walla kaya abi (gv650i) şu aralar senin iki motorda bana biraz fazla gelcek inşaalh daha sonraya diylim ilgi ve alakanız için teşekkürler. (bu arada abi sen 2. motorunu antalyadan almadın dimi bi ilan görmüştümde gecen hafta o mu dicektim )
walla kaya abi (gv650i) şu aralar senin iki motorda bana biraz fazla gelcek inşaalh daha sonraya diylim ilgi ve alakanız için teşekkürler. (bu arada abi sen 2. motorunu antalyadan almadın dimi bi ilan görmüştümde gecen hafta o mu dicektim )
hastasıyız dedeeee
walla kaya abi(gv650i) şu aralar biraz zor inşallah daha sonraya diyelim ilgi ve alakanıza teşekkürler
hastasıyız dedeeee
Kaya abi şu yakıt işini bana da öğret yahu 5-6 arası gidiyorum hep.
www.motorumla.net
valla bende şaşırmadım değil bu kadar az yakmasına motorun egsozunu biraz kısaltmışlar ama sesi eskisi kadar az değil çokda fazla değil fakat bujiler filan iridyum çekişide çok güzel sabit sürat şeklinde gelince baya bir az yakıyor basıncada digerlerine göre az alp gelirsen ögretirim.
ben 6.5 hatta 7 yi zorlarken bu iyiymiş be kaya abi
Depoyu fullerim, 100 km giderim, depoyu tekrar fullerim. Kaç litreye depo tekrar doluyorsa 100km'de o kadar litre yakıyordur. Bunun dışındaki hesapların hepsi yanlıştır. Mesela kırmızıya gelince 50 liralık aldım, tekrar kırmızıya geldiğinde yaklaşık şu kadar km gitmiştim falan gibi bir hesap yapılıyorsa 2 litre bile çıkabilir
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
yaw hesap aynı uzayın dediği gibi depo doldurulup 238 km yol yaptım ve tekrar aynı seviyeye dolduruldu 49 tl lik benzin aldı hesabı siz yapın
Engin senin GV 650 de benimki gibi jet kit var..şehir içi kullanımda kısa mesafeli sürüşler sonucunda sık sık kontak kapa aç derken ,dur kalk trafiği falan bu rakam 7.5 lt bulabilir.Uzun yolda ise bu jet kit e rağmen rüzgar ağırlık ve yol durumuna göre 4-5 Lt arası.Jet Kit olduğu halde benim GV 650 ile 80-130 km arası değişken hızlarda ben 4.4 LT yaktım..aşırı rüzgarlı bir havada söke ovası tarafında ise düşük vites yüksek devir kullanımında ise 5.1 Lt yaktı.Jet Kit olmasa makul bir kullanımla 4 Lt mümkün olabiliyor çevremdeki beyanlara göre.En son Kerpe gezisinde 140-180 km arası hızlardaki kullanımda ise bu oran 4.8 Lt.
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
Haldun Abi şehir içinde 4,22 den alınan benzinle hesab ettigimizde 6,58 yakıyor depoyu fulledim 180 km yol yaptığında 50 tl lik benzin aldı. fakat uzun yola cıktığımda (Garaj'la maşukiyeye gittiğimizde) hız 80-120 arasında gittik aynı hesapla 4,73 lt ye düşebildi ki buda benim motorun yakabileceği minimum yakıttır diye düşünüyorum.
Yazdığın veriler gayet makul kardeşim..sakın muhalefet yapıyorum olarak düşünme ama Maşukiye ye tek veya 2 motor giderken farklı olur..grup olarak gidildiğinde yine farklı olur..grup sürüşlerinde fren daha fazla kullanılır buda yakıta azda olsa etkendir.4.73 Lt nin altına düşeceğin yol durumlarıda kesin olur ama nihayetinde bence önemsizdir.Ben en son 4.8 Lt harcadım kerpe yolunda. 100 Km de 1 Lt re fazla yaksak ne olur..şehir içinde ve dışında emsalleri ile arasında aşağı yukarı oranlar aynı.Bunun yanısıra kullanım özellikleri açısından gayet tatmin edici..Cümleten kazasız keyifli güzel sürüşler diliyorum..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
benı kesın kazıklıyo bu benzıncıler :D bu soyledıgınz rakamlara hıcbır zaman ulasamıcamı dusnuyorum...
ARKADAİLAR BİLGİYİ YANLIŞ GİRMİŞİM 338 KM DE 49 TL LİK YAKIT ALDI MAKİNE 238 YAZMIŞIM SEHVEN DÜZELTİLİR
AYNEN BENDE ÖYLE HESAP YAPMIŞTIM O KADAR AZ YAKINCA YOLDA MÜSAİT OLUNCA 140-150 İLE KALAN YOLU GELDİM RÜZGARDA KARŞIDAN ESİNCE 4 LT FİLAN ÇIKTI SÜPER AZ YAKIYOR MOTORDA FARKLILIK EGSOZDA KATALİTİK KONVEKTÖRÜ ÇIKARIP EGSOZU 10 CM KADAR KISALTMIŞLAR VE SEKRON AYARI BOZUKTU BU GÜN AYARLADIM DAHA DÜZGÜN ÇALIŞIYOR YENİDEN BİR HESAP YAPACAGIM BAAKALIM KAÇ LİTRE YAKACAK
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)