Buradaki kimseye karşı olmayarak bazı noktalara değinmek isterim...
GV650 yi ve bu forumu aylarca takip ettim, Bu seneki fuarda da anlaştım kaporamı dahi verdim. Üyesi olduğum bir grubum var, aralarında bir iki kişi hariç GV650 yi al diyen olmadığı gibi tam tersi kesinlikle alma diyenler oldukça fazla idi. Neyse Geçen ay makinanın tamamını ödediğim halde bir gün sonra siparişimi iptal ettim,
bana verecekleri motor 2010 idi, yani 2 yıl yatmış ellerinde kalmış ve 2 yıldır türkiyeye getirilmeyen bir markanın ürünü.
Çok sinirlendim ve hiç başka motora bakmadan Yamaha 950 MD'a kaporamı verdim.
Şimdi hatırlıyorumda burada bir kişi Yamaha ve Kawasaki ile GV650 karşılaştırıyordu, ben dahil bir kaç kişi o arkadaşa karşı çıkarken şimdi kendimi
Yamaha sahibi olarak buldum. Motorumu 3 gün önce teslim aldım ve yine kimseyi kırmak yada eleştirmek adına söylemiyorum iyiki GV650 den vazgeçmişim,
bu konuyu yeni motor alacak arkadaşlar fiyat, devamlılık, kalite, sürüş keyfi vb herşeyi test edip alsınlar diye söylüyorum,
burada GV650 kötü gibi bir cümle dahi sarfetmiyorum öyle anlaşılmasın ama bence Marka hiç birşekilde istenileni verebilecek düzeyde değil bu ülkede,
yeni modelide diğer markalar ile aynı fiyatta iken satılması bence mücize sayılabilir.
http://imageshack.us/photo/my-images/341/xvs9501.jpg/
Kadiköy bayisinden aldım, siyahı ile aynı anda geldi benimkisi, hatta kasasından çıkartmak nasip oldu, gidin görün kararınızı mutlaka ona göre verin.
2. el için bir şey diyemem çünkü bir çok kişi hala 14 binlerde satmaya çalışıyorlar makinayı bence fiyatı az biraz pahalı...
herkese keyifli sürüşler dilerim...