Herkese merhabalar.. Öncelikle bu başlığa yazılanları okumaktan çok zevk aldığımı belirtmek isterim. Tam bir aile olmuşsunuz. Muhabbetiniz daim olsun inşallah.
Ben 2 hafta önce Kanuni Tigerımı sattım, şimdi yeni bir motor almanın eşiğindeyim. Bir sürü seçenek içinden 2 motor seçtim, dl 650 ve gv 650.. Viceroy abi gv 650 yi dl 650 ye tercih etmişti, Haluk tam tersini yapmayı düşünüyor
kararsız bıraktınız beni
İlla ki ve tabii ki tercih ve zevk meselesi bu iş ama ben iki motoru da denememiş biri olarak görüşlerinizi merak ediyorum.
Somut olarak kafama takılan şeyleri de sorayım; 1) Babam esnaf olduğu için bir aracı alırken satmayı da göz önünde bulunduruyorum, gv 650 nin 2.eline yeterli talep varmı? 2) gv 650 nin viraj performansını merak ediyorum, videolardan görebildiğim kadarıyla virajlarda egzos yere değdi değecek? 3) Yedek parça ve servis konusunda sıkıntı yaşarmıyım?
Cevap yazacak arkadaşlar zahmet verdiğim için kusura bakmasınlar. Sayfaların çoğunu okudum ama gözümden kaçmış olabailir, sorularıma önceki sayfalarda cevap verilmişse sayfayı söylemeniz yeterli olacaktır vesselam..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 AM ----------
Bu arada avukat değilim
mail adresi takma ismim olarak kaldı değiştiremedim, Fazıl diye hitap edebilir isteyenler vesselam..