mrock maske güzelmiş yaşına hürmet edip trafikte 4 teker kullanıcıları biraz daha anlayışlı davranır psikolojisi verdi bana
İlker,kardeşim iyi niyetli ve hassas yaklaşımından dolayı teşekkürler. Saygılar.
mrock maske güzelmiş yaşına hürmet edip trafikte 4 teker kullanıcıları biraz daha anlayışlı davranır psikolojisi verdi bana
İlker,kardeşim iyi niyetli ve hassas yaklaşımından dolayı teşekkürler. Saygılar.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Motosiklet satılan sitelerde gv650 sıfırı ve ikinci elleri piyasası olması gereken yere oturdu. Artık az kullanılmış ve aksesuarsızları bile 10.000 ytl den ağız açıyor.
evet haluk abi selçuk abi de antalyada.bizim başlıktan.gv250 kullanıcısı.inşallah yolun düşerse görüşürüz.
serden abi gv650 lerin fiyatı rahatladı haklısın.ama gv250 fiyatlarında hala bir standartlık oluşmadı.inşallah bizim küçüklerde iyileşir
neyse hepinize iyi akşamlar.
ha emrah o maske ile değil trafikte normalde de kimse yaklaşmaz sana
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Antalya'ya gelir iseniz sizlere muhteşem parkur ve rotalar çizebilirim.. Elbette Antalyamızada beklerim. Haluk bey ve Serden ilginize teşekkür ederim. 30 Mayıs Alanya'dan hareket. Ancak Mersin de 1 gece konaklayıp Adana da mola verip direkt Antakya yapacağız. Adanada dönüşte kalmayı planlıyoruz. Bu arada elbette hayat demek meşguliyet demek. Bizim ne an ne zaman oralarda olacağımız belli olmadığı gibi sizlerinde işten güçten zamanınız olup olmayacağı belli olmaz. Ama en azından sizleri arar sizler ile aynı şehirde olduğumu belirtip benim resimlerime bakıp yorum yazmanız bile mutlu olmamız için yeterli bir sebebtir. Tekrar teşekkürler...
Bu arada Kuralkan GV650 lilerin kayış fiyatını 800 YTL diye hatırlıyorum... Bilginize..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Arkadaşlar benim gv650 birici yılını 3300 km ile tamamladı. Dolan trafik sigortamı yeniledim masraf 30 ytl tuttu. Bir önceki ise 23 ytl kadardı. Bu hususta fiyatlar uçmuş şeklinde açılmış başlıklar görmüştüm,bilgilerinize...
günaydın abilerim,kardeşlerim.ben bugün itibariyle yine aranızdan geçici olarak ayrılıyorum.27 sinde tekrar görüşeceğiz inşallah.malum efes 2009 tatbikatı.bu bitince benim için sene bitmiş olacak inşallah.
emrah,ledo abi,serden abi,haluk abi ve ismini hatırlamadığım paylaşım içinde olduğumuz tüm arkadaşlara selamlar.
görüşmek üzere kendinize ve sağlığınıza dikkat edin.öptüm..
Kardeşim,2009 tatbikatının başarılı ve sorunsuz geçmesini diler,seni en kısa zamanda aramızda yeniden görmek isteriz. Sağlıcakla..
teşekkürler serden abi.allaha emanet olun.hoşçakalın..
chopperrider ,dostum haklısın dl 2500 km kadarken yollarımız ayrıldı.GV650 bu sebepten az km yapmış oldu. En uzun yol tecrübem olympos-mersin arası oldu. Dl ile yollarımızı ayırmama sebeb olan punto fun hala gelmedi,bayii bilgisayarından takip ederken yolda olduğunu görebiliyoruz ama gelme konusunda nazlı gelin misali..
Aynı dönem brava ve benzinli punto isteyenlerinki çoktan geldi,sahiplerini buldu. Elime geçer geçmez resmiyle paylaşırım sevincimi. Sağlıcakla.
ilker abi kolay gelsin vukuatsız sağ salim bitsin artık bu tatbikatta
serden abi sizede nice senelerce sorunsuz sürüşler diliyiorum.Daha hiç yol yapmamış sizin gv
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
önce herkese günaydın ve merhaba diyelim.
ilkercim kolay gelsin umarım sorunsuz atlatırsınız.
serden hocam ne yaptın sen ya hiç binmiyorsun herhalde. ben motoru ekimde aldım. dün itibariyle 8000 km bitti. nice kilometrelere diyelim.
buarada ben dün Güneydoğu Anadolu gezisinden döndüm tek kelimeyle muhteşemdi. urfa, mardin, nusaybin, midyat, hasankeyf, batman, diyarbakır, urfa, antep ve adana olmak üzere 1600 km yol yaptık.
sunumu yapmak biraz zamanımı alacak çünkü çok fazla resim var. ama bir ipucu vereyim.
Harran'da bir GV 650
Haluk hocam bir seneyi 3 motosiklete böldüm.DL650-GV650 ve Mondıal 150 zat, bu durumda kilometreler bölünmüş oldu. Gezinin fotoğraflarını paylaştığın bir başlık varmı? Performans değerlendirmen nasıl oldu?
650 likleri at bir köşeyede zatın keyfi bambaşkadır
serden hocam hazırlamam biraz zaman alacak güzel bir sunum yapmak istiyorum. motorun rahatlığına ve keyfine diyecek yok. hatta bir ara motoru bizim mustafa abiye verdim onun dl yi ben aldım. alıştığımızdan mıdır nedir. benim motorun koltuğu daha rahat geldi güç farkına diyecek birşey yok zaten. oda benim motoru rahat buldu. sonuçta sorunsuz gittik geldik. ama fotolar için biraz bekleyeceksiniz.
İkisinde motoru aynı, düşüncelerimizin deneyimler sonucu paralel olması bizim bu sayfada gerçekçi paylaşımlar yaptığımızı doğruluyor. Motor işi virüs misali,kana girdimi çıkmıyor
Sunumunu heyecanla bekliyorum dostum,saygılarımla..
merhaba arkadaşlar nasılsınız topikte yine hiç hareket yokpazargünü geziye kimler katılıyor bir katılım listesiyapalımkimler gelecek.
aşk...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)