Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Ekim 2011, 10:49
ZERDÜŞT adlı üyeden alıntı
Umarım aynı benzincide artık ısrar etmiyorsundur..
loader adlı üyeden alıntı
bugün danıştığım bir usta kulaktan dolma bilgi ile benim problemimin ayaklık müşüründen kaynaklanabileceğini söyledi. daha önce böyle birşey gelmiş başlarına, onu iptal etmişler sorun çözülmüş. sizce ne kadar mantıklı?
Benim müşür yüzünden motorum birkaç kez stop etti giderken. İptal ettim inip Fişi var, onu çekiyorsun :D
Ama daha sonra da tekleme, gaz yememe olayı ile karşılaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
Reklamlar
-
05 Ekim 2011, 15:18
hayırlı olsun arkadaşlar, konjektörden kaynaklanıyormuş 11.3 civarında şarj ediyormuş. oysaki ilk takıldığında gayet güzel değerler vermişti, o yüzden hiç şüphelenmedim ondan. kendi kendine nasıl bozulup duruyor bunlar bi türlü anlayamıyorum. statörden gelen akımada bakılacak şimdi. orada da problem yoksa yeni konjektör arayışları başlayacak. viceroy siz hangi ucuz konjektörle çözdüm demiştiniz. marka bilgisi falan varmı ?
-
05 Ekim 2011, 15:42
gv650i adlı üyeden alıntı
onlar önemli değil orjinal bir takım ayaklık mevcut gel hallederiz burada
Saol abi kendi ayağımı düzeltir düzeltmez yanındayım inşllah
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
bu arada kendi derdime daldım sana bi geçmiş olsun yazamadım. geçmiş olsun nastyboy. allah tekrarını göstermesin. ben bahsettiğin siteden alışveriş yaptım.
Ne demek loader teşekkürler inşallah sen de sorununu bir an önce çözersin ; kuralkanın sitesi ile hyosung source sitesi arasındaki fiyat farklarını ,kargo masraflarını ve süresini karşılaştırmaya çalışıyorum şimdi ........
-
06 Ekim 2011, 15:52
ağbicim biraz bu işlerden anladığım için motordan ne beyaz duman nede siyah duman atıyor öyle bir sorun yok benim şüpelendiğim yağını eksik koymalarından şüpheleniyorum yanlız motorda hızında çekişinde hiçbir sıkıntı yok sadece o ses sürtme sesi gibi gaza basınca serileşiyor ve hiç bir ustaya elletmedim bu manifoltta çatlak olursa komplemi değişmesi gerekiyor yoksa parça halindemi yoksa karbiratör manifolttunun orda bir lastik bağlantı falanmı var veya tamir oluyormu birde ağbi sesini dinlete bilirim istersen şimdi mesafe uzak ben sivas tayım eğer sesini dinletsem veya video ya alsam anlarmısın
---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:41 ----------
ağbicim biraz bu işlerden anladığım için motordan ne beyaz duman nede siyah duman atıyor öyle bir sorun yok benim şüpelendiğim yağını eksik koymalarından şüpheleniyorum yanlız motorda hızında çekişinde hiçbir sıkıntı yok sadece o ses sürtme sesi gibi gaza basınca serileşiyor ve hiç bir ustaya elletmedim bu manifoltta çatlak olursa komplemi değişmesi gerekiyor yoksa parça halindemi yoksa karbiratör manifolttunun orda bir lastik bağlantı falanmı var veya tamir oluyormu birde ağbi sesini dinlete bilirim istersen şimdi mesafe uzak ben sivas tayım eğer sesini dinletsem veya video ya alsam anlarmısın
-
07 Ekim 2011, 16:10
hayırlı olsun arkadaşlar, konjektörden kaynaklanıyormuş
11.3 civarında şarj ediyormuş. oysaki ilk takıldığında gayet güzel değerler vermişti, o yüzden hiç şüphelenmedim ondan. kendi kendine nasıl bozulup duruyor bunlar bi türlü anlayamıyorum. statörden gelen akımada bakılacak şimdi. orada da problem yoksa yeni konjektör arayışları başlayacak. viceroy siz hangi ucuz konjektörle çözdüm demiştiniz. marka bilgisi falan varmı ?
Hakkaten 20TL lik konjektör sorunu çözdüyse süper. Henüz bir sorun yaşamadım ama alıp 3-5 tane koyarım eve.
Kamuoyu açıklama bekler Viceroy
-
07 Ekim 2011, 21:19
Serdarrr adlı üyeden alıntı
Hakkaten 20TL lik konjektör sorunu çözdüyse süper. Henüz bir sorun yaşamadım ama alıp 3-5 tane koyarım eve.
Kamuoyu açıklama bekler Viceroy
bu 20 tl lik conjoktörler belkim bnim denemediklerimdense bir şey diyemem ama o kadar çok conjoktör denedimki ucuzlardan en iyisi 30 km gitti en sonunda imalatına başlıyacagımmm en son sizlere verdiklerim den netice aldık ama oda gelmiyor artık bakalım bulacagız araştırmalara devam
-
08 Ekim 2011, 01:04
Arkdaşlar bahsettiğim ucuz konjektör ile benden sonraki kullanıcı 5 ay boyunca uzun km ler yaptı en uzun yolculuğu Mersin-İstanbul oldu tık yok.
Sorunuzun cevabını vermem için servise uğrayıp,konjektörü resimleyip,ustanın yorumları ile burada paylaşırsam yararlı olur. En kısa zamanda.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
08 Ekim 2011, 21:07
koreye şipariş açıyorum isteği olan vamı pazertesi ögleye kadar bildirin en son saat 15 kadar bana ulaşın
-
09 Ekim 2011, 18:24
gv 650 lerde krank milini çıkartmak için motor komplemi açılıyor yoksa yan kapaklardan ulaşılabiliyormu
-
10 Ekim 2011, 00:09
nurierdem adlı üyeden alıntı
gv 650 lerde krank milini çıkartmak için motor komplemi açılıyor yoksa yan kapaklardan ulaşılabiliyormu
1.şeçenek karpuz gibi ortadan yarılıyor
-
11 Ekim 2011, 17:28
Arkadaşlar Hyosung source'dan bir seferde maksimum kaç liralık alışveriş yaptınız ve gümrük sorununu çözdünüz bilgilendirirseniz sevinirim....
-
11 Ekim 2011, 19:54
nastyboy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Hyosung source'dan bir seferde maksimum kaç liralık alışveriş yaptınız ve gümrük sorununu çözdünüz bilgilendirirseniz sevinirim....
1500 tl alış veriş yaptık bir seferde
gümrük işi piyango gibi kime vuracak pek belli olmaz ama karşılıklı püf noktalarını görüşebiliriz bu konuda sizin için yardımcıyız
-
12 Ekim 2011, 19:19
1500 tl alış veriş yaptık bir seferde
gümrük işi piyango gibi kime vuracak pek belli olmaz ama karşılıklı püf noktalarını görüşebiliriz bu konuda sizin için yardımcıyız
Sağol abim bakalım bir deneme yapmayı düşünüyorum sizi ararım , emniyetli sürüşler
-
13 Ekim 2011, 00:57
Sağol abim bakalım bir deneme yapmayı düşünüyorum
sizi ararım , emniyetli sürüşler
malzemeleri birlikte şipariş vermek nakliyeyi baya bir düşürüyor bu hafta pazartesi günü şipariş verdik genelde ihtiyaca göre her hafta şipariş verelim diyorum şu anda bir kaç istek var lee ile anlaştık garaj olarak bize ayrıca iskonto yapacak lee de olmasa işimiz kötü yoksa kanuninin fermanına boyun egecegiz mecburen
-
18 Ekim 2011, 12:52
burda millet uyuyor galiba ardaşlar bu pazar günü arkadaşlarla garajda toplanıp şile taraflarına sürmeyi istiyoruz arkadaşlar sizde daverlisiniz gelmek istiyen beni arayabilir 5322124353 herkezi bekliyorummmm
-
18 Ekim 2011, 15:45
burda millet uyuyor galiba ardaşlar bu pazar günü arkadaşlarla garajda toplanıp şile taraflarına sürmeyi istiyoruz arkadaşlar sizde daverlisiniz gelmek istiyen beni arayabilir 5322124353 herkezi bekliyorummmm
Abi benim gibi tatlı su motorcuları kış bastırınca uykuya geçti galiba zaten kırık ayakla motorumu sadece uzaktan seyredebiliyorum bu aralar
-
18 Ekim 2011, 16:30
Abi benim gibi tatlı su motorcuları kış bastırınca uykuya geçti galiba
zaten kırık ayakla motorumu sadece uzaktan seyredebiliyorum bu aralar
nasıl oldun hala iyileşemedinmi uzun sürdü yaw bir an önce iyileş artık
-
19 Ekim 2011, 13:08
nasıl oldun hala iyileşemedinmi uzun sürdü yaw bir an önce iyileş artık
Doktorlar uzatıyor abi rapor üstüne rapor , ay sonuna kadar istirahati uzattılar yürüyebiliyorum ama üzerine çok ağırlık verince hala ağrı var
-
19 Ekim 2011, 16:55
Doktorlar uzatıyor abi rapor üstüne rapor , ay sonuna kadar istirahati uzattılar yürüyebiliyorum ama üzerine çok ağırlık verince hala ağrı var
yaw bwnim koca kemik kırıldı 15 gün sonra motora bindim senin doktor iyi değilmi ne neyse basmaya başladıysan çabuk iyileşir pazar günü araba motor fark etmez gelebilirsen seviniriz
-
20 Ekim 2011, 14:38
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2329432/detay/
beyler bu motoru bilen var mı? uzun zamandır sahibinden.com da yayında ilanı... benim CBR 600F ile takas etme durumumuz var.. motoru görmüş kontrol ettirmiş biri varsa yardımcı olursa sevinirim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler