Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Haziran 2011, 23:08
Reklamlar
-
17 Haziran 2011, 03:28
Sa
SERDEN YİNE BULDUN BULUŞTURDUN ekledin ,reklamlar genelde abartılı olur ama gerçekci olan bir tane bunu gördüm teşekkürler
önceki sahifelerde bir anket yapılmış onu yayınlamıştım ordada aynı konu vardı
bu konuda ödül almış bir makina kullanıyoruz ve abd de çok tutulan bir makina
-
17 Haziran 2011, 13:29
reklama bakarsanız görürsünüzki kuzey amerikadaki 1200cc ye kadar en güçlü cruiser deniyor
altını çizelim kuzey amerika ve cruiser deniliyor yani belli bir coğrafya ve belli bir segmentte tarzda en güçlü motor olduğu söyleniyor..
yurtdışı 1100 yada 1200 cc ye kadar en güçlü motor dersek çok genel tüm dünyayı kapsayan bir kavram oluyorki pekde inandırıcı olmaz..
ayrıca sadece motorsiklet dersek bu seferde bütün segmentleri dahil etmiş oluruz bu kapsama super sport touring enduro chopper v.b o zaman gene inandırıcı olmaz..
ama cruiser segmentinde bencede en güçlü motorlardan biridir..
-
17 Haziran 2011, 13:48
arkadaslar surekli yazip duruyorum ama bir kac gundur kitap okur gibi forumu okuyorum..
bizim turk insanimiz "malum" internet ortaminda saygi sevgiye "genelde" pek onem vermiyor
gercekten cok seviyeli cok yardimsever ve saygili bir ortam olusmus bir cok arkadas sirf bu sayfa yuzunden motor almistir... hepinizin emegine saglik.
-
17 Haziran 2011, 16:12
sa
bughouse adlı üyeden alıntı
arkadaslar surekli yazip duruyorum ama bir kac gundur kitap okur gibi forumu okuyorum..
bizim turk insanimiz "malum" internet ortaminda saygi sevgiye "genelde" pek onem vermiyor
gercekten cok seviyeli cok yardimsever ve saygili bir ortam olusmus bir cok arkadas sirf bu sayfa yuzunden motor almistir... hepinizin emegine saglik.
teşekkür ederim insanlar saygıdeger olunca sevgi ve saygı ön celikli oluyor bize motor bahane motorcu asıl olandır
-
17 Haziran 2011, 17:47
Arkadaşlar bizim motorlara uygun National Cycle kolay takılıp sökülen ön cam varmıdır? Ayrıca bize uygun farklı sissybar modelleri arıyorum , yardımcı olabilirmisini
-
17 Haziran 2011, 17:53
Sa
nastyboy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bizim motorlara uygun National Cycle kolay takılıp sökülen ön cam varmıdır? Ayrıca bize uygun farklı sissybar modelleri arıyorum , yardımcı olabilirmisini
ORJİNAL CAMINDAN farklı bir cam istersen yaptıryoruz burda yapan bir arkadaş var sisi barda aynı şekilde özel yaptırıyoruz
-
17 Haziran 2011, 18:04
gv650i adlı üyeden alıntı
ORJİNAL CAMINDAN farklı bir cam istersen yaptıryoruz burda yapan bir arkadaş var sisi barda aynı şekilde özel yaptırıyoruz
Teşekkür ederim iş nedeniyle Garaja uğramaya ( motorumu bile kullanmaya )fırsat bulamıyorum ilk fırsatta görüşmek üzere
-
17 Haziran 2011, 22:03
logaritma adlı üyeden alıntı
reklama bakarsanız görürsünüzki kuzey amerikadaki 1200cc ye kadar en güçlü cruiser deniyor
altını çizelim kuzey amerika ve cruiser deniliyor yani belli bir coğrafya ve belli bir segmentte tarzda en güçlü motor olduğu söyleniyor..
yurtdışı 1100 yada 1200 cc ye kadar en güçlü motor dersek çok genel tüm dünyayı kapsayan bir kavram oluyorki pekde inandırıcı olmaz..
ayrıca sadece motorsiklet dersek bu seferde bütün segmentleri dahil etmiş oluruz bu kapsama super sport touring enduro chopper v.b o zaman gene inandırıcı olmaz..
ama cruiser segmentinde bencede en güçlü motorlardan biridir..
Yukarıdaki paylaştığımız reklam ve doğrultusunda yapılan açıklama cruiser üzerine olduğu için segmente ss veya s-tourıng kapsamını dahil etmeyi aklımıza dahi getirmedik,
vıceroy adlı üyeden alıntı
Kuzu kılığında kurt olduğu ve 1200 cc altındaki en güçlü cruser olduğu söyleniyor.
Elbet gsr veya fazer ile aynı segmentte dahi olsalar hp farkından kaynaklı son hızda kıyaslanmazlar ama gezilerde de enselerine yapışabildiğiniz tecrübeyle sabit açık ara fark yok. Yinede gereksiz yanlış yöne çekilme olmasın isterim kuzey Amerikalının dediği gibi 1200cc ye kadar en hızlı cruiser söylemine katılıyorum.
nastyboy adlı üyeden alıntı
Milletin ikinci el cam ve sisibar için talep ettiği para Hyosungsource ile hemen hemen aynı oradan sıfırını almanızı öneririm.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
18 Haziran 2011, 00:39
vıceroy adlı üyeden alıntı
Yukarıdaki paylaştığımız reklam ve doğrultusunda yapılan açıklama cruiser üzerine olduğu için segmente ss veya s-tourıng kapsamını dahil etmeyi aklımıza dahi getirmedik,
Elbet gsr veya fazer ile aynı segmentte dahi olsalar hp farkından kaynaklı son hızda kıyaslanmazlar ama gezilerde de enselerine yapışabildiğiniz tecrübeyle sabit açık ara fark yok. Yinede gereksiz yanlış yöne çekilme olmasın isterim kuzey Amerikalının dediği gibi 1200cc ye kadar en hızlı cruiser söylemine katılıyorum.
Milletin ikinci el cam ve sisibar için talep ettiği para Hyosungsource ile hemen hemen aynı oradan sıfırını almanızı öneririm.
viceroy a katılıyorum bu sadece cruser uzerıne bır soylemdır...artı denıldıgı uzere 1200 cc ye kadar en hızlı cruser dır...
-
18 Haziran 2011, 02:29
bughouse adlı üyeden alıntı
Bu kadar güzel sözden sonra artık tanışmalı diyorum..Forum a yazmaya lütfen devam et..
cold play adlı üyeden alıntı
viceroy a katılıyorum bu sadece cruser uzerıne bır soylemdır...artı denıldıgı uzere 1200 cc ye kadar en hızlı cruser dır...
Bencede 1200 CC ye kadar2 silindirli Cruıserlar arasında en güçlü Cruiser GV 650..daha güçlüsünü bilen varsa yazsın..
İstisnası şuan da üretimi olmayan 4 silindirli Honda nın 84 bg lik vf 750 cc Magna ile 116 bg lik vf 1100 Magna..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------
Ama 4 silindirli olduklarından dolayı Honda magnalar yarışma dışı kalıyorlar doğal olarak..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
18 Haziran 2011, 16:29
millet,abilerim kardeşlerim...yav hafta içi bi organizeyşın yapalım yav...nedir abi görüşemiyoruz....eski yeni gv ci dostlar bi sürüş yapalım istanbul içinde hadiin bakam....
köprüye yakın bi yer seçeriz anadolu yakasından da gelenler olur..
şöle gün batımını kaçırmadan bi toplanalım...pztesi,salı,pazar, perşembe, seçin bi gün..yeni evlisi,eski evlisi,kendini bekar hissedeni hadi abiler yav bi muhabbet edelim...
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
-
18 Haziran 2011, 21:19
mkemalyonca adlı üyeden alıntı
millet,abilerim kardeşlerim...yav hafta içi bi organizeyşın yapalım yav...nedir abi görüşemiyoruz....eski yeni gv ci dostlar bi sürüş yapalım istanbul içinde hadiin bakam....
şöle gün batımını kaçırmadan bi toplanalım...pztesi,salı,pazar, perşembe, seçin bi gün..yeni evlisi,eski evlisi,kendini bekar hissedeni hadi abiler yav bi muhabbet edelim...
hafta ıcınden zıyade hafta sonu bu sekılde ıstanbul ıcı gezı yapılabılır.....
-
19 Haziran 2011, 03:20
cold play adlı üyeden alıntı
hafta ıcınden zıyade hafta sonu bu sekılde ıstanbul ıcı gezı yapılabılır.....
Havalar güzel,gün uzun..daha önce de olduğu gibi hafta içi ve hafta sonu her iki zamanda da buluşulabilinir..yeterki buna zamanımız olsun..
-
19 Haziran 2011, 03:26
sa
kemal yapıyoruz ama sen gelmiyorsun genelde bakın perşembe veya çarşamba akşamı yaparız garajda buluşur ordan bir yerlere gideriz biz bunu genelde yapıyoruz hafta sonuda bir yerlere gidiyoruz mesala yarın yuvacık gibi bir gezi ayarlıyoruz burun arkadaşlar.
ay sonuda 1 temmuzda eskişehir festivaline katılacagız gelin ona göre program yapın hatta ordan sonrada karadenize yelken açacagız bir 10 gün kadar ona göre program yapın
-
19 Haziran 2011, 17:50
gv650i adlı üyeden alıntı
kemal yapıyoruz ama sen gelmiyorsun genelde bakın perşembe veya çarşamba akşamı yaparız garajda buluşur ordan bir yerlere gideriz biz bunu genelde yapıyoruz hafta sonuda bir yerlere gidiyoruz mesala yarın yuvacık gibi bir gezi ayarlıyoruz burun arkadaşlar.
ay sonuda 1 temmuzda eskişehir festivaline katılacagız gelin ona göre program yapın
hatta ordan sonrada karadenize yelken açacagız bir 10 gün kadar ona göre program yapın
Abi iyi ama nasıl...:(
cumartesi pazar çalışıyorum:(((((((((((
kahrolsun kapitalizm
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
-
22 Haziran 2011, 03:11
-
23 Haziran 2011, 12:19
bak kemal bu akşam sahilde semaver partisi var gel gelmem demem sakın garjda 20 de buluşup gidiyoruz adaşım ve diger gv ciler herkez davetlidr adaşım diger arkadaşlarda sen haber ver gelsinler
-
23 Haziran 2011, 18:03
Mustafa Kemal ve Zerdüşt geliyorlar
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
24 Haziran 2011, 02:28
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler