Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Ekim 2011, 14:40
TÜM CAMİAMIZIN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLAR , SAĞLIKLI EMNİYETLİ SÜRÜŞLER DİLERİM
Reklamlar
-
29 Ekim 2011, 23:37
cumhurıyet bayramımız kutlu olsun..................
-
04 Kasım 2011, 20:15
millet geldi kurban kendimiz kurban olmadan nice kurban bayramlarını idrak etmek nasip eylesin
-
06 Kasım 2011, 05:03
herkesın bayramını kutlar saglık ve esenlıkler dılerım.............
-
09 Kasım 2011, 22:30
arkadaşlar, öncelikle kurban bayramınızı kutlarım
bizim lastik hava supaplarına , benzin istasyonundaki hava basma ucunu kolay uydurabilen var mı ? işkence gibi
-
10 Kasım 2011, 18:44
nurettin_ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar, öncelikle kurban bayramınızı kutlarım
bizim lastik hava supaplarına , benzin istasyonundaki hava basma ucunu kolay uydurabilen var mı ? işkence gibi
GV650 kullandığım sıralarda bu dediklerinden çok çektim abi. Hatta bir benzincide çok fazla uğraştığım için lastiğim daha da inmişti
Hatta Maslak Opet'te iki adet hava basma makinesi var yanyana, sadece bir tanesi uyuyordu o da zor bela. Ağzımla şişiriyordum bazı günler
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
10 Kasım 2011, 23:06
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
GV650 kullandığım sıralarda bu dediklerinden çok çektim abi. Hatta bir benzincide çok fazla uğraştığım için lastiğim daha da inmişti
Hatta Maslak Opet'te iki adet hava basma makinesi var yanyana, sadece bir tanesi uyuyordu o da zor bela. Ağzımla şişiriyordum bazı günler
neticede aletle yapamadigini agzinlada olsa yapiyorsun azmin elinden ne kurtulur,,,,,,
bu isin kolayi var eger hava aparati uzun sapliysa arka lastige egsoz tarafindan yanasacaksin aparatin arka ucunu subaba yapistiracaksin subabida kasnak tarafina ittirecen sonra cata dogru cekecen isin puf noktasi subabi egdirmek ve arka tarafini kullnmak
kisa aparatlarla daha kolay onu bastirip kilitliyorsun o kadar mumkun olsugunca kisa aparatlilari tercih etmek lazim
-
11 Kasım 2011, 11:41
gv650i adlı üyeden alıntı
neticede aletle yapamadigini agzinlada olsa yapiyorsun azmin elinden ne kurtulur,,,,,,
bu isin kolayi var eger hava aparati uzun sapliysa arka lastige egsoz tarafindan yanasacaksin aparatin arka ucunu subaba yapistiracaksin subabida kasnak tarafina ittirecen sonra cata dogru cekecen isin puf noktasi subabi egdirmek ve arka tarafini kullnmak
kisa aparatlarla daha kolay onu bastirip kilitliyorsun o kadar mumkun olsugunca kisa aparatlilari tercih etmek lazim
Abi ben bir gün seni Maslak Atatürk Oto Sanayi'nin oradaki benzinciye götürüp lastiklerini indireceğim. Sen yine bir yolunu bulursun ama bu anlattıkların oradaki pompa ağzı için yetersiz kalabilir. Orada yakınlarda lokantalar var. Ben orada olacağım
-
11 Kasım 2011, 14:24
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
-
11 Kasım 2011, 15:31
arkadaşlar , hepinize teşekkür ederim. ancak, çözüm ?
Haliduncuğum senin dediğini yapıp,sipopun kökünden hava kaçırma problemi yaşadığım için sordumdu. yani bir süre sonra zorlamaya bağlı kökten hava kaçırmaya başlıyor.
daha kısa bir uç bulup,diğer ucuna bir sipop eklemek mümkün mü?
-
11 Kasım 2011, 16:12
Haliduncuğum senin dediğini yapıp,sipopun kökünden hava kaçırma problemi yaşadığım için sordumdu. yani bir süre sonra zorlamaya bağlı kökten hava kaçırmaya başlıyor.
Çözüm olarak ben Piaggio aldım abi
Şaka bir yana, eklenti bir uç araştırmıştım ama yaptığım kısa araşptırma sonucunda birşey bulamamıştım
-
11 Kasım 2011, 16:25
Çözüm olarak ben Piaggio aldım abi
Şaka bir yana, eklenti bir uç araştırmıştım ama yaptığım kısa araşptırma sonucunda birşey bulamamıştım
aldında noldu bi katviye bile yapamıyosun...
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
-
11 Kasım 2011, 17:11
mkemalyonca adlı üyeden alıntı
aldında noldu bi katviye bile yapamıyosun...
Yine bir GV650 konjektörü yüzünden :D
Katviye ne abi :D ?
-
12 Kasım 2011, 00:20
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var,, vt 600 shadow motorumu sattım yerine geçecek sport chopper motorumu arıyorum,, M800 ve GV 650 arasında kararsız kaldım. GV 650 tarzıma çok daha uyan bir makine fakat kronik hatalarıyla gözümü korkutuyor,, sizler ne dersiniz..
-
12 Kasım 2011, 01:23
SWDBOY adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var,,
vt 600 shadow motorumu sattım yerine geçecek sport chopper motorumu arıyorum,, M800 ve GV 650 arasında kararsız kaldım. GV 650 tarzıma çok daha uyan bir makine fakat kronik hatalarıyla gözümü korkutuyor,, sizler ne dersiniz..
Kronik hatalarıyla derken bir konjektör sorunu var oda çoğunlukla kullanım ve üzerindeki uygulamalarla ilgili..sorun yaşamayan kullanıcılarda var neticede..başka hangi kronik sorunu varsa bilgi verirsen güzel olur tedbirimizi alırız..coldplay yazını okursa iki modelide kullanmış biri olarak en iyi bilgiyi verecektir..geriye dönük forumu okuma şansın olursa bir çok bilgiye ulaşacaksındır..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
12 Kasım 2011, 02:35
nurettin kardesim senin subablar sertlesmis demekki onlari emniyet icin degistirmen lazim normalde 2 senede bir subablarin degisimi tavsiye edilir aparat isine gelince yapilabilir ama bence gerek yok en uygunu kisa aletli hava lari tercih etmek
kutahyali arkadasim gerideki sahifeleride okuduysan korkma al bu makinayi sorunlari cozumsuz degil neticede hallolan ve bazi makinalarda hic yasanmamis tir sorunsuz motorsiklet yok zaten
-
12 Kasım 2011, 13:23
gv650i adlı üyeden alıntı
nurettin kardesim senin subablar sertlesmis demekki onlari emniyet icin degistirmen lazim normalde 2 senede bir subablarin degisimi tavsiye edilir aparat isine gelince yapilabilir ama bence gerek yok en uygunu kisa aletli hava lari tercih etmek
kutahyali arkadasim gerideki sahifeleride okuduysan korkma al bu makinayi sorunlari cozumsuz degil neticede hallolan ve bazi makinalarda hic yasanmamis tir sorunsuz motorsiklet yok zaten
bu supap değişimi lastikler sökülmeden yapılabilir mi?
-
12 Kasım 2011, 15:49
Anladım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için,, umarım coldplay yazımı okur,, geriye dönük formu inceledim ,, konjektördü depoda terlemeydi , civataydı derken biraz kafam karıştı,, tabi hepside çözülebilecek problemler, can sıkması hariç,, peki tavsiye edebileceğiniz bir model varmı,, 2007 veya 2008 gibi,,
''gv650i'' bu motoru aldığım zaman başınızı çok ağrıtacağım,,ilginiz için teşekkürler,
-
12 Kasım 2011, 16:01
SWDBOY adlı üyeden alıntı
Anladım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için,, umarım coldplay yazımı okur,,
geriye dönük formu inceledim ,, konjektördü depoda terlemeydi , civataydı derken biraz kafam karıştı,, tabi hepside çözülebilecek problemler, can sıkması hariç,,
peki tavsiye edebileceğiniz bir model varmı,, 2007 veya 2008 gibi,,
Bu depo terlemesi ,civata v.s. kronik değil ben ve bir çok arkadaşımda yaşanmadı..daha çok 2.el alınan motorlarda özelllikle yanlış uygulama yapan ustaların marifeti..2007 öncesinde 1-2 sorun vardı onlarda fark edilince daha montaj zamanı düzeltilerek müşteriye satıldı..öncekilerde sonradan servisde uygun hale getirildi..gidon saplaması ve depo takozları v.s. ha..burada ki sorun şu İstanbul içinde alınmış ve düzeltilmiş sorunsuz GV de var yada başka şehirlerde eksik aksak yapılmış olanlarda var..Mersin hariç orda Viceroy gereğini kişisel araştırmaları ile çözmüştü..Bana göre model yılı ve hatta km si hiçmi hiç önemli değil..asıl önemli olan motorun geçmişi..sıfırından daha iyi özellikler de olan da var pişman edecek olanda..yılın 2006-2007 yada 2008 olmasının çok önemi yok..
Cold Play ın yazısının olduğu link..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-195.html
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
12 Kasım 2011, 23:39
ZERDÜŞT adlı üyeden alıntı
Bu depo terlemesi ,civata v.s. kronik değil ben ve bir çok arkadaşımda yaşanmadı..daha çok 2.el alınan motorlarda özelllikle yanlış uygulama yapan ustaların marifeti..2007 öncesinde 1-2 sorun vardı onlarda fark edilince daha montaj zamanı düzeltilerek müşteriye satıldı..öncekilerde sonradan servisde uygun hale getirildi..gidon saplaması ve depo takozları v.s. ha..burada ki sorun şu İstanbul içinde alınmış ve düzeltilmiş sorunsuz GV de var yada başka şehirlerde eksik aksak yapılmış olanlarda var..Mersin hariç orda Viceroy gereğini kişisel araştırmaları ile çözmüştü..
Bana göre model yılı ve hatta km si hiçmi hiç önemli değil..asıl önemli olan motorun geçmişi..sıfırından daha iyi özellikler de olan da var pişman edecek olanda..yılın 2006-2007 yada 2008 olmasının çok önemi yok..
Cold Play ın yazısının olduğu link..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-195.html
İçimi rahatlattın ZERDÜŞT çok sağol,, yavaş yavaş ısınmaya başladım,, Cold Play ın yazısını okudum,, baya bilgilendirdi beni,, diğer sayfalara da göz attım, anladığım kadarıyla konjektörün arıza yapmasınada statörün yanlış sarılmasıymış,, onunda çözüm yolunun basit olduğunu öğrendim..
Umarım dürüst bir satıcıya denk gelip de motorun tüm geçmişini gönül rahatlığıyla öğrenirim,,
Bana bir de kayışdan bahsedermisin,, zincir mantığyla aynımı ? esneme yapıyormu? gerdirmek gerekiyormu? bakım ihtiyacı varmı? kısaca kayış da nelere dikkat etmem gerekiyor,,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler