Amerika deyince iş zora giriyor tanıdık kimse yok! Almanya olsa benim servis yılda 2 kez gidiyor,kask,mont...vs... getiriyor sağolsun siparişle ama bahsettiğin sadece Amerikada üretilip satılıyorsa sıkıntı sebebi. Yinede tam marka ve model numarasını eline geçince paylaşırsan araştırayım. Birde eski üye abilerimizden Cemal bey gv650 yi suzuki m800 intruder'e çevirmiş Hayırlı olsun.Memnuniyetsizlikleri varsa kendisi buradan paylaşabilirse sevinirim. Saygılarımla.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Egsoz dün takıldı
Görüntü çok güzel, kısa ve çift...
Ses için bir şey diyemeyeceğim. Tam anlayamadım Çünkü sürekli etrafta alarmlar çalıyordu
Şaka bir yana müthiş bir ses değişikliği oldu. Bu makina bu ses ile tamamlandı !
Bu arada düşük devirlerde tork yükseldi ki beni en çok sevindiren bu oldu
Akşamüstü resim video vs eklemeler yaparım.
viceroy,
egsozu getirtmek sorun değil. Bir iki ufak tefek ayarlama ile masamın üstüne geldi. Ne gümrük ne başka bi şey....
Foto ve videolar şu başlıkta :
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...ml#post1153164
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Arkadaşlar merhaba. Hepinize kazasız ve keyifli sürüşler.
Bende bir zamandır Gv 650'ye merak salmış durumdayım fakat 2. el satışları çok düşük Km.'de olmasına karşı neredeyse yarı yarıya. bu fiyat düşüşünün nedeni ne? dahası bu marka hakkında pek bilgim yok .kalite? servis? dedikleri gibi servisi suzuki servislerinde mi yapılıyor yoksa bisiklet atölyelerinde?
bir arkadaş 1000 bakımına götürmüş . suzuki servisine mi?
Bir çok yerde 2007 modeli 2 ytl daha düşük satıyorlar. bir fark var mıdır?
motor koruma sisi bar ve ön cam fiyati nedir
vereceğiniz tüm bilgiler için teşekkürler.
Ledo hayırlı olsun,çok beyendim.Darısı bana...Gezide olduğum için geç dönebildim. Motosikletteki öncam,sisibar ve koruma demiri 800 ytl.
Bayii kar etmeden verirse 2000 ytl fark normaldir!
Hyosung veya kanuni,suzuki servisleri bakımını yapabiliyor.
1200 km gezdim kesin kararım 100 km de 5 litre yakıyor.
2008 yılının yorgunluğunu atmak ve eğlenmek için,Mersin’den Gülnar,Aydıncık,Anamur,Alanya,Antalya ve son durak olarak Olimpos’a bir haftalık gezi yaptık. Yolculuğumuzda,toplam 1200 km yol yapmış olduk. Her zaman düşündüğüm gibi motosiklet kullanmanın en güzel mevsimi bahar ayları olduğunu ter döktükçe hatırladım. Kivremin öncülüğünde kazasız belasız yolculuğu tamamladık. Bu yollarda dikkati mıknatıs gibi çekmek chooper işi olsada, rahatlık enduroda saklı…bu motorla uzun yol yapılırmı sorusuna belkide referans oluruz.
Akdeniz’in akciğeri olan ormanların ve hayvanların yanması milli bir felaket,çok üzüldüm.
gerçekten güzel bir gezi olmuş. Yoldayken GV650 ile ilgili yeni gördüğünüz artıları eksileri varmıydı. Mesela koltuk 60-70 km den sonra rahatsızlık vermeye başlıyor mu? ortalama ne kadar hızla 100km de 5 lt yaktınız?
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Gezi güzel olmuş. Fotolar da çok güzel.
Bu başlığın ismi neydi ? : İşte Hyosung Cruiser GV 650 Aquila ayrıntılı test
alınma ama bence bu fotoların yeri burası değil
Başka bir başlık açıp, hem fotoları daha çok kişi ile paylaşırsın hem de buraya motor üzerine bilgi almak için gelenler dakikalarca fotoların yüklenmesini beklemek zorunda kalmaz
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Ledo,dostum haklısın resimlerin bir kısmını silerek sayfa açılımını hızlandırdım.
Ama kabul etmek lazımki öyle bir makina satın almışız ki maalesef Teknik verileri ve rakiplerinden fazlalarına rağmen,insanlar belli marka saplantılarından dolayı bizim gv650 ye pek prim vermiyor.Sayfalar incelenmediği gibi sorulara cevap verende çok az! Topik güncellensin diye 2 satır yazmasan 6.sayfadan topluyorum!!!GV650 kulanıcılarıda haklı,motorundan memnun arıza yok,sorun yok.Maksat yinede paylaşım olsun demiştim tekrar kusura bakma.
mrock resimlerde 1200 km söz konusu.chooper veya cruser farketmez,oturuş pozisyonu itibarı ile 100 km üstü yolculukta illaki bel ağrısı yapıyor.Koltuk rahat olsada.Benim 250 cc keeway de öyle. Kontak kapatmadan 400 km ve üstüne bence yakışacak motor kesinikle enduro.Belirtiğim gibi virajlı yollarda 2 ve 3. viteste,düz yolda 4. vites maksimum 140 km/h hızda 100 km de 5 litre yaktı.5 vitese hiç atmadım. Virajları ve frenleri harikaydı.360 kg ortalama ağırlıkla her rampada her viteste tepki memnun ediciydi. Üstündeki lastikler mucur yol üstünde bile çok başarılıydı.
Motor sorunsuz olunca sayfada yapılan yollar ve olumlu tecrübelerden başka yazacak bişy kalmıyor.
GV250linin kalitesini aldıktan sonra geçiş olarak GV650 benim için tek seçenek oldu.Yakından inceleme fırsatınada sahip oldum gerçekten çok başarılı,
bu makinenin keyfini çıkartın,bende durumumu toparlayıp alabilirsem bu sayfayı hep güncel tutmak isterim.
iyi sürüşler.......
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Sağol dostum.Tavsiyem 2.el 9000 ytl civarı gv650 olacaktır. Hyosung dostu olarak düşünki kullandığın gv250 7750 ytl iken 1250 ytl fark ile satın alınacak gv650 inan son noktan olabilir cruser olarak.Alanya-Antalyada hareket halinde pencere açıp motoru soran bile oldu son derece yakışıklı makina. 50.000 ytl verip HD V-ROAD alamıyorsak benzeride yeter üstelik motor sv650-dl650 kopyası.
5 sayfa gerilemiş gönlüm fazlasına razı olmadı
kardeşim gene konuşmuş makinalar eline sağlık
Cihazın genel görünümünü beğenmedim.
pahalı ve tamamiyle taklit.gv 250 yamaha dragstarın çakması.
Dostum hoşgeldin Kendi sayfamızda da seni görmekten onur duydum. Chooper-cruser kullanan arkadaşların ortak sayfasında (tanışma kısmında) bu benzerliği zaten işlemiştik.Tekrar teşekkürler.
bende eski bir gv250 ve gt650 comet kullanıcısıyım her zaman hyo. konularını takip ederim,birde sizi görünce artık olayı tatlıya bağlayalım dedim
Motorcu motorcunun her daim dostudur
Bendeki gt650 comet çok sakin kullanmama rağmen 7-7,5 litre yakıyordu ve de istanbul motora yani yetkili servise götürdüğümde normal dediler,diğer gt650 ve gv 650 kullanıcıları abartı demişti...Motorun benzin sarfiyatı bana çok geldiğinden satmıştım.Gsx600r bile 6,1 litre tüketimi var nedir bu diye satmıştım...Ama çok güzel bir performansı vardı,en güzeli büyük abime sattığım için canım sıkıldımı alıyorum kullanıyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)