Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Şubat 2011, 08:26
Serdarrr adlı üyeden alıntı
Bu süre içinde Uzay kadar olmasa da benim de hayatımda değişiklikler oldu (Bu arada hayırlı olsun abi
)
Eyvallah, teşekkür ederim Senin de İstanbul'a taşınman hayırlı olsun. Cruiser klübümüze bekleriz.
ZERDÜŞT adlı üyeden alıntı
Merhaba
QUOTE..ve dileğine katılıyor inşallah gönlündeki motora kavuşursun diyorum..
Merhaba QUOTE
Baktım Uzay yoğun ..dedim nası oluyor bu yükleme işi..tarif etti sağolsuın işte sonuç..
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
Reklamlar
-
17 Şubat 2011, 12:15
Herkeze Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle kendimi Tanıtmak isterim, Turan ALTINTAŞ, 30 yaşındayım Gebzede otuyor özel bi kimya şirketinin lojistik departmanında çalışıyorum, Evli ve 1 çocuk babasıyım,
Yeni bir motosiklet kullanıcısı olarak sezon kapanırken bi tane caracal 200 ile başlangıç yaptım tabi soğuk havalar sebebiyle fazla kullanamadım ama bu sezon biraz alıştıktan sonra kısmetse Özellikle Gri bir GV 650 almak istiyorum, 166 sayfanın tamamını olmasada bir kısmını okudum ve uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum,
ZEDÜŞT kullanıcı isimli arkadaşım, motorun gerçekten çok güzel ve tam istediğim gibi diyebilirim, Allah Tekerlerine zaval vermesin. Sana üzerindeki aksesuarları nerden tedarik ettiğini sormak istiyorum, Koruyucu demirin ( harika), çanta taşıyıcı demirlerin ve diğerleri,
-
17 Şubat 2011, 12:42
adaşım köroglunun semerine benzemiş nasıl rahatmı bir test edelim
-
17 Şubat 2011, 13:52
taltintas adlı üyeden alıntı
Herkeze Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle kendimi Tanıtmak isterim, Turan ALTINTAŞ, 30 yaşındayım Gebzede otuyor özel bi kimya şirketinin lojistik departmanında çalışıyorum, Evli ve 1 çocuk babasıyım,
Yeni bir motosiklet kullanıcısı olarak sezon kapanırken bi tane caracal 200 ile başlangıç yaptım tabi soğuk havalar sebebiyle fazla kullanamadım ama bu sezon biraz alıştıktan sonra kısmetse Özellikle Gri bir GV 650 almak istiyorum, 166 sayfanın tamamını olmasada bir kısmını okudum ve uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum,
ZEDÜŞT kullanıcı isimli arkadaşım, motorun gerçekten çok güzel ve tam istediğim gibi diyebilirim, Allah Tekerlerine zaval vermesin. Sana üzerindeki aksesuarları nerden tedarik ettiğini sormak istiyorum, Koruyucu demirin ( harika), çanta taşıyıcı demirlerin ve diğerleri,
Merhaba arkadaşım, sana gönlündeki motoru bulmanı ve sahip olmanı diliyorum.Duana ise canı gönülden Aminnnn..diyor tüm iki teker kullanıcılarınıda dahil ediyorum.ön çamurluktaki kartal başı aksesuar olarak Kızıltopraktaki Özen motordan alındı ama kadıköymotordan aynı şekilde temin edebilirsin üstelik ordan alındığında monteside bedavaya gelir.diğer koruma demiri ve çanta demirleri ise Küçükyalıda Hamdi usta tarafından tamamen el yapımı.. paslanmazdan (Krom)yapıldı..Bu forumdaki Ledo nikli Levent arkadaşımız da aynı yerde koruma demiri ve çanta demirlerini Hamdi Ustaya yaptırmıştı..işciliği tatminkar..
Sen haber ver gidelim yapalım de kafi..Allah ömür versin yeterki..daha güzeli bile olur..
gv650i adlı üyeden alıntı
adaşım köroglunun semerine benzemiş nasıl rahatmı bir test ede
lim
Benzemiş dimi abi.. Sele şimdi çok daha rahat..Selim Usta sağolsun..kaplamasını bilmem zamanla ortaya çıkacak kalitesinin durumu ama konfor konusunda eskiye oranla ciddi fark var..kendin kullanır görürsün ilk fırsatta..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
17 Şubat 2011, 15:27
Merhaba arkadaşım, sana gönlündeki motoru bulmanı ve sahip olmanı diliyorum.
Duana ise canı gönülden Aminnnn..diyor tüm iki teker kullanıcılarınıda dahil ediyorum.
ön çamurluktaki kartal başı aksesuar olarak Kızıltopraktaki Özen motordan alındı ama kadıköymotordan aynı şekilde temin edebilirsin üstelik ordan alındığında monteside bedavaya gelir.diğer koruma demiri ve çanta demirleri ise Küçükyalıda Hamdi usta tarafından tamamen el yapımı.. paslanmazdan (Krom)yapıldı..Bu forumdaki Ledo nikli Levent arkadaşımız da aynı yerde koruma demiri ve çanta demirlerini Hamdi Ustaya yaptırmıştı..işciliği tatminkar..
Sen haber ver gidelim yapalım de kafi..Allah ömür versin yeterki..daha güzeli bile olur..
Benzemiş dimi abi..
Sele şimdi çok daha rahat..Selim Usta sağolsun..kaplamasını bilmem zamanla ortaya çıkacak kalitesinin durumu ama konfor konusunda eskiye oranla ciddi fark var..kendin kullanır görürsün ilk fırsatta..
su hareketlı kullananın arkasına gelen dayanakları dusunmedınız mı hıc?
-
17 Şubat 2011, 16:57
Qner adlı üyeden alıntı
su hareketlı kullananın arkasına gelen dayanakları dusunmedınız mı hıc?
Kast ettiğin sürücü kısmına konulan sisybar mı..evetse..düşündüm..hatta Hamdi Usta böyle bir şeyi yaparım istersen çok da şık durur ve rahat ettirir dedi..ki katılıyorum bu görüşe..ama ona daha zaman var..tamamen duygusal bir durum şimdilik..oda olsa 7/24 motor kullan banamısın demezsin..
-
17 Şubat 2011, 21:32
gv 250 aynası 80 tl ye var istiyorsan gönderirim
Abi elinde gv250 orjinal aynası varsa mng kargo ile okula gönderirsen sevinirim. Adresi kaybettiysen özelden tekrar verebilirim.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
18 Şubat 2011, 00:49
sa
vıceroy adlı üyeden alıntı
Abi elinde gv250 orjinal aynası varsa mng kargo ile okula gönderirsen sevinirim. Adresi kaybettiysen özelden tekrar verebilirim.
serden benim elimde yok ama arkadasta var ondan alip gonderirim sen adresi yaz bana ben im aklimda kalmadi adesin
-
18 Şubat 2011, 03:32
selam arkadaşlar.benim canavar rolantide çalışırken arka stop lambası titreyerek ışıma yapıyor.tabi bu diğer aydınlatma sisteminde de aynı.buda konjektöre gelen voltaj,motorun devri ve motorun statoru ile ilgili bir durum.merak ettiğim konu;konjektör çıkışına bir kondansatörü paralel bağlasam bir fayda sağlayabilirmiyim,acaba deneyen oldu mu hiç?
özellikle arka stop lambasının pırpır ederek ışıması görsel açıdan beni rahatsız ediyor....
-
18 Şubat 2011, 09:55
Merhaba arkadaşım, sana gönlündeki motoru bulmanı ve sahip olmanı diliyorum.
Duana ise canı gönülden Aminnnn..diyor tüm iki teker kullanıcılarınıda dahil ediyorum.
ön çamurluktaki kartal başı aksesuar olarak Kızıltopraktaki Özen motordan alındı ama kadıköymotordan aynı şekilde temin edebilirsin üstelik ordan alındığında monteside bedavaya gelir.diğer koruma demiri ve çanta demirleri ise Küçükyalıda Hamdi usta tarafından tamamen el yapımı.. paslanmazdan (Krom)yapıldı..Bu forumdaki Ledo nikli Levent arkadaşımız da aynı yerde koruma demiri ve çanta demirlerini Hamdi Ustaya yaptırmıştı..işciliği tatminkar..
Benzemiş dimi abi..
Sele şimdi çok daha rahat..Selim Usta sağolsun..kaplamasını bilmem zamanla ortaya çıkacak kalitesinin durumu ama konfor konusunda eskiye oranla ciddi fark var..kendin kullanır görürsün ilk fırsatta..
Yaşınız kaç bilmiyorum ama diğer arkadaşlar size abi diye hitab ediyorlar ki tavazu ve paylaşımız saygıya değer kişiliğinizi ortaya çıkarıyor Teşekklürlerimi borç bilirim Haldun abi
-
18 Şubat 2011, 11:16
Hoşbulduk arkadaşlar, en kısa zamanda aranızda olucam. İki tekerli ilk uzun yolumu yapayım da bi... (Ankara - Kızılcahamam arası sayılmaz di mi )
Qner adlı üyeden alıntı
bugun kullandım bıle bı tane gv 650. oturus tam tahmın ettıgım gıbı rahat. (ben bıraz mınıgım de 196 cm)
koltugu begenmıyosunuz ama gelın bıde bızım nelere oturdugumuzu gorun...
gucu cok farklı. zaptedılemıyecekmıs gıbı...
ama kooooooca yolda u donemedım. durup önü kaldırıp yana koysaydım herhalde daha basarılı olurdum.
madden ve manen kendımı hazır hıssetmıyorum.
kanıma gırme emrah....
slmlr
knr
Üstat ben de aynı dertten muzdarip olduğum için bu makinayı seçtim. Ama uzun kullanımlarda illa bir bel desteği istiyor insan. Bizim makineler için var mı artçı yokken sürücüye güzellik yapan hareketli sissy bar bimiyorum.
-
18 Şubat 2011, 11:45
dostum varmıs sisy bar bak Zerdüşt ün planları arasında var takıpten ayrılma derim.
koy bakalım makınenın bır kac resmını senlensın ortalık....
slmlr
knr
-
18 Şubat 2011, 12:30
Üstat ben de aynı dertten muzdarip olduğum için bu makinayı seçtim. Ama uzun kullanımlarda illa bir bel desteği istiyor insan. Bizim makineler için var mı artçı yokken sürücüye güzellik yapan hareketli sissy bar bimiyorum.
Bizim egzozları yapan Larry yapıyor. Hem yolcu için hem sürücü için olanı var. İsteyen takım da yapabilir.
Ben geçen sene getirttim ama taktırtmadım. Solo bir sele yaptırtıp, onunla beraber taktırtacağım.
Not: Sevgili viceroy'un ayna olayını halledemedik. Satıcının elinde kalmamış. Ancak resmini görebilirsiniz. Haldun'un (zerdüşt) sele için koyduğu resimlerden 2.sinde net gözüküyor. Bu ayna tipi bence bizim motorlara en uygun görüntüyü veren model.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
18 Şubat 2011, 15:04
taltintas adlı üyeden alıntı
Yaşınız kaç bilmiyorum ama diğer arkadaşlar size abi diye hitab ediyorlar ki tavazu ve paylaşımız saygıya değer kişiliğinizi ortaya çıkarıyor Teşekklürlerimi borç bilirim Haldun abi
Güzel yaklaşım ve duyarlılığın için teşekkür ediyorum.Saygı ve sevgi karşılıklı gelişen güzel bir olgu ben yansıttığın güzelliklere ayna oldum sadece..
1966 doğumluyum bu formda sanırım yaş olarak en büyüğümüz Adaşım Halidun abi(GV 650i)benden bir harf fazlası(i) olsada aynı isimdeyiz.Bu formdaki tüm arkadaşlarımız saygı ve sevgi içinde varlar.Ezen tarafta değil yücelten tarafta yer alırlar.İlk fırsatta yüzyüze tanışmayı diliyorum.
ledo adlı üyeden alıntı
Bizim egzozları yapan Larry yapıyor. Hem yolcu için hem sürücü için olanı var. İsteyen takım da yapabilir.
Levent ,Larry nin yaptığı güzel ama Hamdi Ustada bunlardan yapıyor..hem hareketli,hem paslanmazdan(krom).Bir ara Larryden alayım diye düşündüm ama koltuk kaplaması ile onun kaplaması değişeceğinden tekrar bir iş çıkacak diye vazgeçtim.Hamdi Usta ya koltuğun kaplamasından verince aynı modelde kromdan yapması daha uygun geldi bana.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------
uzun kullanımlarda illa bir bel desteği istiyor insan. Bizim makineler için var mı artçı yokken sürücüye güzellik yapan hareketli sissy bar bimiyorum.
Qner adlı üyeden alıntı
dostum varmıs sisy bar bak Zerdüşt ün planları arasında var
takıpten ayrılma derim.
knr
Qner söylemiş..doğru demiş..
Alternatif olarakta Ledo nun bahsettiği Larryden de temin etmen mümkün.
-
18 Şubat 2011, 16:09
Hoşbulduk arkadaşlar, en kısa zamanda aranızda olucam. İki tekerli ilk uzun yolumu yapayım da bi...
(Ankara - Kızılcahamam arası sayılmaz di mi
)
Bi sosis çantaya bakar adaş
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
18 Şubat 2011, 17:52
Bu güzel haber de hiç gözümde canlandıramadım
-
19 Şubat 2011, 01:40
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Bi sosis çantaya bakar adaş
Al işte kocakarı ilacı gibi çözüm Güğüm koy bari arkana
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
19 Şubat 2011, 01:54
sa
agoldag adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar.benim canavar rolantide çalışırken arka stop lambası titreyerek ışıma yapıyor.tabi bu diğer aydınlatma sisteminde de aynı.buda konjektöre gelen voltaj,motorun devri ve motorun statoru ile ilgili bir durum.merak ettiğim konu;konjektör çıkışına bir kondansatörü paralel bağlasam bir fayda sağlayabilirmiyim,acaba deneyen oldu mu hiç?
özellikle arka stop lambasının pırpır ederek ışıması görsel açıdan beni rahatsız ediyor....
kardesim orjinal conjoktorlerde bu nu yapar sarj voltaji dusuk ve akim az oldugu icin bu sekilde asgari 15000 km den sonra startoru genelde fazla zorladigi icin yakabiliyor conjoktoru degistirince duzeliyor baska bir cozum yok bosuna ugrasma derim
-
19 Şubat 2011, 15:02
kardesim orjinal conjoktorlerde bu nu yapar sarj voltaji dusuk ve akim az oldugu icin bu sekilde asgari 15000 km den sonra startoru genelde fazla zorladigi icin yakabiliyor conjoktoru degistirince duzeliyor baska bir cozum yok bosuna ugrasma derim
Abi konjektörden olduğunu düşünüp,kaliteli bir konjektörle değiştirdim.ama sonuç yine aynı,onun için bir kondansatörü devreye paralel bağlayıp durum kontrolü yapacağım.eğer olumlu bir gelişme kaydedersem sizinlede paylaşırım...
-
19 Şubat 2011, 20:36
sa
agoldag adlı üyeden alıntı
Abi konjektörden olduğunu düşünüp,kaliteli bir konjektörle değiştirdim.ama sonuç yine aynı,onun için bir kondansatörü devreye paralel bağlayıp durum kontrolü yapacağım.eğer olumlu bir gelişme kaydedersem sizinlede paylaşırım...
akü zaten kondansatör görevini yapıyor kalıteli conjoktör ne taktın voltajı 14 v olt vermeden düzelmiyor voltajı rolantide ve 5000 devirde ölçmen lazım kaç volt ve amper çıkarıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler