştırıyorsunuz.

    Ayrıca Dragstarın balataları uyuyorsa 50 $ ada halledilebilir
    İlginiz için tesekkürler Sayın Draggy
    Dragstarın balataları ile halledilebilir demişsiniz tam ne kastettiğinizi anlamadım. Ben genel olarak bu motordan memnunum ama daha önceki yazımda da bahsettiğim gibi çok önemli bir tehlike atlattım ve benzer bir tehilke yaşamak istemiyorum. Bana %100 güven verecek birşey olmalı ki ben bu motora binmeye devam edebileyim. Yoksa 10 günde bir civata kontrolü , 1000 km de bir civataları tak çıkar tekrar bak olayına girmek istemem satar geçerim, güvenebileceğim bir motora binerim. Zaten bunu satarsam ilk aklımdan geçen yamaha dragstar veya midnightstar. bir motorcu ustası da 2 civataya ek olarak o bölgeye boyun yaparak daha da sağlamlaştıtlabileceğini söyledi ama güvenemiyorum. Bunun yanısıra çin motrlarında bile görülmeyen böyle bir problemin olması bu motora karşı genel bir güvensizlikte uyandırdı. şimdi bu kadar hayati bir yerinde kritik hata yapılmış ise kimbilir başka nerelerinde ne sorunlar var diye şüpheler uyanamıyor değil. Aynı şekilde motorun başka bir yerinde seyir halinde olabilecek civata çıkması , vs vida gevşemesi de olabilir diye düşünceler oluştu. Ayrıca ben bu motoru 8-9000 TL ye de maletmedim. 10500 e aldım 1.5-2 ye yakın da masrafım oldu. Antalya bölgesinde % 100 güvenebileceğim bir yer önerebilecek bir arkadaş var mı ?

  3. #1443
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    3 başlık var yazdığım @viceroy hocam sağolasın. Dragstar balataları uyar mı bilmem yz 250 ve 400 yani yamaha crossun balataları eşdeğer hepsi birbirine uyuyor. Balataların uyumu için mm ölçüm gerekir bence. @gretriever bence servis kurbanı olmuşsunuz ya çok adi adi bir civata ya da çok sert bir vida takılmış sizin motorunuza, kısa civata sorunu hyonun eski modellerinde olan bir sorundu ve geri çağırmalarla bu sorun halledildi. Başka önemli bir sorun olduğunu da sanmıyorum. Tavsiyem kırılmayacak "VA" sertlik derecesi olan bir civata seti kullanmanız, riserda da sorun olabilir, higway hawk ın uygun riserları var kullanabilirsiniz.

    Ama en önemli şey motorumu serviste yalnız bırakmam, kullanılacak bir parça varsa ustanın poşetten getirdiği malzemeleri, çıkma malzemeleri kullanmam. Hayatınız söz konusu, kullanılan parçaların kaliteli ve sağlam bilindik markaların olmasına çok dikkat edin. Dediğim gibi serviste gerek bakım gerekse de tamir olsun hiç bir zaman ustayı yalnız bırakmayınız... Özellikle ülkemizde ki gibi önüne gelenin servis açtığı ve esnaflık kültürüne haiz olmayan insanlara bolca karşılaşıldığı bu döenmde...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

  4. #1444

    Üyelik
    04 Aralık 2009
    Yani balata derken neyi kastettiğinizi çok anlamadım . Bu gidondaki civata sistemi ile mi ilgili yoksa debriyaj balatsından mı bahsediyorsunuz?
    HD nun V rodu yakından inceleme fırsatım olmadı , bir arkadaşımız gidon yapısı onla aynı diyor ama V rod da boyle bir risk söz konusu olmadı bildiğim kadarı ile . Aslına bakarsanız ben bu olaydan sonra incelediğim birçok motosiklette gidon yapısının sadece 2 civataya bağlı olmadığını gözlemledim.
    Başka bir arkadaşımız 2 civatanın aynı anda kırılamayacağını , birinin önceden kırılıp gidonun hafif gevşeyerek uyarı vereceğini söylemiş ancak o kırılma anına kadar ben öyle birşey hissetmedim. Ustelik civatların taklması ile kırılması arasında geçen yaklaşık 10 gün içinde asfalt dışına çıkmadığım gibi öyle tümsektir , çukurdur falanda girmedim.
    Benim burdan ısrarla sormak istediğim olay buraya 2 civataya ek olarak sağlamlaştırıcı birşey yapılabilri mi? Kimse bu konuda birşeyler yazmıyor.
    Arkadaşlar bir de şunu söylemek istiyorum kimse üstüne alınmasın bu forumun başından itibaren sabırla okudum . % 80 GV650 nin ne kadar iyi motor olduğu , çok atak , estetik vs. gibi şeyler tekrar tekrar yazılıp durmuş . Bunların kimseye hiçbir faydası yok . Önemli olan burada ne tip sorunlar yaşanmış , nasıl çözümler bulunmuş. Bunlarla ilgili çok az yer var vee arada kaynamış gitmiş. Bizim için 1 numaralı konu güvenliktir , 2 .sırada sorunsuzluk gelir diğer konular vesairedir. Hepimiz ( çoğumuz) bu motorlara mecburiyetten değil zevk hobi amaçlı biniyoruz ve zevk için b..u b..una hayatımızı tehlikeye atmayalım . Benim başıma gelen ve çok çok ucuza atlatılmış olay bana göre çok nadir rastlanacak bir olay değildir. Hepinizin başına gelebilr. Biran önce gerekli önemli almanızda fayda var. Bazen ölüp de kurtulmak da yok , sakat kalıp ömür boyu acısını çekmek de var . Bunu yanısıra yalnız kendimizden sorumlu değiliz , arkamızda bırakabileceklerimizi , en basitinden arkada taşıma ihtiamliniz olan artçıyı da düşünün. Ben bu nedenle motora başladığımdan beri kesinlikle artçı almıyorum. Bu olayda eğer arkamda artçı olsa böyle ucuz kurtulamazdık.
    Başka bir olay maalesef toplumuzun büyük bir çoğunluğu dürüst değil . İçinizde herhangi bir ustadan kazık yemeyen birisi var mı ? NBir çok şeyin telafisi olabilir ancak motor gibi hassas bir konuda düzgün yapılmaması , uygun bir malzeme kullanılmamamsı ölüme sebebiyet verebilir. Kontrole götrdüğüm ilk ustanın gidondaki gevşemeyi farketmemesi çok enteresan zaten, 2. ustanın da orijinal civataları çıkarıp daha sağlam takıyorum deyip krom çok sert kırılgan civata takması olaya sebebiyet verdi.
    Bu motosiklete çok severek biniyordum bu sorun konusunda değiştirmeye hiç gönlüm razı olmuyor. Ancak sanıyorum memlekette güvenecek usta da yok. Antalya civarında sorunumu giderebilecek dürüst düzgün iş yapan usta biliyorsanız lütfen haber verin , hertürlü öneriye açığım. Mesela yeni Kanuni S&T servisi düzgün çalışıyor mu ? Yeni model GV 650 lerde de bu sorun var mı ?

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------

    ya da bana 12.000 TL ye malolan motoru kelepir satıp kafamın rahat edeceği bir motor almak mı acaba en iyisi?

  5. #1445
    rasta07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Haziran 2008
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    NT700 v Deauville
    gretriever öncelikle büyük geçmiş olsun , henüz bir motor kullanıcısı olmadığım için her sorduğuna cevap veremiyorum . Ancak bu yaşadığın sorun senin motorundan değil , gittiğin ustadan kaynaklanmış . Kendine usta diyen herkesin çok sert krom civataların bu kadar önemli noktada kullanılmayacağını bilmesi lazım. İkinci olarak motorun vidalarının gevşemesi normal mi bilmiyorum ancak böyle titreşimli cihazlarda metal yorulmasına ve titreşime bağlı sıkıntılar çıkması normal geliyor bana . Ancak her motor kullanıcısı motoruna ara ara bu işlemi uyguluyor mu merak ettim bende .

    Son olarakta antalyayı sormuşsun , bir arkadaşım burada ki st bayisi ile ilgili pek hoş şeyler söylemedi , ancak onun ki biraz önyargı birazda kulak dolgunluğundan , antalyada gv kullanıcıları mevcut eminim onlar daha net bilgiler verebilir .

    Umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsın ....

  6. #1446
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Önce yanlış anlamaları düzeltelim, bahsettiğim debriyaj balatası idi ve balatalar senin sorununla ilgili değildi Cruiserların yapısı gereği ön tekerleği ileridedir. Dolayısı ile gidon değişikliği bile yapabilirsin, ya da riser dediğim setten kullanırsın, riser gidonu tutan civatalı aparat

    Yakışıklı bir gv 650 ve Riser uygulaması:



    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

  7. #1447
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    gretriever , motosiklet ile arandaki özgüven bağın kopma noktasına gelmiş. Her ne kadar sayfalarda yaşanılan arızalardan ve çözümlerden,başka markalar ile parça uyumlarından bahsettiysekde, yaşadığın güven zedelenmesinin alternatifi olamaz. Sat gv650 ni yeni seçimlerinle kafanda acabaların olmadan mutlu ol derim.Saygılarımla.
    Dragy teknik destek için teşekkürler.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  8. #1448

    Üyelik
    04 Aralık 2009
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önce yanlış anlamaları düzeltelim, bahsettiğim debriyaj balatası idi ve balatalar senin sorununla ilgili değildi Cruiserların yapısı gereği ön tekerleği ileridedir. Dolayısı ile gidon değişikliği bile yapabilirsin, ya da riser dediğim setten kullanırsın, riser gidonu tutan civatalı aparat

    Yakışıklı bir gv 650 ve Riser uygulaması:



    Peki bu gidon riser seti ile sorun tamamen halledilir mi , yani içimiz rahat binebilir miyiz? Nerden bulunur, nerde taktırılabilir? Yaklaşık maliyet nedir ?

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 ----------

    Alıntı vıceroy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gretriever , motosiklet ile arandaki özgüven bağın kopma noktasına gelmiş. Her ne kadar sayfalarda yaşanılan arızalardan ve çözümlerden,başka markalar ile parça uyumlarından bahsettiysekde, yaşadığın güven zedelenmesinin alternatifi olamaz. Sat gv650 ni yeni seçimlerinle kafanda acabaların olmadan mutlu ol derim.Saygılarımla.
    Dragy teknik destek için teşekkürler.
    Evet haklısın, ancak ha deyince satılacak motor değil bunlar. Bir de yaşadığım tecrübelerden şunu öğrendim arkadaşlar maalesef Türkiyede hiç kimse işini doğru dürüst yapmıyor. Bir arkadaş da demiş aman motorun başından ayrılma bakım yaptırıken diye eee herşeyden anlamamız gerek o zaman kazık yememek için . Artık arabanın servisinde başında dikilmek lazım , evdeki beyaz eşya ona keza vs. maalesef kimseye güven yok :(((

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 ----------

    sayın Draggy
    civata koruma butonu nedir ? Nasıl birşey nerden temin edilebilir?

  9. #1449
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Krom koruma iki türlü, komple kaplıyanlar içine girenler;
    İçine giren Buton bu :



    Komple kaplıyan bu, ingilizce adı NUT, türkçesini bilmiyorum :



    Riserlarda bunlar, gidon tipini sen seçip, karar vereceksin, uzun yol kullanımı mı şehir içimi diye manevranı etkileyecek çünkü temin konusunda ise, Türkiye de de satılıyor ama fiyatlarını bilmiyorum birde uyumunu test etmen gerekecek, yurtdışı gv 650 forumlarında örneklerini görmüştüm :






    burada riserlarla oynama yapıyorlar:

    Alıntı rockydrummer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün motoru kapalı alana aldık. eski vt 600 üm için yapmış oldugum demir ayaklıgın uzerine attım motoru ve ilk olarak koltuga saldırdım.. sonrada riserlara ve gidona.. aman tanrım.. ne wd 40 ile nede çekiç darbesiyle sökülmek bilmedi vidalar, 35 dakika uğraştırdı... sonunda 2 kişilik "bağırmalı çekme" gücüne karşı gelemedi lanet vida ve her biri çıktı.. pas fena işlemiş!...

    ilk işim koltuğu customize ederken riserları yarısından fazla boyundan kestirmek... yeni riser almaya gerek yok..

    arka lamba için son anda bir şey geldi aklıma.. normal cat's eye led yada normal lamba takayım diyorum (resimde çat pat göstermeye çalıştım görünümünü).. plaka ise hem lastikten sıçrayabilecek çamuru kesmede yardımcı olur.. hemde çok fazla alçaltmaya gerek kalmaz arka kısmı...












    motor tek koltukluydu..ve birden eski vt 600 ümün arka sele zeminini buldum..çocuklar gibi sevindim.. böylece seleyi sorunsuz arkaya dogru uzatabilirim artık...



    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

    bu arada koltuğun kesimi az çok bu iki modele benzeyecek (cok detaya girmeden desen olarak)..ben alcakta, artcım yukarda.. ama tabi ne kadar yukarda o da tartışılır (motorun popusunu 3-5 cm indireceğimizden).. =)





    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

  10. #1450

    Üyelik
    04 Aralık 2009
    Sayın Draggy gösterdiğiniz ilgiye ve yardımlara çok teşekkürler. Ancak benim merak ettiğim konu sizin önerilerinizde de sonuçta olay 2 civataya bakıyor. Benim gördüğüm kadarı ile motosikletlerin büyük çogunluğunda bağlabntı daha kuvvetli. Burda bana göre bir tasarım hatası var. Netten yaptığım araştırma sonucu ('' Hyosung handlebar problem '' )diye yazınca çıkıyor. Dünyanın birçok ülkesinde 2005-7 model GV 650 ler geri çağrılmış . Örnek http://www.recalls.gov.au/content/in.../itemId/953398 Hepsinde özetle diyor ki gidonu bağlayan civatalar çok kısa ve sürüş sırasında çıkabilir. Biz öyle bir ülkede yaşıyoruz ki ancak ölümlü bir kaza olmalı ondan sonra önlem alınsın. Biz de bu motosikletler çağrıldı mı çağrılmadı mı bilmiyorum. Ancak Global- Kanuni tepişmesi yüzünden olan olan tüketiciye oldu. Son gittiğim usta kırılan civataların aşırı sert ve çok sıkılmış olduğu için kırılmış olduğunu ve kendisinin biraz daha esnek ve sağlam japon malı civata taktığını ( kendisi Yamaha servisi de veriyor o nedenle taktığı civatalar da Yamah diyor ) bir sorun çıkmayacağını gönül rahatlığı ile binebileceğimi söylüyor. Başka bir arkadaşım ise normale göre biraz daha uzun civata taktırıp alttan çift somunla sağlamlaştırırsan daha garanti olur diyor. Ne dersiniz? Bu arada bu motoru kullanan bütün arkadaşlara bu konuya özellikle dikkat etmelrini öneririm.

  11. #1451
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Bu konuyu daha önce bu başlık altında konuşmuştuk (sildiğim mesajlarda geçmiş olabilir, eğer böyle ise yoktur sanırım artık), daha uzun civatalar ile sorun gideriliyordu. benim önerim ise, daha da uzun civatalarada güvenmiyorsanız, farklı bir riser alıp gidonunuzu ona takmanız. İçiniz böylece çok daha rahat edecektir.
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

  12. #1452

    Üyelik
    04 Aralık 2009
    Sayın draggy bu civata koruması buton ve riser'ları Türkiyede nerden temin edebiliriz. Bir de cahilliğim bağışlayın ama civatayı bu koruma butonuna sarıp mı yerleştiricekler yerine o zman doğal olarak daha ince bir civata kullanmak gerekecek herhalde?

  13. #1453
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Hazır set alırsan gerek kalmaz bunlara, ince geçiyorlar vidalara zaten... Higway hawk diye aratırsan bulursun...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

  14. #1454

    Üyelik
    04 Aralık 2009
    http://69.89.31.82/~pdacorec/acd/ind...topic=11716.20 Bakın bu olay da Amerikada olmuş, benim başıma gelen olayın benzeri . Resmi bile var . Ama bu daha şanslı sadece 1 tanesi kopmuş. Bolt = civata. Gidonun tasarımın değiştirmek gerektiğini yazıyorlar çözüm olarak da...

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:55 ----------

    Bakınız burada da mağdur olan şahıs amerika gibi bir yerde bile Hyosung 'un olaya ne kadar duyarsız kaldığından yakınıyor . Bir de şunu sormak lazım Türkiyede hiç ölümlü bir hyosun gv 650 kazası var mı? Büyük olasılıkla vardır ama gidon civatasından olduğu anlaşılamamıştır. Kaza yapan motorda meydan gelen olayın çarpma sonucu olduğu düşünülmüştür büyük olasılıkla :
    bakınız : Re: CHECK YOUR BOLTS! Handle bar bolts snapped while riding.
    « Reply #33 on: July 07, 2009, 03:48:15 PM »

    --------------------------------------------------------------------------------
    I just filed a complaint with the US Government via the NHTSA


    Quote
    Complaint Information
    Description: 1. I was riding my 2006 Hyosung GV650, a bolt which attaches the handle bars to the upper tree had sheared. The handle bars had detached from the motorcycle, rendering loss of control. 2. The failure resulted of a broken bolt. This failure occurred once and has rendered the motorcycle inoperable. The consequences of the bolt failure, rendered loss of control of the motorcycle and damage to the motorcycle. Damage was sustained to the throttle assembly, further rendering it inoperable, and had compounded loss of control of the motorcycle. Damage has also occurred to the handle bar assembly and the upper tree. 3. I have contacted the dealership from which I purchased the motorcycle. I have also contacted the corporate offices of Hyosung USA regarding this issue. Neither party has rectified the issue, nor returned my calls/E-mails. The manufacturer has done to correct the failure. No parts have been repaired, or replaced. The effected part (to the best of my knowledge) was replaced under NHTSA CAMPAIGN ID Number: 07V015000. The bolt that had failed was the approved REPLACEMENT/REDESIGNED bolt. The bolt which had failed is in my possession and is available.
    Approximate Incident Date: 6/20/2009
    Your responses to the questions regarding the incident:
    Deaths/Injuries: No Property Damage: Yes
    Crash: No
    Fire: No Police Report: No
    top
    Vehicle Information
    VIN: KM4VP571X71600877
    Year, Make, Model: 2006, HYOSUNG, GV650
    Failure Mileage: 3646

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:02 ----------

    amerikalı arkadaşın yazdıkları benim ilk yazdıklarıma ne kadar benziyor
    I am open for discussion regarding this issue. Repair concerns me. If the bolts are replace with the same bolts and the damages are repaired, I'm still stuck with the same inferior bolts and the handle bars may fall off the motorcycle again. This may kill me. And, what about all the other units that Hyosung has put on the road with the same inferior bolts? Those Hyosung products may kill their owners also. İngilizcesi olanlar olmayanlara anlatsın .

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------

    amerikalı arkadaşın yazdıkları benim ilk yazdıklarıma ne kadar benziyor
    I am open for discussion regarding this issue. Repair concerns me. If the bolts are replace with the same bolts and the damages are repaired, I'm still stuck with the same inferior bolts and the handle bars may fall off the motorcycle again. This may kill me. And, what about all the other units that Hyosung has put on the road with the same inferior bolts? Those Hyosung products may kill their owners also. İngilizcesi olanlar olmayanlara anlatsın .

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------

    Forumun ilerleyen bölümlerinde ise avukatı aracılığı ile firmaya başvuru yaptığını ve firmanın ''redesigned handle bar '' göndermeyi kabul ettiğini yazıyor.

  15. #1455
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Ben duymadım böyle bir şeyi, ayrıca sizin sorununuz bence dizayn hatası değil, usta hatası...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

  16. #1456
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Temmuz 2009
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    Regal raptor DD250E-9
    Selamlar bende gv650 almayı düşünüyorum, şimdi kullandığım motor dd250e-9 regal.
    yakıt konusunda bu alet hemen hemen şimdiki motorla aynı yakıyo, acaba gv650 lerin 2007 modelleri enjeksiyon sistem mi?

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------

    Serden hocam senin hyo yanlış hatırlamıyorsam 2008 model "yanlışım varsa düzelt" yakıt kıyaslamasını senden yaptım.

  17. #1457
    rasta07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Haziran 2008
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    NT700 v Deauville
    [QUOTE=alpayyuce;1888523]acaba gv650 lerin 2007 modelleri enjeksiyon sistem mi?[COLOR="Silver"]

    Bildiğim kadarıyla hyosung'lar hep karbiratörlü , ST lerle enjeksyonlu modeller geldi . Yani üretim yılından ziyade markası belli ediyor çeşidini? Ustalar açıklık getirirse sevinirim bende .

  18. #1458
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Temmuz 2009
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    Regal raptor DD250E-9
    Bencede öyle olması gerekiyor,arabalarda da öyle. Formun hepsini okudum sanki Serden hocam üretim yılıyla alakalı ipucu verdi gibi geldi de o bakımdan sordum. Hyo servisini ve garantiyi kanuniye aktardı anlaşmalı olarak motor aksamlarında da oynama yapmış olabilirler.

    Serden hocam daha iyibilir...

  19. #1459

    Üyelik
    08 Aralık 2009

    terminator!

    Herkese merhaba
    bu forumdan daha yeni haberim oldu. Çok güzel paylaşımlar var. Benim de çorbada tuzum olsun biraz )))) Ben motosikleti biraz custom yaptım bakın bakalım beğenecek misiniz?
    http://www.dailymotion.com/video/xb6...egsoz-ses_auto
    you tube izleme imkanınız vara oradaki görüntü daha net :
    http://www.youtube.com/user/mustafac.../0/wjUEtF2Y6Ng
    herkese selamlar....

  20. #1460
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    alpayyuce,selamlar.Benim gv650'yi mayıs 2008'de sıfır km aldım.Fakat Global'den kalma olduğundan modeli 2007.Unutmayın ki 2007 den sonra Global bırakın motosikleti, parçalarını bile gümrükten çekmedi.Model yılından emin olmanın en kesin yolu şasi üstünden kodunu incelemektir.
    s&t kanuni harici hiçbir gv650 enjeksiyonlu değil.Karburatörlü motosikletlerimizin 100 km de ortalama yakıtı 5-5.5 litre arasıdır.Bu yakıt tüketim değerleri dl650 ve sv650 de aynı orandadır.Karburatörlülerdeki parçalar ile enjeksiyonlu s&t'nin parçaları arasındaki farklılıklar daha önce yazdığım gibi beyin,malifol ile sınırlıdır.Gerisi uyumlu ve temin edilebiliyor.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------

    Gidon sorunu yaşayan üç-beş kullanıcının yazdıklarını okuduğunuzda önceden yazdığım gibi motosikletlerinin 2006 model olduğunu görürsünüz. 2007 ve sonrası üretimlerde bu sorun düzeltilsede peryodik kontrolleri gözardı etmemekte,tedbiri elden bırakmamakta elbet yarar vardır.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)

Bu Konudaki Etiketler