Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Mart 2011, 14:29
selam millet.uzi harbiden sattınmı olum motoru.olum ben sana demedimmi hadi benim dediğim kar etmedi herkez yazmış...bunu nası yaptın hala anlamıyorum.maxsi scuttır cart curt yetmez olum istanbul trafiğinde ufo olcakki sıkışmadan gezeceksin ...bagaj cart curt bunlarda hikaye... zira kaya abinin bagajında bi limon kasası ve kocaman bi semaver taşıdğını herkz biliyor.olum itiraf et hadi...yenge kesin istemiyor motoa binmeni,,sende aradığım motoru bulamadım ben diyip siteyşın toros yada brodway alacaksın kesin...kartal da olabilir zira senden bekliyoruz artık...olum uzay keşke motoru önceden satsaydın yatakodası siparişinden önce...özel indirim yapmazdım bee.beleşe yaptık mobilyayı:(
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
Reklamlar
-
25 Mart 2011, 15:00
Zaten gözüm tutmamıştı ilk gördüğümde. Fotoğraftakinden şişman hem.. Kesin avatarı fotoşoplamış. Tüh tüh, yazıkklar olsun. Scooter forumlarında yazarsın artık..
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
25 Mart 2011, 15:08
üstelik saçı daha doğrusu saçsızlığını gizlemeye çalışan özgüvensiz bi tip abi,reseme baksana yav...
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
-
25 Mart 2011, 17:33
ZERDÜŞT adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun Uzay kardeşim..
Tez zamanda gönlündeki ni bulmanı dilerim..
Abi insan gibi mesaj yazdığın için teşekkür ediyorum
Altta yazanlara da saygılarımı iletiyorum anlarsınız ya
mkemalyonca adlı üyeden alıntı
selam millet.uzi harbiden sattınmı olum motoru.olum ben sana demedimmi hadi benim dediğim kar etmedi herkez yazmış...bunu nası yaptın hala anlamıyorum.maxsi scuttır cart curt yetmez olum istanbul trafiğinde ufo olcakki sıkışmadan gezeceksin ...bagaj cart curt bunlarda hikaye... zira kaya abinin bagajında bi limon kasası ve kocaman bi semaver taşıdğını herkz biliyor.olum itiraf et hadi...yenge kesin istemiyor motoa binmeni,,sende aradığım motoru bulamadım ben diyip siteyşın toros yada brodway alacaksın kesin...kartal da olabilir zira senden bekliyoruz artık...olum uzay keşke motoru önceden satsaydın yatakodası siparişinden önce...özel indirim yapmazdım bee.beleşe yaptık mobilyayı:(
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Zaten gözüm tutmamıştı ilk gördüğümde. Fotoğraftakinden şişman hem.. Kesin avatarı fotoşoplamış. Tüh tüh, yazıkklar olsun. Scooter forumlarında yazarsın artık..
mkemalyonca adlı üyeden alıntı
üstelik saçı daha doğrusu saçsızlığını gizlemeye çalışan özgüvensiz bi tip abi,reseme baksana yav...
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
25 Mart 2011, 22:31
Neredeyse bir teker daha taktırıp araba olarak kullanacaklar
gilera fuoco
-
25 Mart 2011, 23:12
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Abi insan gibi mesaj yazdığın için teşekkür ediyorum
Altta yazanlara da saygılarımı iletiyorum anlarsınız ya
Mkemalyonca,Otoburkaplan ve diğer tüm arkadaşlar seni çok seviyorlar kardeşim..he..herkesin sevgisini ifade şekli değişkendir..Bende niye yazıyorsam..sen zaten bunu biliyorsun..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
25 Mart 2011, 23:54
ZERDÜŞT adlı üyeden alıntı
Mkemalyonca,Otoburkaplan ve diğer tüm arkadaşlar seni çok seviyorlar kardeşim..he..herkesin sevgisini ifade şekli değişkendir..
Bende niye yazıyorsam..sen zaten bunu biliyorsun..
Onları dövmemi istemiyorsun
-
26 Mart 2011, 10:29
Uzay, alanada-satanada hayırlı olsun.Umarım istediğin rakama vermişsindir.
Ben motosiklete pek binemeyince 1 ay önce şarj ettirdiğim akünün tekrar boşaldığını gördüm. Elimde sıfır kutusunda akü var ama mayıs ayında motor muayene geliyor, orası için saklıyorum. Mevcut akü ya öldü ya da orjinal konjektör gereğini yapmıyor. Halidun abimizden aldığım konjektörü henüz taktırmadım. Belkide 1 ay kontak çevirmeyince soğuk havanın etkisiylede bu olmuş olabilir.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
26 Mart 2011, 10:59
ah bir gv650'im olsa, lalalalalalalalalalaaa layy
What goes around, Comes back arround...
-
26 Mart 2011, 11:29
vıceroy adlı üyeden alıntı
Uzay, alanada-satanada hayırlı olsun.Umarım istediğin rakama vermişsindir.
Ben motosiklete pek binemeyince 1 ay önce şarj ettirdiğim akünün tekrar boşaldığını gördüm. Elimde sıfır kutusunda akü var ama mayıs ayında motor muayene geliyor, orası için saklıyorum. Mevcut akü ya öldü ya da orjinal konjektör gereğini yapmıyor. Halidun abimizden aldığım konjektörü henüz taktırmadım. Belkide 1 ay kontak çevirmeyince soğuk havanın etkisiylede bu olmuş olabilir.
Hocam teşekkür ederim. Merak etmeyin, piyasayı düşürmeyecek bir fiyata verdim.
Senin akün konusunda aciz bilgilerime dayanarak bir yorum yapmak istiyorum. Konjektörden de olabilir ama seninkisi sanki bekleyen akünün ölmesi olayı. Benim aküm bittiğinde satın aldığım cihazla şarj etmiştim ve tam dolmuştu. Bir daha da boşalmadı. Ama bekleyen aküyü doldursan bile eski halini almıyor diye biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun
mehmet tufan adlı üyeden alıntı
ah bir gv650'im olsa, lalalalalalalalalalaaa layy
İnşallah kardeşim
-
26 Mart 2011, 11:54
İnşallah kardeşim
kardeşim, 0 makina alsam, beni ne kadar yağ su balatalar değişimi idamesinde götürür ?
-
26 Mart 2011, 11:59
mehmet tufan adlı üyeden alıntı
kardeşim, 0 makina alsam, beni ne kadar yağ su balatalar değişimi idamesinde götürür ?
Sıfır makine alırsan, ilk yağını çok geçmeden değiştirmen gerekir. 1000 bakımı, 2000 bakımı 5000 bakımı gibi birbirine yakın bakımları var. Birbirine yakın zamanlarda cebinden para çıkacak. Ama sıfır her zaman sıfırdır tabii
Arkadaşlar benim artık GV-650'm yok. Siz cevap verin artık
-
26 Mart 2011, 12:01
Sıfır makine alırsan, ilk yağını çok geçmeden değiştirmen gerekir. 1000 bakımı, 2000 bakımı 5000 bakımı gibi birbirine yakın bakımları var. Birbirine yakın zamanlarda cebinden para çıkacak. Ama sıfır her zaman sıfırdır tabii
ya rodajıdır cartıdır curtudur sorun değil, yolda bırakmasın yeter, bide her an birşey olacakmış korkusu olmasın istiyorum artık.
habire orasını burasını toplamaktan bıktım bu allahın belası çinli motorların.
-
26 Mart 2011, 12:37
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır ve bu motor benim hayallerimdeki motor şu an hyo ms3 250 im var eylül ayında kredisi biticek ve yeni kredi alıp bu canavardan almak istiyorum bu motoru ilk gördüğüm zamanı hatırlıyorum bu nasıl yakışıklı bi motordur abi ya bu arada motorun kronik bi sorunu varmı uzun yolda nasıl yakıt tüketimi nasıl kısaca bi bilgi verebilirseniz teşekkür ederim o kadar çok şey yazılmışki bu kadar sayfa arasından bulamadım bu istediklerimi teşekkürler..
-
26 Mart 2011, 13:57
sa
meydanı boş bulunca yazıyorsun şimdiden gv 650 özlemin başladı bile ama sana mustahaktır
ancak alan arkadaşı garaja tanıştırman gerekir yoksa gv 650 ye daha çokhasret kalırsın
serden aküleri biliyorsun ayda en az bir kere sarj etmek gerekir eski aku 2 yıl genelde randımanlı çalışır yedek akude pek beklemez sen yedeklemeyi seviyorsun ama belli sürelerde yedekleride degiştirmek gerekir aku ,kayış , lastik gibi malzemeleri
mehmet tufan ve suga boy bazı motorlar seni taşır bazı motorlarıda sen taşırsın gv 650 seni ve artçını rahat taşır ama peryodik bakımlarını zamanında yaparsan
her motorun kronık sorunları vardır gv 650 nın bir kaç kronık sorunu var ama kolay ve halledilen cinsten parça bulunuyor önemli olanlar bunlar yanı tavsiye ederim kulalnıcısı ve 44 yıllık motor tercubelisi biri olarak
-
26 Mart 2011, 15:16
gv650i adlı üyeden alıntı
meydanı boş bulunca yazıyorsun şimdiden gv 650 özlemin başladı bile ama sana mustahaktır
ancak alan arkadaşı garaja tanıştırman gerekir yoksa gv 650 ye daha çokhasret kalırsın
serden aküleri biliyorsun ayda en az bir kere sarj etmek gerekir eski aku 2 yıl genelde randımanlı çalışır yedek akude pek beklemez sen yedeklemeyi seviyorsun ama belli sürelerde yedekleride degiştirmek gerekir aku ,kayış , lastik gibi malzemeleri
mehmet tufan ve suga boy bazı motorlar seni taşır bazı motorlarıda sen taşırsın gv 650 seni ve artçını rahat taşır ama peryodik bakımlarını zamanında yaparsan
her motorun kronık sorunları vardır gv 650 nın bir kaç kronık sorunu var ama kolay ve halledilen cinsten parça bulunuyor önemli olanlar bunlar yanı tavsiye ederim kulalnıcısı ve 44 yıllık motor tercubelisi biri olarak
Dün motorumu yıkamaya götürdüğümde tanıştık Haldun Bey evime 100 mt mesafede yeriniz, çalışmadığım günlerde mutlaka uğrarım @viceroy o soğuktan olan bir olay bence, bende 1,5 ay kullanamadım, akü bitmiş şarj ettirdim 5 TL ye ( şarj cihazlarına heveslendim ama akü asitli olunca vazgeçtim ) şimdi maşallahı var, eğer aküyü motoru ürettikleri tarihte taktılarsa 5 yıllık, sattıkları zaman taktılar ise en az 3 yıllık konjektör sorunu yoksa uzun bir şarj iyi geliyor (14 saat sürdü benimki)...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
26 Mart 2011, 15:38
arkadaşlar konjektör problemimi hallettik gibi mondial 150zat konjektörü uyum sağladı gibi yanlız bir sorun var farlar yanarken şarj voltajı 13 volta kadar iniyor sıkıntı çıkartırmı acaba
-
26 Mart 2011, 16:41
h983271 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar konjektör problemimi hallettik gibi mondial 150zat konjektörü uyum sağladı gibi yanlız bir sorun var farlar yanarken şarj voltajı 13 volta kadar iniyor sıkıntı çıkartırmı acaba
Akülerin üzerinde genelde 13-15 V arası şarj edilmeli yazar. Bence uygun gibi
-
26 Mart 2011, 23:05
merhabalar,
sahıbınden de ankarada 2006 ama sıfır km de bır gv650 var.
13500 tl demıs.
yorumlarınızı alabılırmıyım?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45740223/detay
tşk/knr
-
27 Mart 2011, 00:03
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler