evet elinize sağlık murat bey..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
arkadaşlar antalya'dan izmir'e geliş maceramın resimlerini paylaşayım sizlerle
evet yola çıkma vakti saat sabahın 09:30 civarı.
antalya'da yakıt ikmali..benzini dolduran arkadaş nereye böyle abi falan diyor.izmir'e diyorum.eleman da abi kafayı mı yedin motorla izmir'e mi gidilir diyor
antalya'dan çıktım artık korkuteli'ne doğru tırmanırken..
korkuteli merkez..mola verme zamanı geldi.
motoru koyup serinlemek istiyorum.
antalya'nın meşhur yanık dondurmasından aldım kendime
yola devam.daha da yükseğe tırmanıyorum.artık öğlen saatleri olmasına rağmen hava soğuyuverdi birden.halbuki aynı saatlerde antalya merkez yanıyor.
denizliye yaklaşık 100 km kaldı.bir mola daha veriyorum.popom baya uyuştu
denizli'ye 53 km kala duruyorum resim için.
denizliye geldim artık.şehre inmeden tepeden şehrin görünümü.
hemen bir alışveriş merkezine girip karnımı doyuruyorum.
işte menüm
yemekten sonra yola devam ettim.aydın tarafına değilde manisa alaşehir tarafından gittim.
son molamı da veriyorum ve yine serinlemek için birşeyler arıyorum.bu arada bir dahaki sefere motor pantolonu giymeyeceğim.tuvalete gittiğimde farkettim ki terden ıslanmayan bir yerim kalmamış.tüm vücudum ter içinde kalmıştı.
işte bu da serinlememe biraz olsun yardımcı olan meyve tabağım
evet artık tam yol izmir'e.son bir kez yolda fotoğraf çekmek için durdum.durunca farkettim ki yol çalışmaları yüzünden bazı toprak yollardan geçerken motorun çoğu yer çamur olmuş.bir de motoru boşta çalışırken bırakıp indim ve fotoğrafları çektim.daha sonra motora tekrar bindiğimde vitese takar takmaz kendiliğinden durdu.boşa alıp bir kez daha çalıştırdım yine vitese takınca durdu.bunu birkaç kez daha denedim ama gitmek üzere vitese her taktığımda motor durdu.bir an sinirlendim ve bekledim biraz.sonra aklıma motoru vitesteyken çalıştırmak geldi ve debriyaj çekili iken motoru viteste çalıştırdım ve direk kalkış yaptım işe yaradı.ama neden boştayken durdu onu anlayamadım.ha birde motorun 6000 devirlerde gaz kesmesi yada 3-5 sn gaz yememesi olayı uzun yolda iken nerdeyse hiç olmadı diyebilecek kadar azaldı.hoşuma gitti.neyse son resimler..
veee sonunda bornova'ya kazasız belasız geldim.motoru otoparka koydum ve en son nişanlım ile otoparka motora bakmaya gittik.veee huzurlarınızda yeni motorcu arkadaşım sevgili nişanlım..
işte bu kadar yaklaşık 500 km lik yolu bir günde bu şekilde aldım işte umarım beğenirsiniz
yörük kardeşim benim eski motorumda gv 250 idi.bende baya gezdim tık demez çok sağlamdır istanbuldan elazığa onla gitmiştim bana eski günlerimi hatırlattın
ya busene geçti ama seneye sağlam organizasyon yapalım gelelim bir araya yol yapalım zaten azız birde dağınığız napsak klup mü kursak yavvvvvvvvvv
murat kardeş seneye muhtemelen tayinim çıkar belki yakınlaşırız bu sene olmaz ama seneye gerçekten yurt çapında bir organizasyon yapılabilir
Mamma miiaaa süper olmuş şahane olmuş.Murat abi ne kadar emek verdiğinizi tahmin edebiliyorum.Tüm emeklere değmiş walla.Yalnız kuyruğun oradaki krom kapağı feda etmişsiniz.Takılmasada olur gayet hoç durmuş.Artık yola hazır...Elinize sağlık
İlker abi fotolar şahane.Belli ki yol çok sıcak geçmiş.O tarafın iklimi adamı çok terletir.Bende yarın izmire gidicem.Müsait olursanız görüşelim mi abi???Birinci vitese geçtiğinde stop etme konusunda bi kaç sebep olur.Neyse yarın konuşuruz onlarıda
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
emrahın dediği gibi ben de askerim
emrahcım çok üzgünüm ama nişanlım ile onun yeni evlenen bir arkadaşına gideceğiz.bir hafta önceden söz vermiştik.cuma günü de bizim bu sene tayini çıkan arkadaşlar için düzenlenen ve gelenekselleşen veda yemeği var.akşam oraya gideceğim ama cuma öğleden sonra olabilir.muhtemelen saat 2 ile 6 arası boş olacağım.o zaman görüşebiliriz.kardeşim teller var nasıl olsa.cuma günü sabahtan haberleşiriz ne dersin?
hmmm anladım... cuma sabahtan biz festival bölgesine hareket edeceğiz.Yarında öğleden sonra 3 gibi izmirde olacağım kısmetse.Neyse denk gelmedi.Artık C.C.C festivale gelirseniz orada görüşürüz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 PM ----------
bluebox arkadaş hoşgeldin diyecem ama pek hoşgelmemişsin sorunun herneyse canını sıktığı kesin, genede tanıştığımıza memnun oldum.motorunun modeli ne onuda bilmiyoruz ama çok geçmiş olsun.Ben bu motoru yapanlara lanet etmiyorum yalnız
motorlarımızıda satıp ucuz yollu bir Honda almayada niyetimiz yok.Ama Honda todayle kayışımı takas yapabilirim
__Saygılar__
ya böyle olunca hiç iyi hissetmiyorum.çok canım sıkılıyor.görüşmeyi o kadar çok istiyorum ki..neyse festival alanında inşallah.
olsun abi mutlaka tanışırz elbet.Bende izmir sıcağında yüklü motorla biraz takılacam,diğer şehirden gelen arkadaşlar var onların yolu baya uzun akşama doğru gelirler ancak.Kıbrıs şehitleri civarında uzun bir süre bekleyeceğim onları.Bol foto çekerim bu arada.Görüşmek üzere.Bi kaç gün formdan uzak kalacağım.
arkadaşım. benim motor daha 6500 km'de olduğu için böyle şikayetler çok geliyor istersen ilk sende deneyelim dedi usta hatta kobay olursan garanti kapsamında yaparım dedi bende kabul ettim yani her hangi bir ücret ödemedim. sanırım kobay olduğumdan.
fiyatı nedir bilmiyorum ,her hangi bir resmide yok maalesef.
anladığım dişliyi çıkarıp bir tornacıda aynısını çelikten yaptırdı. her hangi bir tornacı yapabilir harhalde.
Bu arada multijet nedir . motorda bir şey mi yaptın yoksa multijet araba mı aldın?
ilker fotolar çok küçük ya hiç bir şey anlaşılmıyor.
bluebox tam olarak ne demek istediğini anlayamadım! Bu motoru yapan ve emeği geçenlere lanet okurken acaba yanlış tercih yaptığın usta ve servisemi yönelikti
motosikletin hangi marka ne model? Globalden kalma aldıysan s&t den en az 5.000 ytl ucuza kapatmışsındır ki iflas etmiş firmanın vereceği garantiye ihtiyaç duymamalısın. Kızdığın nokta 1500 ytl garanti kapsamı dışında masraf. Hyosung almak isteyen her motosiklet severe bu olası ince ayrıntıyı hep vurguladık. Ayrıca kolay kolay arıza vermeyecek bir motora usta hatasından kızıp ucuzundan honda tavsiye etmen bir anlık sinirle oldu heralde Yıllarca suzuki için motor üreten bir firma nede olsa Hyosung.
Murat kardeşim hayırlı olsun çantalar gayet güzel olmuş.
ilker kardeşim güzel gezini paylaştığın için teşekkürler,seni merak ediyordum.
nurettin,multijet benim yeni punto motosiklete birşey yapmadım.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
hayırlı olsun muratcığım. kazasız belasız sürüşler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 PM ----------
arkadaşlar , rica etsem'de nick name, takma ad falan iyide, lütfen gerçek adlarda yazılsın daha iyi olmaz mı? hiç kimse kimsenin adını bilmiyor. nick yanında gerçek adların yazılmasının bir problem doğurmayacağını düşünüyorum.
Benim adım nurettin.Beylikdüzündeyim. ismen ve şahsen tanışılırsa iyi olacak.
selam millet.haluk abi fotoğrafları o şekilde koymayı başarabildim.üzerine tıklayınca yeni bir sayfada büyümüş olarak çıkıyor ama büyük halini nasıl koyacağımı çözmeye çalşıyorum şuan.
nurettin bey ben ilker.memnun oldum..
muratgorgulu kardeşim emeğine eline saglık cantalar cok hos olmus.Bunda daha ıyısı olmazdı.
Tek bısey dıkkatımı cektı canta aparatları tekerın ordan bırbırıne baglanıyor neden oyle yaptın bagımsız olmuyormuydu?
gv 650 özünde zaten bir melez,çantaları takınca tam özgün olmuş
Her hali ayrı güzel bence
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)