Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mayıs 2011, 02:25
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Başına 1 koymayı unuttun herhalde abi
Sevgili Uzay,Viceroy un eksozları harleylerde kullanılan perdeli performans eksozlardan ayrıca Jet-kit montajıda yapılmış durumda..buda ses+PS+Tork fazlası demek oluyor standart GV 650 ye göre..normal şartlarda sade hali bile oldukca temiz ve düzenli, bakımlı bir GV 650..yanlışlık yok yani..
vıceroy adlı üyeden alıntı
Zorunluluk diye birşey elbette yok.Motosikleti seviyorum ve memnunum. Sadece yeni Bravo'yu hatun sürdükçe titizlikten ve kaza riskinden rahatsız olduğumdan ikinci bir araç olarak dizel punto evo düşününce borcu hafifletmek için satışı düşündüm. Dediğiniz doğru hakkı 13.000 civarı olmalı ben pazarlıksız 11.500 dedim. xuzayx isimli üye 7.531 tl teklif ediyor.
Çin kore aynıymış.. Acaba bu üye bizim uzaymı diyorum
benden 7.532 TL..
Uzay sen eski motorunu özledin gibi..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
Reklamlar
-
26 Mayıs 2011, 10:34
ZERDÜŞT adlı üyeden alıntı
Uzay sen eski motorunu özledin gibi..
Vitrin olarak saklarım evde
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
26 Mayıs 2011, 22:30
-
26 Mayıs 2011, 22:32
slmlar...sızede kazasız keyıflı surusler dılıyorum...antalya donusu garaja ugrucam...sızlerle tanısmak ve paylasmayı bende cok ısterım....gv650 nın surus keyfıde baskaymıs altınızda yarı race bı motor olması farklı bı heyecan katıyor..bırde su aksaklıklar olmasa degısık surus tadları veren bı makıne orası muhakkak...zaten 1 yıl kadar kullanıp 1200-1300cc bır makıneye gecmek hedefım...
-
26 Mayıs 2011, 23:11
sa
cold play adlı üyeden alıntı
slmlar...sızede kazasız keyıflı surusler dılıyorum...antalya donusu garaja ugrucam...sızlerle tanısmak ve paylasmayı bende cok ısterım....gv650 nın surus keyfıde baskaymıs
altınızda yarı race bı motor olması farklı bı heyecan katıyor..bırde su aksaklıklar olmasa degısık surus tadları veren bı makıne orası muhakkak...zaten 1 yıl kadar kullanıp 1200-1300cc bır makıneye gecmek hedefım...
hayırlısı kardeşım her zaman beklerız çarşamba günü mustafa kemal le yola çıktık tekırdah barborostan gemı ıle erdege ordan susurluga geldik güzel bir yolcukla güzel bır yere çamur banyosu sıcak su bu gün kemal avsaya hareket etti ben buralardayım işleri yoluna koyup donup görüşmek dileği ile
-
29 Mayıs 2011, 10:39
Abi bizim memleketlerdesin
Bu arada barboros feribotuna benim de binmişliği var, hala kamyonların altından geçerek mi giriliyor
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
29 Mayıs 2011, 21:29
ben zaten tekırdaglıyım ) cocuklugum altınova-barbaros-kumbag denızlerınde gecmıtır..lise yıllarında yazın avsaya kacardık..ama ben sıze kumbagdan sarkoye gıden yamac yollarını ( ucmakdere ) mevkıını tavsıye ederım manzara cok guseldır...hoskoy-murefte ve sarkoy gusel duraklar olabılır.....
-
29 Mayıs 2011, 23:29
Arkadaşlar Motorum daha 250 km de ama garanti kapsamında ilk 1000 km bakımını yaptırmam için tavsiye edeceğiniz S&T yetkili servisi ve ustası varmı?
-
30 Mayıs 2011, 01:16
sa
cold play adlı üyeden alıntı
ben zaten tekırdaglıyım
) cocuklugum altınova-barbaros-kumbag denızlerınde gecmıtır..lise yıllarında yazın avsaya kacardık..ama ben sıze kumbagdan sarkoye gıden yamac yollarını ( ucmakdere ) mevkıını tavsıye ederım manzara cok guseldır...hoskoy-murefte ve sarkoy gusel duraklar olabılır.....
uçmak dereyı bılırım guzel yerler motorla gıtmıstım agustos sıcagında bende tavsiye edrim ancak bıraz tercubeli sürücülere göre bir yol
serdar sizin memlekete çok yakınım susurluga 18 km bandırmaya 30 km de çamur banyolarının tesısını kuruyoruz ha bıre hosmerım yıyoruz bayagı bır mısafırperverler sagolsunlar bekar geldık dıye nerdeyse evlendırecekler .
nastyboy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Motorum daha 250 km de ama garanti kapsamında ilk 1000 km bakımını yaptırmam için tavsiye edeceğiniz S&T yetkili servisi ve ustası varmı?
aslında tavsıye edecek pek yok formalıteden garantı bozulmasın dıye gıtmek lazım benım tanıdıgım merkez servıs var yetkılı mecıdıyekoyde ararsan yardımcı olurum tanıstırırım
-
30 Mayıs 2011, 12:30
gv650i adlı üyeden alıntı
uçmak dereyı bılırım guzel yerler motorla gıtmıstım agustos sıcagında bende tavsiye edrim ancak bıraz tercubeli sürücülere göre bir yol
serdar sizin memlekete çok yakınım susurluga 18 km bandırmaya 30 km de çamur banyolarının tesısını kuruyoruz ha bıre hosmerım yıyoruz bayagı bır mısafırperverler sagolsunlar bekar geldık dıye nerdeyse evlendırecekler .
aslında tavsıye edecek pek yok formalıteden garantı bozulmasın dıye gıtmek lazım benım tanıdıgım merkez servıs var yetkılı mecıdıyekoyde ararsan yardımcı olurum tanıstırırım
Teşekkür ederim Garaja uğrayacağım hem tanışmış oluruz , hem merkez servis hakkında konuşuruz görüşmek üzere
-
30 Mayıs 2011, 17:02
Nikah konvoyu için geri sayım başladı arkadaşlar
Garaj ekibi ile birlikte konvoya katılımınızı bekliyorum ve şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
4 Haziran Cumartesi.
Konvoy buluşma noktası Eyüp İslambey caddesi, Burda hipermarketin yanı.
Saat : 15:45
Nikat saat ve Yer : 16:30 Kağıthane Evlendirme Dairesi
Burda Hipermarket'e 50 metre yakınlıktaki biraz daha geniş bekleme yeri için maps.google.com'da kullanabileceğiniz koordinatları veriyorum
Koordinatlar : 41.053075,28.922822
Öpücükler
-
31 Mayıs 2011, 14:32
sa
Nikah konvoyu için geri sayım başladı arkadaşlar
Garaj ekibi ile birlikte konvoya katılımınızı bekliyorum ve şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
4 Haziran Cumartesi.
Konvoy buluşma noktası Eyüp İslambey caddesi, Burda hipermarketin yanı.
Saat : 15:45
Nikat saat ve Yer : 16:30 Kağıthane Evlendirme Dairesi
Burda Hipermarket'e 50 metre yakınlıktaki biraz daha geniş bekleme yeri için maps.google.com'da kullanabileceğiniz koordinatları veriyorum
Koordinatlar : 41.053075,28.922822
Öpücükler
hiç gelin konvıyu yapmamıştım uzay motorlara ne baglıyacan ona gore onu hatırlatıyım unutma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 ----------
GV 650 ekibi cumartesı uzayın nıkahında olalım pazarda eksıksız burda buluşalım
http://www.motosiklet.net/forum/etki...06-2011-a.html
istanbulda olanlar adaşım ve avenesı basta ferhat ersın korhan kemal ahmet oguzkan duyan duymaya haber versın guzel bır pazar gecırelım ne dersınız geliyormusunuz
-
31 Mayıs 2011, 15:31
gv650i adlı üyeden alıntı
hiç gelin konvıyu yapmamıştım uzay motorlara ne baglıyacan ona gore onu hatırlatıyım unutma
Bağlayın bişeyler gelin işte abi. Onu düşünebilecek kadar sağlıklı bir kafam yok son günlere yaklaşırken
-
02 Haziran 2011, 17:17
_uzay_ adlı üyeden alıntı
bağlayın bişeyler gelin işte abi. Onu düşünebilecek kadar sağlıklı bir kafam yok son günlere yaklaşırken
olum sende amma bedavacı çıktın ya...konvoya katılanlara havlu dağıtıcan...ıslak mendilde olabilir
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
-
02 Haziran 2011, 23:34
mkemalyonca adlı üyeden alıntı
olum sende amma bedavacı çıktın ya...konvoya katılanlara havlu dağıtıcan...ıslak mendilde olabilir
Gezmek için yer arıyorsunuz zaten. Benim belirlediğim güzergaha da uğrayacaksınız işte ne var bunda
-
03 Haziran 2011, 13:07
noldu piaccio cular sayfasından katılan yok galiba
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
-
03 Haziran 2011, 15:03
mkemalyonca adlı üyeden alıntı
noldu piaccio cular sayfasından katılan yok galiba
Hee ya. Yine gelip burada takılıyorum
-
04 Haziran 2011, 00:35
Uzun zamandır takip ettiğim konuya bir gv 650 alarak dahil oldum, paylaşımlarınız oldukça seviyeli ve bilgilendirici, ne yalan söyleyim yorumlarınız sayesinde kavuştum motoruma...
-
04 Haziran 2011, 22:25
Hoşgeldiniz,hayırlı olsun. Aldığınız motosiklet temizse kesinlikle pişman olmazsınız.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
05 Haziran 2011, 01:17
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler