Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

bende anlayamadım ağbi üst tepe sensöründedir dediler ama ne işe yaradığını bulamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 PM ----------

valla ben okadar eski bir motor ustalığım yok ilk motorum zealsun 150 oldu 6 ay bindim sonra gv 650 aldım birde mersindeki şu ahmet ustanın numarasını verebilirseniz iyi olur birde ona danışayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 PM ----------

ama gerçektende güzel tercih yapmışım gv 650 bam başka bir motorsiklet herkesin gözü üzerinde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    o zaman beraber yapıyoruz bakımı emrah
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    nuri bey ahmet ustanın numarasını veriyorum

0,532,2328763

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    nurierdem,bir sayfa gerideki yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim. Ahmet usta tabir ettiğiniz usta değil,motosiklet bayisi ve yetkili servisin sahibidir. Viceroyun selamı var derseniz ayrıca ilgilenecektir.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

muratgorgulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 650
    Arkadaşlar başıma neler geldi neler öğrendim bir bilseniz neyse hala yollardayım şu an 1300km oldu nete fazla giremiyom motoru satmayı düşünmüyorum çileden çıkmıştım bi ara emraha ayrıca slm ayrıca izmire gelicem izmirli arkadaşlara duyrulur tanışmak için fırsat olur herkese selam 72 hp doğru tork canavarı değil ama shadow solda sıfır hemde o yükle resimleri koyarım yol bitince

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    merakla bekliyoruz fotoğrafları murat bey..izmir'e hangi tarih gibi gelmeyi planlıyorsunuz??

Motosikleti
    Resimleri ve yorumları bekliyoruz
    Arkadaşlar mersin servisine çay içmeye uğradım,konjektör arızası mersinde bir gv650 de gerçekleşmiş. Elektrik aksamını bir üçgen gibi düşünürsek akü,konjektör ve statör bu üçgeni oluşturuyor. Statördeki sarım sayısı ve tel kalınlığıyla orantılı bir teknik arıza evdeki sigorta misali konjektörü götürüyor. Sıfırını da taksak,bmw f650 konjektörüde taksak herhangi bir anda statöründe sorun varsa konjektörü yeniden götürecektir. Burada çözüm olarak işçilik dahil 200 ytl den dl650 suzuki statörü takılarak sorun kökten çözülmüştür. Geleceğe süpriz bırakılmamıştır. Malum zaten bizim motor sv650 ve dl650 suzuki ile hemen hemen aynı. Bilgilerinize..

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı vıceroy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimleri ve yorumları bekliyoruz
    Arkadaşlar mersin servisine çay içmeye uğradım,konjektör arızası mersinde bir gv650 de gerçekleşmiş. Elektrik aksamını bir üçgen gibi düşünürsek akü,konjektör ve statör bu üçgeni oluşturuyor. Statördeki sarım sayısı ve tel kalınlığıyla orantılı bir teknik arıza evdeki sigorta misali konjektörü götürüyor. Sıfırını da taksak,bmw f650 konjektörüde taksak herhangi bir anda statöründe sorun varsa konjektörü yeniden götürecektir. Burada çözüm olarak işçilik dahil 200 ytl den dl650 suzuki statörü takılarak sorun kökten çözülmüştür. Geleceğe süpriz bırakılmamıştır. Malum zaten bizim motor sv650 ve dl650 suzuki ile hemen hemen aynı. Bilgilerinize..
    çok önemli bir paylaşım olmuş siz bu değişim yaptınız herhalde bu konuda bize yardımcı olursanız sevinirim.Statör konusunu dikkate alacağım şuan bilgim yok ne işe yaradığını tam bilmiyorum araştırılıp gereken neyse yapılması lazım...Teşekkürler...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    Benim gv de bir sorun olmadığından birşey yapmadım,ustamla konuştuklarım ve onun başka bir gv650 üzerindeki çalışmasından yola çıkarak açıklamaları yazdım. Anormal para tutan bir durum değil açıkçası ama kimsenin bu sorunu yaşamaması dileğiyle.

Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı vıceroy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim gv de bir sorun olmadığından birşey yapmadım,ustamla konuştuklarım ve onun başka bir gv650 üzerindeki çalışmasından yola çıkarak açıklamaları yazdım. Anormal para tutan bir durum değil açıkçası ama kimsenin bu sorunu yaşamaması dileğiyle.
    anladım abi inş. daha fazla duymayız bu konuyla ilgili bir sorun.Bende motoru cilaladım parlattım.Emok festivaline hazırız.Cuma günü gene yola çıkıyorum.Bu arada motor 11000 km yi devirdi.Saygılar...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    demek o kadar konjektör için kafa yorduk ama durum başka imiş.serden abi açıklamaların için çok teşekkürler..

emrahım kardeşim.allah daha nice kmleri kazasız belasız nasip eder inşllah.hem de hepimize..fotoları bekliyoruz..yolun açık olsun şimdidenn..

Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    murat da istanbulda sv 650 nin konjektörünü takmış şu anda gayet iyiyimiş.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    selam nabersiniz,iyisiniz umarım,görüşmek üzere herkesi öptüm..

Motosikleti
    selam
    Hyocular tatile çıktı bile

Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    evet yarın sabah da ben çıkıyorum sahilden izmire doğru

Motosikleti
    Hocam hayırlı yolculuklar. Dönüşünde resimleri paylaşırız artık. Bu motosikletin hakkını en çok verenlerdensin aramızda.

Motosikleti
    Shadow VT750
    Merhabalar Emoktan yeni geldim toplu sürüş bir harikaydı...Gazı köklemeden GV650 de 225km/h ile en yüksek süratimi yapmış bulundum.Her uzun yol yapışımda biraz daha keyifleniyorum bu motordan.Festival alanında da ilgi odağı olduGezi başlığında fotoğrafları birazdan ekleyeceğim...
    Saygılar...

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    selam millet.emrah hoşgeldin.resimleri bekliyoruz.öptüm..

haluk abi yolun açık olsun.resimleri bekliyoruz.sağlıcakla git gel inşallah..

Motosikleti
    Emrah bekliyoruz resim ve yorumları,bizi merakta bırakma

Motosikleti
    Yamaha XVS950 MidNight
    Slm
    ben tarz olarak bu motoru çok sevdim ve genelde uzun yol yapan biriyim
    230 km yazlık ne kadar uzun sayılır bilmiyorum.
    2. elde 8 bin den 11 bine bir çok motor var. Km si ne kadar olanı makul ve alınabilir
    ve 2006 model sonrası acaba 2009a kadar motorların farklılıkları oldumu.
    Bazı şeyler iyileştirilmiş olabilirmi ona göre uzun süre kullanmak için alacağımdan kafamda soru işaretleri kalmasın istiyorum. Sayfayıda okuyorum bayağı yazılmış ve çok güzel bilgiler var
    Teşekkürler herkese...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler