ABİ İNSAN SUKUTIRA BİNİNCE KARAKTERİDE DEĞİŞİYOR DEMEK..HELE GV DEN İNİP SUKUTIRA BİNİNCE MELANKOLİDEN.... UZAYCIM BAK TAM SANA GÖRE BİR HABER...http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18883419.asp
ABİ İNSAN SUKUTIRA BİNİNCE KARAKTERİDE DEĞİŞİYOR DEMEK..HELE GV DEN İNİP SUKUTIRA BİNİNCE MELANKOLİDEN.... UZAYCIM BAK TAM SANA GÖRE BİR HABER...http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18883419.asp
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
Ve arkadaşlar ilk kazamı yaparak '' düşmemiş motorcu yoktur düşecek motorcu vardır '' sözüne imzamı attım , beni sollamaya çalışan bir motorcu arkadaşı şıkıştıran bir 4 dört teker sonucu arkadaş benim önüme atlayınca ona çarpmamak için ben düştüm sonuçta sağ ayakta mikro kırıkla 10 gün raporluyum mecburi istirahat , tüm arkadaşlara çok dikkatli ve emniyetli sürüşler dilerim
Geçmiş olsun..herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
nastyboy geçmiş olsun.
Loader,yazdığınız sorun benim motosiklette bir kez olmuştu. Devamında statörü tekrar sardırınca tekrar etmemişti. Yani ya karbüratöre gelen pis benzin ya da elektrik arızası olabilir diyorum.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
konjektörünü yeni değiştirdim. zaten kaya abinin tavsiye ettiği konjektör var üstünde, şimdiye kadar da bi problem yaşamamıştım. sanırım şimdi benim yapmam gereken önce karbüratörü temizletmek ardından da statöre baktırmak. peki bu statör sardırma olayı kapsamlı bi işmidir. buralarda kimlere güvenebileceğimi bilmiyorum çünkü. başıma daha büyük işler açmayım sonra..
Teşekkür ediyorum. 255 TL birşey tutacakmış toplamda. Eğer ki sürtünmeden incelen kısmı çelik macun ve boya ile halletmek istersem.
Geçmiş olsun nastyboy. Allah korusun bizleri inşallah
---------- Post added at 10:06 ---------- Previous post was at 10:01 ----------
Bende konjektör, akü ve statör üçlüsü taş gibi çalışırken de gaz kesme olayını yapıyordu motor. Depo dolu iken yapmıyordu. Karbüratörü temizlettiğimde yapmıyordu. Senktron ayarı da yaptırıyordum aynı zamanda.
2-3 ay tık demiyordu. Daha sonra tekrar başlıyordu. Bir keresinde hava filtresini değiştirip, karbüratör temizlik ve senkton ayarı ve yağ ve buji değişimi yapmıştım. 4-5 ay teklememişti :D
Seç beğen dene ahahahaa
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
loader sayfa 116 da özet paylaşımım vardı.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-116.html
Ben motosikleti satacağımda orjinal konjektörü Halidun abimin gönderdiği ile değiştirip,benden sonraki kullanıcıya süpriz bırakmak istememiştim ama servis raporuna göre uyumsuz çıktı ve 20 tl lik scooter konjektörü ile bu sorunu tamamen çözmüşlerdi.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
büyük geçmiş olsun.o kadar kırık kırk sayılmaz...ucuz atlatmışsın...motorda durum nasıl
---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:38 ----------
bu arada kendi koyduğum ödülü kendim kazandım....gidip alayım bari...uzaya hediye ederim....
Sağolun arkadaşlar Allah hepimizi korusun ; motorda sadece sağ ayna camı çatladı ve sağ ayaklık kırıldı , yeni bir ayaklık ve ayna ile işlem tamam olacak inşallah....
NE ALAKAAAAA.....200 TL İLE GV 650 HYOMU KİRALICAKSIN...
---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
OOO HİÇ BİŞİ DEĞİLMİŞ YA MAŞALLAH... YAV ÜSTAD SEN BAKIRKÖYDEYMİŞSİN..AMA GÖRÜŞEMİYORUZ...ŞÖLE Bİ PROGRAM YAPALIM..ISLAK HAMBURGER YİYELİM.. DAHA ÖNCE GV 650 KULLANIP ÇEŞİTLİ MAZERATLERLE SATIVEREN ARKADAŞALRIDA ÇAĞIRIRIZ...
bugün danıştığım bir usta kulaktan dolma bilgi ile benim problemimin ayaklık müşüründen kaynaklanabileceğini söyledi. daha önce böyle birşey gelmiş başlarına, onu iptal etmişler sorun çözülmüş. sizce ne kadar mantıklı?
mkemalyonca evet bakırköy deyim ayağım iyileşsin bir program yapalım sevinirim... Bir kaç defa B.köy meydanda , ve Veliefendi önünde karşılaştım GV650 ile ben 4 tekerdim selamlaşamadım belkide sendin ? ...Ekipten Bakırköy civarına gelen varmı arkadaşlar ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Arkadaşlar Kuralkan.net sitesini inceleyip hiç alışveriş yaptınızmı ?
MEYDANDA PEK TAKILMADIM AÇIKÇASI.AMA BAKIRKÖYE ZEYTİN BURNUNA SIK GELİR GEÇERİM....AYAĞINI ÇABUK İYİLEŞTİR DOSTUM...
bu arada kendi derdime daldım sana bi geçmiş olsun yazamadım. geçmiş olsun nastyboy. allah tekrarını göstermesin. ben bahsettiğin siteden alışveriş yaptım.
Umarım aynı benzincide artık ısrar etmiyorsundur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
Ayak müşüründeki arıza buna neden olabilir..benzer bir durum arkadaşın başına geldi..ama iptal etmek yerine müşürü yenisi ile değiştirmekte mümkün..yok benböylede kullanıım dersen de..takdir senin..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)