Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ocak 2012, 14:51
Reklamlar
-
03 Ocak 2012, 14:52
ÖNCELİKLE SLM OLSUN ARKADAŞLAR.
BEN BU SABAH MOTORUMU ÇIKARDIM LAKİN MARŞ BASMAKTA FAKAT MOTOR ÇALIŞMADI VE AKÜYÜ BİTİRDİM TAKVİYE YAPTIM GENE ÇALIŞMADI SİZCE ATEŞLEME YAPMIYO OLABİLİRMİ.
-
03 Ocak 2012, 15:05
uğur akyüz adlı üyeden alıntı
ÖNCELİKLE SLM OLSUN ARKADAŞLAR.
BEN BU SABAH MOTORUMU ÇIKARDIM LAKİN MARŞ BASMAKTA FAKAT MOTOR ÇALIŞMADI VE AKÜYÜ BİTİRDİM TAKVİYE YAPTIM GENE ÇALIŞMADI SİZCE ATEŞLEME YAPMIYO OLABİLİRMİ.
kaç model bogulmuş olabilir tel aç yardımcı olayım 5322124353
-
03 Ocak 2012, 15:06
gv650i adlı üyeden alıntı
fatih uzaktan netten inceleyip karar verdikten sonrada biliyorsan anlıyorsan iyice bakıp almak lazım 2 ci ele benim gibi garanti veren başka yok ilk motorunda sıkıntı yaşadın adaşımın dediği dogrudur hiç bir eksiği yoksa bile yağ filitre gibi masrafları yapmak lazım.
erdincin karbüratörlü tercihide dogrudur istanbulda bile enjeksiyonluyu anlayan pek yok parçalarıda zor bulunuyor ve pahalı
bir arkadaşın motoru basit bir arızadan dolayı 3 aya yakın yattı parça bekledi ve ugraşarak sıkıntıyı bulduk hallettik anadoluda karburatörlü ile rahat edersiniz.
Sayın GV650 i siz makinenize garanti verdiğinizi yazmışsınız. Motor için ne kadar istiyorsunuz kısmetse alabilirim..
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
03 Ocak 2012, 18:22
öncelikle herkese iyi yıllar benim bir fikrim var olurmu bilmem, hiç duyanınız var mı ben kornamı bir kartalın cığlığı gibi ötmesini sağlıyabilirmiyim acaba fil varmış zannedersem yada inek ama kartal olursa mükkemel olur bilgisi olan varsa
şimdiden tşk
-
03 Ocak 2012, 20:17
FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı
Sayın GV650 i siz makinenize garanti verdiğinizi yazmışsınız. Motor için ne kadar istiyorsunuz kısmetse alabilirim..
fatih kardeşim ara beni konuşalım en iyisi gel buraya motor bin git.
-
04 Ocak 2012, 00:38
ya bu korna işi dikkatimi çekti varmı cidden böylebir korna merak ettim.
-
04 Ocak 2012, 02:31
mehmet ali g adlı üyeden alıntı
öncelikle herkese iyi yıllar benim bir fikrim var olurmu bilmem, hiç duyanınız var mı ben kornamı bir kartalın cığlığı gibi ötmesini sağlıyabilirmiyim acaba fil varmış zannedersem yada inek ama kartal olursa mükkemel olur bilgisi olan varsa
şimdiden tşk
Bu konuda henüz bir bilgim yok..olursa burdan paylaş lütfen..Kartal sesi korna olursa hayır demem..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
04 Ocak 2012, 02:43
eski yazılara baktımda bizim motorlara uygun devirsaati göstergesi akü göstergesi düşünüyorum mantıklı bi fiyata bunu yapabilirmiyiz acaba böyle bir konu geçtimihiç forumda, belki motorda yeni olmam etkiliyor fakatşuan encok devir saatine ihtiyarcım var.
-
04 Ocak 2012, 10:46
ERDINC_ adlı üyeden alıntı
eski yazılara baktımda bizim motorlara uygun devirsaati göstergesi akü göstergesi düşünüyorum mantıklı bi fiyata bunu yapabilirmiyiz acaba böyle bir konu geçtimihiç forumda, belki motorda yeni olmam etkiliyor fakatşuan encok devir saatine ihtiyarcım var.
devir saati tarz oalarak pek uygun düşmüyor bence ancak akü göstergesi . vites ve yag göstergesi kesin lazım bunları ben yaptım sarj göstergesi anlık voltu devamlı gösteriyor ve sarjda aksilik oldugunda anında fark ediyorsun ,yag göstergesi zaten var ona müşir ve baglantı ilavesi ile devreye giriyor.vites göstergeside müşir ve led veya display la yapılabiliyor
uzun yolda bilhassa sanzumanu korumak için lazım
maliyetlere gelince sarz gostergesi 50 tl var bende yedek ,yag müşiri baglantı aparatı ve şeması 100 tl ye mal oluyor.vites göstergesi ise 70 tl gibi mal oluyor
-
04 Ocak 2012, 16:19
gv650i adlı üyeden alıntı
devir saati tarz oalarak pek uygun düşmüyor bence ancak akü göstergesi . vites ve yag göstergesi kesin lazım bunları ben yaptım sarj göstergesi anlık voltu devamlı gösteriyor ve sarjda aksilik oldugunda anında fark ediyorsun ,yag göstergesi zaten var ona müşir ve baglantı ilavesi ile devreye giriyor.vites göstergeside müşir ve led veya display la yapılabiliyor
uzun yolda bilhassa sanzumanu korumak için lazım
maliyetlere gelince sarz gostergesi 50 tl var bende yedek ,yag müşiri baglantı aparatı ve şeması 100 tl ye mal oluyor.vites göstergesi ise 70 tl gibi mal oluyor
Yanlış anlamassan fotolarını gönderebilirmisin galiba senin motorda takılı, motorun üzerinde bunların nasıl durduğunu merak ettim . görsel olarak görünce insan birazdaha tatmin oluluyor. anlarsın umarım beni.
-
05 Ocak 2012, 15:45
Kısmet olursa bugün motorumu satıyorum. Sabah evden çıkarken ruhsatı unutmuşum onu bekliyorum şuan. Pazarlığımızda henüz bitmedi ben son 5500 tl ye kadar indim, düşünüyorlar büyük bir ihtimal olacak. Sonrasında GV650 sahibi olabilirim.
-
05 Ocak 2012, 16:25
ERDINC_ adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamassan fotolarını gönderebilirmisin galiba senin motorda takılı, motorun üzerinde bunların nasıl durduğunu merak ettim . görsel olarak görünce insan birazdaha tatmin oluluyor. anlarsın umarım beni.
yanlış anlıyacak bir şey yok erdinç güzel duruyor ama foto işini pek beceremiyorum arkadaşlardan çekip yükleyen yapan olursa memnuniyetle atarız buraya
fatih kardeşim hayırlısı ile satarsın umarım
bu gün koreden gelen şiparişler elime geçti ptt kargocusu yakınımızda başka GARAJ ADINDA TAMİRCİ VAR ORAYA BIRAKMIŞ sonradan arayınca teslim etti.
-
05 Ocak 2012, 20:22
Hayırlısı ile motorumu üçü beşi aramadan 5.250 ye verdim. Aslında motorun herşeyini güzelce yaptırmıştım icim acıdı ama yapacak birşey yok. Şİmdi temiz bir GV 650 yada benzer spor Cruiser arıyorum.
-
05 Ocak 2012, 22:22
kaya abinin yanindaydim. garajda bi gv 650 bi tane de gt 650 vardi satilik.ikisi de canavar makinalar tavsiye ederim.
-
05 Ocak 2012, 22:47
Hayırlısı ile motorumu üçü beşi aramadan 5.250 ye verdim. Aslında motorun herşeyini güzelce yaptırmıştım icim acıdı ama yapacak birşey yok. Şİmdi temiz bir GV 650 yada benzer spor Cruiser arıyorum.
iyi satmışın iyibir motor alırısın inşallah keyfini sürersin
-
05 Ocak 2012, 23:10
İstanbul'a gelmek şuan gözümü çok korkutuyor havalar yüzünden. Bahsettiğiniz motorlar kaç model (GV650 için) ve fiyatı ne kadar. Sahibinden veya başka bir sitede ilanı var mı?
Birde neden GV 650 için bu kadar olumsuz görüş var anlamıyorum, hata yapmakta istemiyorum. Motorun tipi tam benim tarzım ama )
yasdal adlı üyeden alıntı
kaya abinin yanindaydim. garajda bi gv 650 bi tane de gt 650 vardi satilik.ikisi de canavar makinalar tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Birde bu motor için ne dersiniz??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58842251/detay
-
06 Ocak 2012, 04:02
bende güzel deil fatih kardes, ama zevk meselesi asla tartısılmaz tabi..görüntü olarak söylüyorum yalnız..
-
06 Ocak 2012, 14:07
Fonder adlı üyeden alıntı
bende güzel deil fatih kardes, ama zevk meselesi asla tartısılmaz tabi..görüntü olarak söylüyorum yalnız..
Boya diyorsan evet benimde hoşuma gitmedi, zaten alırsam ruhsat rengine göre boyatırım (GV 650 genel olarak siyah ve mavi renkte ama bazı modelleri turuncu). Ben motorun genel durumu olarak nasıl diye sormak istedim özellikle Ankara'da olması sebebiyle...
-
06 Ocak 2012, 16:01
İstanbul'a gelmek şuan gözümü çok korkutuyor havalar yüzünden. Bahsettiğiniz motorlar kaç model (GV650 için) ve fiyatı ne kadar. Sahibinden veya başka bir sitede ilanı var mı?
Birde neden GV 650 için bu kadar olumsuz görüş var anlamıyorum, hata yapmakta istemiyorum. Motorun tipi tam benim tarzım ama
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Birde bu motor için ne dersiniz??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58842251/detay
Önce ilk soruya cevap. Bu motora sahip olup ta olumsuz söz söyleyen bir kişi bile yoktur. Hatta sadece kısa bir tur atanlardan bile olumsuz tek kelime çıkmaz.
Geriye kalan tiplerin yorumu le ilgileniyor musun?
Gelelim ilandaki motora. Motorun boyası zaten başka bir konu. Diğer yandan üstündeki egzoz bizim Larry'nin egzozuna benziyor. Eğer öyle ise benim vasıtam ile gelmiştir. O egzozu olup ta motoru elinden çıkaran 2 kişi var. Biri bizim Serden, diğeri ise Kurt. Her iki motor da elden çıkana kadar çok iyi durumdalardı.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler