Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ERDINC_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300 A
    gv 650 nin ttc modeli 16.000 lira çamurluk farkı ve yıl farkı nedeni ile bu fiyat çekilmiş şunuda hatırlatayım motorlarda yıla bakarken şase nin üretimyılı motorum üretim yılı oluyor şase 2000 yılında da üretilse üzerine 2013 yılı üretilmiş motor numaralı blok takılsa gene 2000 model sayılıyor bu yüzden italatcı firmalar yeni model getirmiyorlar şimdi gv nin 0 binilebilecek fiyatı 16000 tl ye var fiyatı yüksek cekerlersede üzülmem benim 2010 model motorumun 2. el fiyatıda ona göre artar
    şimdi bana 2. el i pirim yapan baska motor gösterin onada bakalım keşke tümsıfır gv leri 20 000 den assağı vermeseler ozaman benim motorumun gideri 16000 olur 2. eli, daha üzerine yağmur suyu değmedi pırıl pırıl ve hiç bir problimi yok tıkır tıkır. Kaliteye gelince gv 650 hiçbir japon motorunun altında kalır bir kalite eksiliği yokbana üzerinde kalitesiz bir parça gösterin ben söyleyeyim gidon kilidi iyi sıkılmaması nedeni ile düştü oda servis hatası insan hatası yani gv yi yabana atmayalım cok sıkı motor kolay kolay vaz gecmem.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha XVS950 MidNight
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    21.297 TL Hyosung'u elemek için gayet yeterli bir gerekçe benim için.
    Ben kaporamı verdim ve motorun fiyatı 15.750 TL şuan. Elimde de proforma faturası mevcut. Otohakan 'dan aldım.
    Siz yazdığınız fiyata göre aralarında 3 bin TL den az diyorsanız doğrudur ama motor o fiyat değil. Demekki benim söylediğim fark daha doğru oluyor burada.

ZERDÜŞT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 650
    Alıntı MoB adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kaporamı verdim ve motorun fiyatı 15.750 TL şuan. Elimde de proforma faturası mevcut. Otohakan 'dan aldım.
    Siz yazdığınız fiyata göre aralarında 3 bin TL den az diyorsanız doğrudur ama motor o fiyat değil. Demekki benim söylediğim fark daha doğru oluyor burada.
    Arka çamurluğu ile yeni dizayn koltuklu olan model mi aldığın yoksa bildiğimiz standart model mi..
    Bana göre doğru bir karar..2007 de 13.500 e aldım GV 650 yi o dönemde 12.650 e Shadow önerdiler istemedim önüne gelen bir şeyler söylüyordu o dönem fikirleri bilgileri ile sınırlıydı.Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaptığım araştırmalar güzel olunca kararımı verdim ve aldım..Chopper-Cruıser tarzı olan bütün modelleri severim ve motorumun agresif olabilme özelliğine sahip olması,virajı,frenajı,manevra yeteneği ,uzun yol kullanımı kısaca performansı önemli olduğundan tercihim GV650 oldu.Bana o dönemde daha yeni çıkmış bir modele kötü alma diyen Ustalar vardı nedeni aslında motoru bilmemeleri ve anladıkları motoru almamı sağlayıp müşteri kazanmaktı.)Honda ustası hondayı,kawasaki ustası Kawasaki yi Yamaha ustası Yamahayı önerdi durdu..
    Yeni kasa yada eski kasa hangisi olursa olsun sonuçta hayırlı olsun..
    ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk

Motosikleti
    Yamaha XVS950 MidNight
    Standart modeli bilmiyorum açıkçası resimli olarak farkı görürsem anlarım. Ben gittiğimde fuarda bir tane vardı zaten Kanunide, genelde ufak motorlar ile doldurmuşlardı standı. Bende gördüm aldım

nantakut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal raptor 250 2011
    Yanılıyorsunuz, yeni kasa GV650 ile XVS950'nin arasında 3 bin liradan az bir fark var.
    Yok aynı fiattalar aralarında sadece 300 tl var

21.297 TL Hyosung'u elemek için gayet yeterli bir gerekçe benim için.
    Olabilirde ne bileyim birazda gv650 nin özellikle mayısta gelecek kasası çok etkileyici arada kaldım

bende otohakandan alıcam herşey dahil 16.000 tl ama hala bankayı bekliyorum

Standart modeli bilmiyorum açıkçası resimli olarak farkı görürsem anlarım. Ben gittiğimde fuarda bir tane vardı zaten Kanunide, genelde ufak motorlar ile doldurmuşlardı standı. Bende gördüm aldım
    221 ci sayfaya bakarsan yeni kasanın resimlerini paylaşmıştım oradan görebilirsin..

Benim özellikle öğrenmek istediğim adam akıllı bir inceleme bizdeki magazin bölümleri yeni çıkan motorları adam akıllı incelemiyorlar elin gavuru incelemiş ama yabancı dilimiz yokki anlayalım..

Motosikleti
    Yamaha XVS950 MidNight
    221 sayfadakiler den farklıydı benim fuarda çektiğim foto ama gider sorarım bana verecekleri hangisi diye...

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:01 ----------

Bugün şirinevlere gittim motomax ve yanında Hudson'a
    Motomax 'ta kask Scorpion var kaliteli olarak kendi ithalatlarıymış 500 küsür, çenesi açılan modellerden
    Mont yazlık çok az çeşit var
    Deri çok az çeşit var
    Eldivenler filan güzel ama çok pahalı geldi bana
    Hudson da Shoei ve Nolan vardı pahalı modellerden onlarda 600 gibi, LS2 var 120 TL civarı
    karar veremedim ama scorpion un çok güzel bir özelliği var, içi hava pompalı yani kaskı taktından sonra daha sıkı olması için hava pompalanabiliyor, yada ilerde kask içi çok alıştı biraz söndü o pompa ile tekrar sıkı hale getirilebiliyor. Bunların dışında mont ve eldiven için çok fazla kasmıcam ama Kask için ne öneririsiniz...

Hudson

Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300 A
    EWWET ARKADASLAR BENİM MOTORUMUN AYNISI YARIN YIKAYIP Bİ PARLATAYIM KOCA OĞLANI Bİ PAZAR GEZİSİNİ HAKETTİM BU ARADA BU MOTORUN TEK EKSİĞİ VE EN ÖNEMLİ SORUNU HANGİ ÇANTAYI TAKARSAN TAK MOTORA YAKIŞMIYOR
    ÇANTADA ÇOK GEREKLİ Bİ AKSESUAR ARKADASLAR BU KONUYA ÇÖZÜM BULAN ARKADASIM VARSA Bİ EL ATSIN YA DEPO ÜSTÜ MIKNATISLI SPORÇANTADAN BASKA BİSE TAKAMADIM

Motosikleti
    Yamaha XVS950 MidNight
    ben deri tarzı bişi düşünüyorum, daha önce bu sayfalarda gördüğüm plastik çantalar bilmiyorum ama bana daha kötü geldi, ama hiç belli olmaz hele bir motoru alalım da

Motosikleti
    Hyosung GV 650
    Alıntı ERDINC_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EWWET ARKADASLAR BENİM MOTORUMUN AYNISI YARIN YIKAYIP Bİ PARLATAYIM KOCA OĞLANI Bİ PAZAR GEZİSİNİ HAKETTİM BU ARADA BU MOTORUN TEK EKSİĞİ VE EN ÖNEMLİ SORUNU HANGİ ÇANTAYI TAKARSAN TAK MOTORA YAKIŞMIYOR
    ÇANTADA ÇOK GEREKLİ Bİ AKSESUAR ARKADASLAR BU KONUYA ÇÖZÜM BULAN ARKADASIM VARSA Bİ EL ATSIN YA DEPO ÜSTÜ MIKNATISLI SPORÇANTADAN BASKA BİSE TAKAMADIM
    Hudsondan ufak boy deri silindir çantayı gündelik sürüşlerde kullanıyorum sisybarın arkasına yakışıyor uzun yolculuklar için ise armode nin AR-901 modeli kilitli yan çantalarını tercih ediyorum..yan çanta demiri yoksa motorda yine Armode den AR-103 modeli çanta demiri olmasada çuk diye oturuyor.elbette arka sinyalleri kuyruk kısmındaki stoplara taşıma koşuluyla..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

221 sayfadakiler den farklıydı benim fuarda çektiğim foto ama gider sorarım bana verecekleri hangisi diye...

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...11666351_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...12371632_n.jpg

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:01 ----------

Bugün şirinevlere gittim motomax ve yanında Hudson'a
    Motomax 'ta kask Scorpion var kaliteli olarak kendi ithalatlarıymış 500 küsür, çenesi açılan modellerden
    Deri çok az çeşit var
    Hudson da Shoei ve Nolan vardı pahalı modellerden onlarda 600 gibi, LS2 var 120 TL civarı
    karar veremedim ama scorpion un çok güzel bir özelliği var, içi hava pompalı yani kaskı taktından sonra daha sıkı olması için hava pompalanabiliyor, yada ilerde kask içi çok alıştı biraz söndü o pompa ile tekrar sıkı hale getirilebiliyor. Bunların dışında mont ve eldiven için çok fazla kasmıcam ama Kask için ne öneririsiniz...

Hudson
    1.Shoei 2.Nolan 3.LS2 olur bana göre tercih sıralaması.
    Scorpionu Türkiye piyasasında diğerlerine göre yeni bir marka dolayısıyla tanımıyorum..ama 500 TL ise 100 TL daha verir Shoei alırdım her halükarda..

nantakut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal raptor 250 2011
    [/COLOR]Bugün şirinevlere gittim motomax ve yanında Hudson'a
    Deri çok az çeşit var

Hudson
    eğer senin ödeyeceğin ücret 16.000 civarı ise bu şuan resmini çektiğin kasadaki griyle aynı yani en son 2010 da üretilen motor çünki 2010 dan beri üretilmiyor artık yeni kasa üretiliyor onlarda Mayıs ayından itibaren Türkiyeye gireccek

bilginet45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV650, C800
    FUARDA GÖRDĞNÜZ MOTOR 2010 OLABİLİR
    http://www.hyosungmotorsusa.com/new_...V650&year=2012
    BU SİTEDE YENİ MODELİ VAR SİYAH RENGİNDE HER TARAFI SİYAH YAPMIŞLAR GV Yİ ŞIK YAPAN KROM AKSAMLARI BENCE HİÇ GÜZEL OLMAMIŞ STKANUNİ SAYFASINDA İSE İKİ MODEL VAR NORMAL GV650 YADA GV650TTC
    BENİM BİLDİĞİM YANILMIYOSAM RESİMDEKİ MOTOR 2010 MODEL OLABİLİR FAKAT DEĞİŞEN BİŞEY YOK ÖZELLİKLER AYNİ HA 2010 HA 2012 HERKEZİN GÖRÜŞÜ FARKLI TABİ.

Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300 A
    kardeşim bu ar*901 de herhangi bir aparat kullanıyormusun yoksa heybeyi direk atıyormusun motora sabitleme aparatı varmı bu modelde.

Motosikleti
    Hyosung GV 650
    kardeşim bu ar*901 de herhangi bir aparat kullanıyormusun yoksa heybeyi direk atıyormusun motora sabitleme aparatı varmı bu modelde.
    Erdinç Ar-901 için yan çanta demirini yaptırman yada yurt dışından yapılmışını edinmen gerekiyor.Ben paslanmazdan yaptırtmıştım.
    Daha küçük hacimli olan Ar-103 modelini düşünürsen gene şık bir yan çanta ve yan çanta demiri olmadan da kullanabileceğin bir model ne varki her iki çanta modeli içinde arka sinyalleri stop lambasının oraya taşıman gerekiyor ki çantaya yer açılsın biçimsiz durmasın..

Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300 A
    ya bi kaç foto atsan elin değdiğin de, nasıl gözüküyor çok merak ediyorum Kardeşim.

Motosikleti
    Hyosung GV 650
    Fatih Karakaş ın yeni aldığı GV 650 üzerindeki yan çantalar Ar-901model diğer AR-103 olan modelde bu sayfaların arasında eksozla ilgili bir paylaşımda Ledo tarafından yayınlanmıştı bulmak mesele..müsait bir zaman olursa yeniden resimleri bulur yüklerim.

Motosikleti
    hyosung gv650 aquila
    kım demıs bu motora yan canta yakısmıyor dıe soft kappa yan cantalarım ve yıne soft depo ustu kappa cantam ıle oyle yakısıklı gorunuyrkı alanya ıst gezımdede kullandım hıcbır sorun yok artı sabıt olmadıgından al omuzuna cık hotele pratık ve genısleyebılır hacım ıle sahane bana gore....

bakınız profıl fotosunda ornegı ....

---------- Post added at 05:25 ---------- Previous post was at 05:08 ----------

Alıntı ZERDÜŞT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hudsondan ufak boy deri silindir çantayı gündelik sürüşlerde kullanıyorum sisybarın arkasına yakışıyor uzun yolculuklar için ise armode nin AR-901 modeli kilitli yan çantalarını tercih ediyorum..yan çanta demiri yoksa motorda yine Armode den AR-103 modeli çanta demiri olmasada çuk diye oturuyor.elbette arka sinyalleri kuyruk kısmındaki stoplara taşıma koşuluyla..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

1.Shoei 2.Nolan 3.LS2 olur bana göre tercih sıralaması.
    Scorpionu Türkiye piyasasında diğerlerine göre yeni bir marka dolayısıyla tanımıyorum..ama 500 TL ise 100 TL daha verir Shoei alırdım her halükarda..

haldun baskanım bırde roof marka kaska bır baksın arkadaslar derım ....fıyat ıle kalıte kıyaslaması artı desıbel olcumlerınde 3 cu sırada bulunması ( 1. schubert 2. bmw system5 bmw kaskalarını da schubert uretıyor...) yanı roof 2 cı sıra da dıyebılırız.... arkadasların bılgısıne....
    ZERDÜŞT bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300 A
    cold play kerdeş ben dedim yakışmıyo die ama daha yakışan çanta bulamadığım için bu givi veya kappa çantalar baya güzel siz söyledikten sonra baktım deri çanta motorun doğasına aykırı ama sport çanta olabilecek en iyi seçenek gibi duruyor tabi bu benim kanaatım ben şu an sadece depo üstü mıknatıslı çanta kullanıyorum bel cantası olarak ta tasıya biliyorum ama takım taklavat ta tasımak için çanta ihtiyarcım cıktı verdiğiniz adreslerden birinde beğendim nasip alıcam giviyi spor gösterişli atletik bi çanta var çok cepli http://www.motorturk.com.tr/givi_soft_yan_canta.html 35 litrelik olan çok güzel nasip diyeyim birde fara açma kapama düğmesi koyan arkadaslardan anahtar bağlantısı hakkında bilgi alabilirmiyim kablolamada hata yapmak istemiyorum

Motosikleti
    Yamaha XVS950 MidNight
    Bu arai kasklar ne pahalıymış böyle , gerçi test edilişini görünce hak verdim
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ask-testi.html

Bir arkadaşım Perpa nın orada bir yer var oraya da git bak dedi oradaki yerleride gezip bir fikir edineceğim.
    Sizin alışveriş yaptığınız yerler nereleri bu arada arkadaşlar..

Motosikleti
    Yamaha XVS950 MidNight
    cold play kerdeş ben dedim yakışmıyo die ama daha yakışan çanta bulamadığım için bu givi veya kappa çantalar baya güzel siz söyledikten sonra baktım deri çanta motorun doğasına aykırı ama sport çanta olabilecek en iyi seçenek gibi duruyor tabi bu benim kanaatım ben şu an sadece depo üstü mıknatıslı çanta kullanıyorum bel cantası olarak ta tasıya biliyorum ama takım taklavat ta tasımak için çanta ihtiyarcım cıktı verdiğiniz adreslerden birinde beğendim nasip alıcam giviyi spor gösterişli atletik bi çanta var çok cepli http://www.motorturk.com.tr/givi_soft_yan_canta.html 35 litrelik olan çok güzel nasip diyeyim birde fara açma kapama düğmesi koyan arkadaslardan anahtar bağlantısı hakkında bilgi alabilirmiyim kablolamada hata yapmak istemiyorum
    bu çantalar bence çok şık gerçekten, üstelik takma ve çıkartma sanıyorum çok pratik ve elde de kullanılabilen çantalar. çok hoşuma gitti doğrusu...
    Bunlar için şimdi arka sinyallerin yerimi değiştirilmeli...

Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300 A
    Bence sinyallara dokunmadan çözülebilir, çantayı ilk elime alıp bi keşif yaptıktan sonra cıkar meydana heybe aralığını daraltınca okadar cok problem cıkaracağını sanmam, bagaj demiri yaptırıyorum şimdi çantayı alınca altına, crom demirde yaptırma olasılığı cok yüksek önümüzdeki ay alıp bakacaz duruma göre ama herdurumda bu çantaları beğendim alıcam.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler