Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Eylül 2011, 14:57
uzay yazını şimdi gördüm büyük geçmiş olsun Ledo nun dediği gibi para kalırsa sadaka ver.
Reklamlar
-
24 Eylül 2011, 01:42
Serdarrr adlı üyeden alıntı
Bu arada ben de İstanbula teker basar basmaz ilk ciddi tehlikemi atlattım. Kadıköy evlendirme dairesinin orda sol-önümde giden araç çaat diye ani frenle en sağa kırdı, gösterdiğim refleks beklediğimden daha başarılı oldu. Yinede boş bir alanda biraz daha panik fren çalışmaya karar verdim.
Büyük geçmiş olsun kardeşim..eğitim tekrarı yapılmasın da fayda her daim var..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
25 Eylül 2011, 15:05
Serdarrr adlı üyeden alıntı
Bu arada ben de İstanbula teker basar basmaz ilk ciddi tehlikemi atlattım. Kadıköy evlendirme dairesinin orda sol-önümde giden araç çaat diye ani frenle en sağa kırdı, gösterdiğim refleks beklediğimden daha başarılı oldu. Yinede boş bir alanda biraz daha panik fren çalışmaya karar verdim.
SERDAR İSTANBULA HOŞGELDİN...MAGANDALARIN ARTIK 4 TEKERLEKLE GEZDİĞİ,ACIMASIZ İNSANLAR TOPLULUĞU İSTANBULA HOŞ GELDİN...ÇOK DAHA DİKKATLİ OLMALISIN...ÖNÜMZ ARKAMIZ SAĞIMZI SOLUMUZ MAGANDA.....
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
-
26 Eylül 2011, 14:51
bakalım 200.cü sayfaya kim yazacak...şanslı talihliye bir hyo var...
-
26 Eylül 2011, 17:57
Sağolun dostlar, hoşbulduk.
Anlaşılan, depremle ve magandayla yaşamaya alışmam lazım. 1.si neyse de 2.sinden kaçış yok
-
27 Eylül 2011, 13:39
koreye şipariş açıyorum isteği olan vamı
-
27 Eylül 2011, 13:50
gv650i adlı üyeden alıntı
vaaaaaaar......kaya abi yanlız önce bütçesini yapmamız lazım..sisy bar ve aparatları,far içi ayna bloğu,koruma demiri,,, sence ne tutuar kaya abi...bir miktar garaja desteğide ilave ediver...
-
28 Eylül 2011, 20:06
mkemalyonca adlı üyeden alıntı
vaybe ulen bizde düştük ya....üstelik durduğumuz yerde değil ayınınteki palio kullanıyomuş önümüze fırladıda düştük...kimse bize geçmiş olsun demiyo...varsa yoksa uzay......herif bide sukutırcı....gv yi sattı bide laf kodu bize..unutmayın bunu....
))))))))))
sanada çok geçmiş olsun, allah asfalt yüzü göstermesin bi daha )
-
28 Eylül 2011, 22:32
abi bi görüşek
-
28 Eylül 2011, 23:14
Benim de ufak tefek alacaklarım vardı. Gelirim Garaj'...
-
29 Eylül 2011, 09:42
hadi şipariş treni kalkıyor kimler ne isteyecek siparişleri netleştirelim
-
29 Eylül 2011, 21:53
Selam dostlar nasılsınız?
Buraya takılmayalı teknik birikimlerimde düşüş hissediyorum.Dersine çalışmamış öğrencilerim gibi...
Halidun abim sipariş trenine önümüzdeki ay dayımın gv250 si için katılma ihtimalim var.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
29 Eylül 2011, 23:31
vıceroy adlı üyeden alıntı
Selam dostlar nasılsınız?
Buraya takılmayalı teknik birikimlerimde düşüş hissediyorum.Dersine çalışmamış öğrencilerim gibi...
Halidun abim sipariş trenine önümüzdeki ay dayımın gv250 si için katılma ihtimalim var.
serden hoş geldin ne istiyecen ona göre hazırlık yapalım
-
30 Eylül 2011, 22:36
Hoşbuldum.
Halidun abim büyük ihtimalle bir çift gv250 malifold lastiği ve sisibarın arkasındaki krom tabla hani valiz koyulan aparat.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
01 Ekim 2011, 13:00
serden bey sizin teknik bilgilerinizi canlı tutmak adına foruma bi problemimi yazıyorum hemen
bir ay içinde yaklaşık olarak 3 bin km yok yaptım.. bunun bi kısmı otobanlarda geçti. normal yollarda normal süratlerde hiç bi problemle karşılaşmaz iken otobanlarda 130-140 km ortalama sürat ile seyir halindeyken 50 km sonra motor benzini bitmiş gibi tekleme ve gaz yememeye başlıyor. bir iki defada stop etti ve 10 dakika mola istedi benden.. acaba başına bu tip bi olay gelen var mıdır. hava filtresi olabilir diye düşündüm onu temizledim güzelce bişey değişmedi. yağ marka ve modeli böyle bişey yapar mı acaba. yoksa karbüratörde mi bi sıkıntı vardır sizce..
-
01 Ekim 2011, 15:16
loader adlı üyeden alıntı
serden bey sizin teknik bilgilerinizi canlı tutmak adına foruma bi problemimi yazıyorum hemen
130-140 km ortalama sürat ile seyir halindeyken 50 km sonra motor benzini bitmiş gibi tekleme ve gaz yememeye başlıyor. bir iki defada stop etti ve 10 dakika mola istedi benden.. acaba başına bu tip bi olay gelen var mıdır.
Benim başıma bir defa geldi. Çok uzun zaman önce. İlk aldığım yıllarda.
Bende stop etmemişti ama yolda süratli giderken gaz yememeye başlayıp, teklemişti. Hatta o sebepten geziyi yarım bırakmıştım.
Ustalara gösterdim ama bir şey çıkmadı. Zaten bir daha da yapmadı. Bizim yorumumuz da " karbüratöre pislik geldi" oldu...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
01 Ekim 2011, 21:27
[QUOTE=loader;2463287]serden bey sizin teknik bilgilerinizi canlı tutmak adına foruma bi problemimi yazıyorum hemen
bir ay içinde yaklaşık olarak 3 bin km yok yaptım.. bunun bi kısmı otobanlarda geçti. normal yollarda normal süratlerde hiç bi problemle karşılaşmaz iken otobanlarda 130-140 km ortalama sürat ile seyir halindeyken 50 km sonra motor benzini bitmiş gibi tekleme ve gaz yememeye başlıyor. bir iki defada stop etti ve 10 dakika mola istedi benden.. acaba başına bu tip bi olay gelen var mıdır. hava filtresi olabilir diye düşündüm onu temizledim güzelce bişey değişmedi. yağ marka ve modeli böyle bişey yapar mı acaba. yoksa karbüratörde mi bi sıkıntı vardır sizce..[/QUOTE]
elektrik aksamını bı kontrol ettır derım...elektrık olcumlerın normalmı ? aklıma stator geldı ılk.....
-
02 Ekim 2011, 01:14
du bakalım ne bu arızaya ne yorumlar çıkacak
-
02 Ekim 2011, 13:23
Bu hata arka lastik ile alakalı. Sibop kapağı pislenmiş Nasıl Kaya abi?
Sence konjektör ama değil mi?
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
02 Ekim 2011, 14:42
loader adlı üyeden alıntı
bir ay içinde yaklaşık olarak 3 bin km yok yaptım.. bunun bi kısmı otobanlarda geçti. normal yollarda normal süratlerde hiç bi problemle karşılaşmaz iken otobanlarda 130-140 km ortalama sürat ile seyir halindeyken 50 km sonra motor benzini bitmiş gibi tekleme ve gaz yememeye başlıyor. bir iki defada stop etti ve 10 dakika mola istedi benden.. acaba başına bu tip bi olay gelen var mıdır. hava filtresi olabilir diye düşündüm onu temizledim güzelce bişey değişmedi. yağ marka ve modeli böyle bişey yapar mı acaba. yoksa karbüratörde mi bi sıkıntı vardır sizce..
Aynı durumdan bende muzdariptim,daha 2 hafta önce uzun yolda giderken oldu.Gv 250 ile 100km üstü hızda giderken belli bir süre sonra motorun sanki benzini ufak ufak bitiyormuş gibi teklemeler,gaz yememe vs yapmaya başladı ve biraz frenleme yapınca stop etti.Ama benzinim azalmaya başladığı zamanlarda yapıyordu,bunu fark ettim.Bikaç gün önce karbüratörü temizlettim ama henüz motoru test edemedim,bi ara yüksek hızda uzun yol yaparak denemem gerekecek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler