Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Ekim 2009, 13:02
İlker,adresi yedek parça seçiminde fiyat konusunda ön fikir versin düşüncesiyle paylaştım. Henüz hiçbirimiz oradan birşey almadık. Ben özellikle yedek parçada tuzlu olan kısımları servisimin Almanya bağlantısını kullanarak yedekliyorum ve sıkıntısı olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bayramınız kutlu olsun.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Reklamlar
-
30 Ekim 2009, 00:51
-
30 Ekim 2009, 00:55
Yanlız Motorunuz cok hosmus kazasız belasız inş. ılk resmını gordugumde avrupadan bır resım sandım sonra turk bayragımız ve plakamızı gorunce sevındım
-
30 Ekim 2009, 01:01
Altone adlı üyeden alıntı
Yanlız Motorunuz cok hosmus kazasız belasız inş. ılk resmını gordugumde avrupadan bır resım sandım sonra turk bayragımız ve plakamızı gorunce sevındım
Beğenmenize çok sevindim,teşekkür ederim
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
30 Ekim 2009, 08:27
-
30 Ekim 2009, 12:31
-
30 Ekim 2009, 18:47
-
30 Ekim 2009, 20:59
Emrah en önemli değişiklik diyemeyeceğim çünkü sevgili ledonun yolunda ilerliyorum ben ikinci uygulamacı olacağım bu durunda ledonun olası yardımıyla. Malum ucuz işler değil bunlar ama ocak ayında işi bitirmekte kararlıyım.Özel derslerim başlıyor nihayet.
-
30 Ekim 2009, 21:20
evet doğru söylüyosun abi ama ledo abimizde sayfada kaybolup gitti,belki satmıştır motorunu bilmiyoruz...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
-
31 Ekim 2009, 11:56
mrock adlı üyeden alıntı
evet doğru söylüyosun abi ama ledo abimizde sayfada kaybolup gitti,belki satmıştır motorunu bilmiyoruz...
ledo adlı üyeden alıntı
İlgin için teşekkür ederim.
Sayfayı sürekli izliyorum. Ancak yapım gereği, söyleyecek bir sözüm olmadığı zaman pek yazamıyorum. Bu demek değil ki, sizleri okumuyorum. Her türlü gelişmeyi ilgi ile takip ediyorum.
Herkese çok selamlar
Daha önce de sevgili Serden Hoca nerelerde olduğumu sorduğunda bu cevabı vermiştim.
Henüz bu motor kimsede yokken satın almaya cesaret etmiş ve belirli tecrübeler yaşamış bir dostunuz olarak, sahip olduğum tecrübeleri hasbel kader
ve aklım erdiğince paylaşıyordum ve daha sık yazıyordum.
Fakat sonrasında motordaşlar çoğaldı ve benden daha fazla bilgi sahibi oldular.
Bazen başlığımıza giren arkadaşlar soru sorduğunda görüyorum ki, detaylı bilgi sahibi olan birçok arkadaşım var. Lafı onlara bırakmak daha doğru.
Motorumu satmak gibi bir niyetim de yok.
Hele hele bu piyasa fiyatları ile hiç yok.
Zaten satsam ne alacağım ?
Şu an için piyasada bulunan tüm cruiser modelleri içinde beni görüntü ve teknik olarak biraz daha tatmin edebilecek tek bir model var. HD Fat Bob.
Ama eğer onu alsam bile, bu motoru elimde tutup gerçek bir custom haline getiririm.
Allah(CC) hiçbirimize motoru mecburiyetler neticesinde sattırmasın !
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:50 ----------
vıceroy adlı üyeden alıntı
Emrah en önemli değişiklik diyemeyeceğim çünkü sevgili ledonun yolunda ilerliyorum ben ikinci uygulamacı olacağım bu durunda ledonun olası yardımıyla. Malum ucuz işler değil bunlar ama ocak ayında işi bitirmekte kararlıyım.Özel derslerim başlıyor nihayet.
Serden hoca,
İkinci değil dördüncü olacaksın.
MT üyesi olmayan 2 arkadaşa farklı tiplerden monte ettik. Hatta burada fotolarını da yayınlamıştım. Jet kit konusunda ise ben onların tecrübelerinde faydalandım.
Bildiğin gibi, ben ilk getirdiğimde taktırmamıştım.
Sana da tavsiye etmem. Çünkü eğer taktırırsan, bu motoru bir daha hiç satmazsın !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
01 Kasım 2009, 01:11
Değerli üstadım, hatırlıyorum diğer uygulamaları kolaymı nede olsa %10 indirim hakkı bile kazandın mr.Larry'den. Bu motosikleti satmayı hiç düşünmediğimden işlemleri yapmak arzusundayım. Jet kit nereye nasıl takılır ve nasıl ince ayarı yapılır bilmiyorum ama umarım servisteki ustam çözer işleri.
-
01 Kasım 2009, 21:19
mrock adlı üyeden alıntı
Sayfanın eski değerli üyelernden pek haber alamıyoruz.En baştada Haluk abi bi gitti pir gitti. Sayfanın katılımcılığını ve aktifliğini artmasını temenni ediyorum.
Emrah'cım sen böyle söyleyince cidden çok üzüldüm şimdi. ama arkadaşlar paylaşımlarınız tek geçilecek cinsten ara sırada okuyorum zaten. yani motorumu sattım ama sizleri sessiz ve derinden takip ediyorum. zaten motorumu satma nedenim ailevi sebeplerden. eşimden ayrıldım biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim ve hala da geçiriyorum. araba almam lazımdı o sebepten motoru sattım. yoksa motorla ilgili hiç bir sıkıntım olmadığnı biliyorsunuz sizlerde. herneyse sağlıcakla kalın. görüşmek üzere.
-
01 Kasım 2009, 23:50
haluka28 adlı üyeden alıntı
Emrah'cım sen böyle söyleyince cidden çok üzüldüm şimdi. ama arkadaşlar paylaşımlarınız tek geçilecek cinsten ara sırada okuyorum zaten. yani motorumu sattım ama sizleri sessiz ve derinden takip ediyorum. zaten motorumu satma nedenim ailevi sebeplerden. eşimden ayrıldım biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim ve hala da geçiriyorum. araba almam lazımdı o sebepten motoru sattım. yoksa motorla ilgili hiç bir sıkıntım olmadığnı biliyorsunuz sizlerde. herneyse sağlıcakla kalın. görüşmek üzere.
abi tabiki bu sanal ortamda bazı şeylerin farkında değiliz.Gerçek hayat dışarıda acımasızlığıyla devam ediyor.Bu sitemimi maruz görün.Kalpler bir olsun önemli olan o.Saygılarımla...
-
02 Kasım 2009, 19:22
selam arkadaşlar serden bey benim motor artık gitmiyo havalar soguyunca sıcaklık farkı iyice elden cıkardı parçayı manifolt lazım su almanya mevzuna girsek cok memnun olurum haber beklıyorum
-
03 Kasım 2009, 00:12
muratgorgulu adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar serden bey benim motor artık gitmiyo havalar soguyunca sıcaklık farkı iyice elden cıkardı parçayı manifolt lazım su almanya mevzuna girsek cok memnun olurum haber beklıyorum
manifold iyice elden çıktımı yani abi tam anlayamadım,problem var mı şuan???
-
03 Kasım 2009, 21:25
murat, yırtılan manifold lastiğini motosikleti kullanmıyorsan numune olarak benim servise yurtiçi kargo ile gönderme şansın varmı acaba! ustam sanayide teflonda olsa yapılabileceği düşüncesindeydi çok para harcamak yerine böyle bir çözüm arasak olmazmı? Hayır orjinal düşünüyorum dersen servisin sahibinin adını telefonunu sana özelden veririm,kendimde telefonla arar rica ederim Almanya'dan getirme yoluna bakarız. Vereceğin cevaba göre yolumuzu belirleyelim.Emrah bu hususta senin araştırmaların neticelenmedi heralde!
-
04 Kasım 2009, 01:10
murat, yırtılan manifold lastiğini motosikleti kullanmıyorsan numune olarak benim servise yurtiçi kargo ile gönderme şansın varmı acaba! ustam sanayide teflonda olsa yapılabileceği düşüncesindeydi çok para harcamak yerine böyle bir çözüm arasak olmazmı? Hayır orjinal düşünüyorum dersen servisin sahibinin adını telefonunu sana özelden veririm,kendimde telefonla arar rica ederim Almanya'dan getirme yoluna bakarız. Vereceğin cevaba göre yolumuzu belirleyelim.Emrah bu hususta senin araştırmaların neticelenmedi heralde!
abicim 1 haftadır deli gibi yagmur yagıyo hhava duzelsın burdakı ustayyla konısım sökecekse soktırım sıze haber verım bu ısı halletmek lazım sinirlerim bozuldu ıyıce
-
04 Kasım 2009, 14:12
Murat servisi az önce aradım,satılıkta duran gv650 üstündeki manifold sökülüp sanyide oluru varmı bakılacak,olmadı Almanya uzantısı gündeme gelecek.Senin hiçbirşey yapmana gerek kalmadı.Sadece bekleyelim zaten bu hava şartlarında motosiklet kullanmak zaruri değil.Saygılar.
-
04 Kasım 2009, 14:25
Murat servisi az önce aradım,satılıkta duran gv650 üstündeki manifold sökülüp sanyide oluru varmı bakılacak,olmadı Almanya uzantısı gündeme gelecek.Senin hiçbirşey yapmana gerek kalmadı.Sadece bekleyelim zaten bu hava şartlarında motosiklet kullanmak zaruri değil.Saygılar.
Serden kardeş çok tesekkur ederim senden haber beklıyorum iyiki sizler varsınız şu an zaten tek teselli dostlar tesekkur ediyorum
-
04 Kasım 2009, 18:32
bu manifold konusunda aldığım ilk olumlu çözümleri artık alamıyorum.Bence sanayide esnaf olan kişiler müşterilere yaklaşışında çok hatalılar.Malumunuz kış mevsimi başlamasıyla artan araç bakım ve tamirat işleri,manifold için verilen "halledilir" şeklindeki olumlu yorumlar terse dönmüş durumda,kimse 30-40 TLlik iş için saatlerini vermek istemiyor.Başka kişilere yönlendiriyor.=(((
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler