GV650 ile tek teker yapan var mı?
Öyle bir hevesim yok, meraktan soruyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
Merhaba,
Elektrik tesisatı ile ilgili bir sorum olacak.
Bir kaç ilave takmak istiyorum motora.
1- USB şarj cihazı - çıkışı 1A. 7 inç tablet telefon kullanıyorum aynı zamanda GPS ve navigasyonunu da kullanıyorum, depo üstü çantamın üst cebinde. Eski GV250 motorumda kullanıyordum, satarken de beraber verdim.
2- LED sis farı taktırmayı düşünüyorum koruma demirinin üstüne (evet koruma demiri modeline karar verdim sonunda), bir arkadaş yapıyor http://www.bursaenduro.com/showthread.php?17970-Led-far-uygulamas%FD-art%FDk-ak%FCn%FCz-bitmeyecek.&highlight=sis+far%FD adreste detayları görülebilir. 3 Ledlisinden düşüüyorum.
3- Bunda kararsızım ama ek olarak takılan devir ve/veya vites göstergeleri var. Yüksek akım çektiğini sanmıyorum.
Bunlar sıkıntı olur mu elektrik tesisatı açısından (3. şık için henüz çok emin değilim, önceliğim de değil). Evet ise nasıl bir alternatif ile yapılabilir?
Çok ilerisi için aslında kafamda aynaları iptal ederek geri ve yan kamerası ile ufak bir lcd monitör var ama o henüz fantazi belki seneye projelendiririm