Egzostun sesi dedinizmi akla gelen tek isim sevgili ledonun gv650 si.
Egzostun sesi dedinizmi akla gelen tek isim sevgili ledonun gv650 si.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
naptınız arkadaşın beyin problemi vardı sanırım .. Kütahyadaki arkadşaın durumu ne oldu AbiLer ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
emrahcım aslında okadar zor değil. motorun detayları ile bu kadar ilgilenen birisi bu çantaları da yapar bence. sonuç ta sana bir perçin makinası 10-15 TL, bir matkap, bir de galvanizli saç(1mm) lazım .geri kalanı senin yaratıcılığın hatta ben sana burdan şablonlarıda göndereyim. emin ol çok zor değil.
Haklısınız aslında Haluk abi.Birazda yardımla güzel şeyler çıkabilir
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......
yakın bi zamanda pc nın basına uzun surelı tekrar gecebılırsem yapıcam.iyi sürüşler
kardesım antalyaya gittigimde fotolarını cekıp sana aktarayım.sen içlerınden beyenır okeyledıkten sonra bir şekılde hallederız.
eyvallah kardeşim şu yaz tam anlamıyla gelsın,toplanıp şu şeritlerin canına okuyalım
aldıgımda o şekıldeydı dostum.
bu arada şu işi inşallah halledersın.Allah yardımcın olsun.
viceroy hocam haklısınız.Allahtan bende debrıyaj baskı balata ile ilgili sorun cıkmadı.ustamda hayret ettı,yaglanmadıgı halde zarar görmedıgıne.(maaşallah)
fiyatınıda parçacıdan ögrendık 90ytl lık bir madah ama dıger aktarma dışlilerine zarar verirse masraf direk 1,200ytl den acılış yapıyor.
iyi bir haberım daha var mıllet yağ filtresı için 30 lıra odemeyecegız,özel yapım ve daha kalıtelı malzeme fiyatı daha ucuz.acıklandıgında paylaşıcam sızlerle.
- - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:
Yedek parçada alternatif her zaman işimize yarar. Merakla bekliyorum.
Alper senin gv nin sesini duymadım haklısın. Ama görüntü kesinlikle 10 numara.
konjektörüm geldi ve heyecanla takmak için ustanın yolunu tuttum fakat hüsran.GV650 ile uyumlu değilmiş.Tekrar geri gönderiyorum 75 dolara istanbulda başka bir yerden sıfır sipariş vereceğim.:(
Bu bir tecrübe oldu gt650R konjektörü gv650 ile aynı değilmiş. Sıfırını alırsan parça garantili çok daha sağlıklı olacak.
haklısınız abi parça geldi bi baktım göz var nizam var çok farklı.Ustanın yanına gittim gösterdim konjektörü.Usta bi baktı bundan bende onlarca var dedi.Gerçektende deposunda bir sürü var.Birebir aynısı.Niye çünkü adamın kesin olur deyip gönderdiği çıkma konjektör aslında YBR 125 konjektörü.Parça numarasınıda google girince yamaha katloğu çıkıyor Üstelik ustamda bulunan bu konjektörler 15TL.Ben çıkmasını 80 e aldım işe bakarmısınız.
Direk adamı aradım.Adam numuneyi gönder ben bulayım dedi.Ama bende güven kalmadığı için paramı geri iade istiyorum dedim.Adam bulurum demesine rağmen "hayır" dedim ve hesap numaramı verdim ve kargoyla geri gönderdim
Burada hangi motorcu olduğunu deşifre ederdim ama neyse dedim sonra.
Ustam olaya el attı ve araya toptancısı adamları sokarak zar zor orjinal GV650 konjektörü siparişi verdi.Fiyatı 75 dolarmış.Eh artık töbe çıkma parçacılara bulaşmam
mrock, keşke bizlere (istanbuldaki mt'ciler) söyleseydin, biz ayarlardık buradan sana..?
Gerçi ustana güveniyorsan problem yok ama yinede temiz iş olurdu en azından?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
saol dostum yardımlarınız için.Bunda hüsrana uğramam inş.
benim gs500 ümde de konjektör sorunu vardı ama çin mali konjektör uydurmak mümkün. epeydir sorunsuz kullanıyorum.
bu arada orjinal konjektör 75 $ çok uygun söyliym.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
evet kuralkanda 200 TL di.Uygun geldi banada.yarın gelirse fotoğraflarla beraber konjektrün takılışınıda koyacağım.
Dostum resmiyle birlikte fiyatını paylaşırsan sevinirim. Gerekirse yedekleme yaparız.
Arakdaşlar konjektörüm oldu.Üstelik yenisini takmadan oldu. konjektörde bulunan 3 sarı 1 kırmızı 1 siyah kablodan,siyah olanı ark yapmış ve temassızlık vardı.Yeniden jag yapıp takıtık ve motor şarj seviyesi yükseldi buyrun fotolar:
gece farlar açık motorun şarj durumunu denemk için yola çıktık.Gün boyunca bir çok kez marşa bastık ve akü hiç zayıflamadı.Farlar aynı gücünde ışık verdi.İnsan nasıl seviniyor anlatamam gerçekten bir ohh çektim.Yalnız bugün kötü bir olay yaşadım Hani "düşmemiş motorcu yoktur düşecek motorcu vardır" atasözünü iliklerime kadar hissettim.Bugün konjetör olduktan sonra gezmek için biraz deneme sürüşü yapalım dedik. Evin önünden çıkarken direksiyon kilidini kilitli unutmuşum ve birazda sert gazladım ve motor aniden sola doğru manevra yapınca artçımla beraber sağa yan yattık.Motor silme asvalta yapıştı.Ama sürüklenmedi direk yere kondu.O heycanla hiç kendimize bakmadan anında motoru kaldırdık ve şoku atmaya çalıştık.Ayıca dükkanlardan insanlar yardımımıza koştu sağ olsunlar.Motoru kaldırıp ayakçığa koyduk ve kendimizde birşey olmadığından emin olduktan sonta motoru incelemye başladık.İlk gözüme sağ ayakçık ve arka fren pedalının hafif şekilde eğildiğini gördük.Eksozun üstüne yatmasına rağmen eksozda bir sorun yoktu.Eğilen ayakçığı ve arka fen pedalını ayağımla gerdire gerdire kastırarak düzelttim eski haline getirdim.En çok sağ sinyalimde zarar vardı üstü çizildi bariz :(:( Gidonda hiçbir şey yoktu. Allahtanda benzin deposuna ve yandaki plastik kromaja zarar gelmedi.Yan yattığında sağ ayakçığın faydasını gördüm.Sağ ayakçık pergel gibi tuttu motoru.Fakat esnek sinyal kolu yerleye yoğun şekilde temas ediyor.Olduğu yerde düşmesinden dolayı eksozda sürtünme çizik gibi birşey meydana gelmedi.İlk defa motoru yatırdım,acaba ne zaman derken kısmet bugüneymiş.Hala gözümün önüne geliyor :( Şükür bizde bir şey yok.motorda da sinyalin üstünün sıyrılması hariç hiç bir şey yok.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)