Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Eylül 2012, 00:08
Merhaba Arkadaşlar motorumu custom yapıyorum. 4-5 ay gibi bir süreçte tamamlanacak. Motorun arka jantı ve lastiğinin resmi aşağıda. Yorumlarınızı beklıyorum. Bu arada lastik 300 lük lastik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
Kaya abi yurtdışından parça getireceğin zaman haberim olsun abi. bende bir iki şey alacağım.
YOLLAR GİDİŞİME KIZLAR DURUŞUMA HASTA
Reklamlar
-
13 Eylül 2012, 14:56
badabat adlı üyeden alıntı
Sayin badabat yaklasik 4 aydir ben de bu islemin planlama ve butce toparlama asamasindayim. Is nedeniyle yurtdisindayim yaklasik 2 senedir Ekim 15 de geri donup ben de bu is icin kollari sivayacagim. hatta Turkiyede neden bunu simdiye kadar yapan kimse yok diye merak ediyordum. Biliyorsunuz Almanyada bir sirket Trend Killer isminde bir modeli siparis uzerine satmaya basladi uzunca bir sure once.
Ben Bostancida oturuyorum sanirim sizinle yakiniz. Geldigimde bir gorusup fikir alisverisinde bulunmak isterim.
Yapim surecini ve ayrintilari buradan paylasirsaniz yada ayri bir baslik acip oradan yazarsaniz takip etmesi cok eglenceli ve bilgilendirici bir konu olacaktir.
Merakla bekliyorum, simdiden kolay gelsin.
-
14 Eylül 2012, 22:30
PrOnToBaSSo adlı üyeden alıntı
Sayin badabat yaklasik 4 aydir ben de bu islemin planlama ve butce toparlama asamasindayim. Is nedeniyle yurtdisindayim yaklasik 2 senedir Ekim 15 de geri donup ben de bu is icin kollari sivayacagim. hatta Turkiyede neden bunu simdiye kadar yapan kimse yok diye merak ediyordum. Biliyorsunuz Almanyada bir sirket Trend Killer isminde bir modeli siparis uzerine satmaya basladi uzunca bir sure once.
Ben Bostancida oturuyorum sanirim sizinle yakiniz. Geldigimde bir gorusup fikir alisverisinde bulunmak isterim.
Yapim surecini ve ayrintilari buradan paylasirsaniz yada ayri bir baslik acip oradan yazarsaniz takip etmesi cok eglenceli ve bilgilendirici bir konu olacaktir.
Merakla bekliyorum, simdiden kolay gelsin.
GARAJ A Yakınsın gelince beklerim .
erhan bu hafta sipariş gecegim pazartesi salı günü olabilir .arkadaşlar parça istiyen olursa paralarını hazırlasınlar lütfen.
malum garaj kirasıda geldi
-
15 Eylül 2012, 20:32
İyi hoş güzelde hocam o jantı ( Sanırım 240 lik set ) gümrükten nasıl geçirdiniz ? Nereden baksanız en az 600-700 $ değerindedir ?..Ben benim gv 650'ye 140 dolarlık manetleri bile geçiremedim gümrükten iade ettim..Ama sizi zorlu bir süreç bekliyor.. Zira o jantı takmak için bütün arka salıncağı çamurluğu kayış muhafaza plakalarını ve en önemlisi motor çıkışındaki tahrik kasnağı uzatmanız gerekecek...Benimde böyle bir projem vardı ama vazgeçtim...O jant motorun bütün aerodinamiğini bozacaktır...Yabancı forumlarıda takip ediyorum..Bu işlemler yapıldıktan sonra motorun viraj kabiliyetinin bittiğinden bahsediliyor.. Umarım istediğiniz gibi olur , sizinki güzel olursa bende yaptırırım..
-
15 Eylül 2012, 22:03
-
15 Eylül 2012, 22:55
-
16 Eylül 2012, 19:44
uludagnet adlı üyeden alıntı
İyi hoş güzelde hocam o jantı ( Sanırım 240 lik set ) gümrükten nasıl geçirdiniz ? Nereden baksanız en az 600-700 $ değerindedir ?..Ben benim gv 650'ye 140 dolarlık manetleri bile geçiremedim gümrükten iade ettim..Ama sizi zorlu bir süreç bekliyor.. Zira o jantı takmak için bütün arka salıncağı çamurluğu kayış muhafaza plakalarını ve en önemlisi motor çıkışındaki tahrik kasnağı uzatmanız gerekecek...Benimde böyle bir projem vardı ama vazgeçtim...O jant motorun bütün aerodinamiğini bozacaktır...Yabancı forumlarıda takip ediyorum..Bu işlemler yapıldıktan sonra motorun viraj kabiliyetinin bittiğinden bahsediliyor.. Umarım istediğiniz gibi olur , sizinki güzel olursa bende yaptırırım..
Jant 240 lık değil 300 lüktür. Arka tarafı komple değişecek orası kesin. Viraj kabiletinin azalması normal çünkü lastik genişledikçe yatması daha zor olur ilk zamanlar sadece düz gidicez artık ). fakat zamanla alışıyormuşsun.
kaya abi pazartesi seni arıyacağım abi olmadı akşam sana uğrarım.
UNdocab motor cruiser lıktan çıkmış naked gibi olmuş. Ben cruiser cı olduğum için o tarzdan çıkmayacağım. american chooper gibi olacak
-
17 Eylül 2012, 11:24
badabat iyi olur bu ara sıkıntı var birde acil bir arkadaşa benzin muslugu lazım elinde olan varsa benimle haberleşsin .
-
18 Eylül 2012, 12:16
Kaya abim, benim gv650 orjinal eksozu evde duruyor. Garajda satın almak isteyen olursa orjinalin yarı fiyatına verelim diyorum ne dersin?
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
18 Eylül 2012, 17:26
merhabalar.237 sayfanın çoğunu okudum.3 yıldır bu motoru kullanıp birbirine her konuda destek olmanız çok güzel.aşağıdaki ilandaki gv650 yi almayı düşünüyorum.fiyatı uygunmu.yorumlarınızı rica ediyorum.saygılarımla.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99459517/detay
-
20 Eylül 2012, 14:07
vıceroy adlı üyeden alıntı
Kaya abim, benim gv650 orjinal eksozu evde duruyor. Garajda satın almak isteyen olursa orjinalin yarı fiyatına verelim diyorum ne dersin?
Sıraya sokalım bari Bende de 1 tane var. Viceroy'unkinden sonra 2. bir egsoz lazım olursa bana bir mesaj atıverin. Gereğini yaparız.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
21 Eylül 2012, 21:20
vıceroy adlı üyeden alıntı
senin motor bizim burda bir cobra pilotu arkadaşa gelcekti üzerinde senin takdığın egsozu çıkarmışlar orjinal bir egsoz takılı demişti ama görmedim henüz motoru mersinden getirecek birini arıyordu en son görüşmemde sana yardımcı olurum serden istiyen olursa ararım gönderirisin ama gelen giden olursa elimde olursa senin namına satar parasınıda gönderebilirim .
ledo adlı üyeden alıntı
Sıraya sokalım bari
Bende de 1 tane var. Viceroy'unkinden sonra 2. bir egsoz lazım olursa bana bir mesaj atıverin. Gereğini yaparız.
ledo elimde bir tane drag star orjinol egsozu var garajı ziyaret eden bir arkadaş güzel bir şeyler yapıyorsunuz benimde katkım olsun dedi ve egsozu verdi kaça satarsan sat abi motorcu arkadaşlara lazım gelen şeyleri al dedi ve bıraktı orjinal sıfır fiatı 2000 tl nin üzerinde 1000 tl ye yazdım en son 850 tl veren oldu vermedim sizde garajı bir ziyaret etseniz dedik ama kısmet olmadı yani elimde bir egsoz bırakanı nasıl isterse degerlendiriyoruz sizede yardımcı olurum.
-
24 Eylül 2012, 01:11
merhabalar.237 sayfanın çoğunu okudum.3 yıldır bu motoru kullanıp birbirine her konuda destek olmanız çok güzel.aşağıdaki ilandaki gv650 yi almayı düşünüyorum.fiyatı uygunmu.yorumlarınızı rica ediyorum.saygılarımla.
siz cevap yazmadınız ama ben motoru aldım.hatta ufak bir gezi bile yaptık arkadaşlarla.
1 tane hd v-rod 1 tane daha hd 1 tane hayabusa 1 tane transalp 1 tanede gv 650.yalnız benim gv 650 de gazda iken kısa süreli kesinti problemi var.karburotörü temizletmeme rağmen düzelmedi?bir de vites bir türlü boşa geçmiyor sebebi nedir acaba?malesef yaşadığm yerde çok iyi ustalar yok.
-
24 Eylül 2012, 22:02
Arkadaşım motora dışarıdan bakarak motor güzel veya kötü diye bir yorum yapılamaz, o yüzden kimse yorum yapmamış olabilir. Teknik konularda kaya abi daha bilgilidir, yorum yapacaktır.
-
24 Eylül 2012, 22:05
burdan bakarak motor hakında bir şey söylemek zor ancak vites geçisi için yag seviyesini kontrol et kısa kesikliğin sebebi bir kaç tane tel açarsan yardımcı olmaya çalışırım. 5322124353
-
28 Eylül 2012, 01:15
forum baya suskun kış geliyor ondan galiba
-
30 Eylül 2012, 12:36
badabat adlı üyeden alıntı
forum baya suskun kış geliyor ondan galiba
veya havalar güzel millet yol yapmaktan sayfaya giremiyor..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
01 Ekim 2012, 13:42
slm. arkadaşlar. malesef motorumun dijital göstergesinde sorun çıktı. 10 m de 1 km sayaç atıyo yani kilometre sayacaım çıldırmış durumda. bununla ilgili bir çözüm bulabilen arkadaşımın tavsiyelerini bekliyorum. ayrıca hararet göstergemde çalışmıyor. bildiğiniz bir elektronukçi varsa mesaj bekliyorum. teşekkürler
-
02 Ekim 2012, 00:39
benromeo adlı üyeden alıntı
slm. arkadaşlar. malesef motorumun dijital göstergesinde sorun çıktı. 10 m de 1 km sayaç atıyo yani kilometre sayacaım çıldırmış durumda. bununla ilgili bir çözüm bulabilen arkadaşımın tavsiyelerini bekliyorum. ayrıca hararet göstergemde çalışmıyor. bildiğiniz bir elektronukçi varsa mesaj bekliyorum. teşekkürler
geçmiş olsun . ben leventteki sanayi sitesinde araba dijital sayaçlarını yapan bir tamircide yaptırmıştım. yanlış hatırlamıyorsam ikinci ve ya 3. sokaktaydı.
-
02 Ekim 2012, 14:48
nurettin_ adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun . ben leventteki sanayi sitesinde araba dijital sayaçlarını yapan bir tamircide yaptırmıştım. yanlış hatırlamıyorsam ikinci ve ya 3. sokaktaydı.
orda yaptırdı ama yapamadı bende ilgilendim mersinede gönderdik olmadı nurettin telefonunu bulursan senin tamircinin bana özelden gönderirimisin aynı arkadaşmı
tahminim olmıyacak yeni tiplerden almak daha iyi galiba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler