Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Şubat 2011, 11:05
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Sevgililer gününüz kutlu olsun millet ! Motorunuzu bu akşam şöyle güzel bir gezintiye çıkarın bugün. Önce dışarıda güzelce karnını doyurun (depoyu fulleme), sonra eve geri dönünce...Neyse gerisini anlatmayayım
Cumartesi koltuğumda artçı bölümün başladığı noktada maket bıçağıyla kesilmiş gibi yarıklarla karşılaştım. Belki çok soğukta üzerine oturmamdan belki takılan bir fermuardan belki de şakacı bir çocuk yüzünden olmuş olabilir bilmiyorum. Neyse ben de bir oto kaplamacıya gidip, daha kalın malzemeden yapılmış astarlı bir döşeme malzemesi seçtim. Tabii yine siyah renk. Sonra aklıma en son yaptığım Amasra gezisinde artçımın ağlamaları geldi ve hazır bu işe girmişken artçı konforunu da arttırayım dedim. Oradan 10 mm kalınlığında hafif sert bir sünger seçtim ve tam bizim artçı kuşağın başladığı noktadan arkaya kadar o süngeri güzelce yapıştırmalarını istedim. Kuşaktan dolayı öyle kot farkı hissi de vermeden gayet yumuşak bir artçı koltuğuna sahip olmuş oldum
Hepsine 60 lira aldılar benden...Acelem olduğu için fazla fiyat araştırması yapamadım.
Artık iş ciddiye bindiği için yengemizi kaçırmadan Uzay'a da yaptırması tavsiye edilir
Senin de sevgililer günün kutlu olsun kardeşim
O koltuktaki yarık tam olarak aynı yerde benimkinde de oluştu 1 hafta sonra ona birkaç küçük yarık daha ekleniyor. Ben de yakında yeni bir döşeme yaptıracağım. Bakalım hayırlısı. Hatunu kaçırmadan yaptırmak lazım dediğin gibi hehe
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
Reklamlar
-
14 Şubat 2011, 20:49
bir oto kaplamacıya gidip, daha kalın malzemeden yapılmış astarlı bir döşeme malzemesi seçtim. Tabii yine siyah renk. Sonra aklıma en son yaptığım Amasra gezisinde artçımın ağlamaları geldi ve hazır bu işe girmişken artçı konforunu da arttırayım dedim. Oradan 10 mm kalınlığında hafif sert bir sünger seçtim ve tam bizim artçı kuşağın başladığı noktadan arkaya kadar o süngeri güzelce yapıştırmalarını istedim. Kuşaktan dolayı öyle kot farkı hissi de vermeden gayet yumuşak bir artçı koltuğuna sahip olmuş oldum
Hepsine 60 lira aldılar benden...Acelem olduğu için fazla fiyat araştırması yapamadım.
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Senin de sevgililer günün kutlu olsun kardeşim
O koltuktaki yarık tam olarak aynı yerde benimkinde de oluştu
1 hafta sonra ona birkaç küçük yarık daha ekleniyor.i hehe
Kaplamada kullanılacak malzeme yumuşak deriden mi olması makbul..yoksa kalın ve sert deridenmi..deri derken suni deri elbette kast ettiğim..Son olarak koltuğu bende değiştirdim artcı için konforlu olduğu gibi sürücü içinde son derece güzel oldu..kuyruk sokumu bölgesi desteklendiğinden gerek şehir içi gerekse uzun yolculuklarda konfor sağladı..bana maliyeti 90 tl oldu..ayrıca yanında daha kalın malzemeden birde koltuk koruma kılıfıda hediyesi oldu..neden bundan yapmadın dediğimde Selim usta ''Bu malzeme daha çabuk çatlama yapar bu yüzden derinin yumuşak olması daha iyi..'' dedi.. sağlıklı olanı hangisi hala tam emin değilim..araştıracağım..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
15 Şubat 2011, 11:34
Sevgililer gününüz kutlu olsun millet ! Motorunuzu bu akşam şöyle güzel bir gezintiye çıkarın bugün. Önce dışarıda güzelce karnını doyurun (depoyu fulleme), sonra eve geri dönünce...Neyse gerisini anlatmayayım
Cumartesi koltuğumda artçı bölümün başladığı noktada maket bıçağıyla kesilmiş gibi yarıklarla karşılaştım. Belki çok soğukta üzerine oturmamdan belki takılan bir fermuardan belki de şakacı bir çocuk yüzünden olmuş olabilir bilmiyorum. Neyse ben de bir oto kaplamacıya gidip, daha kalın malzemeden yapılmış astarlı bir döşeme malzemesi seçtim. Tabii yine siyah renk. Sonra aklıma en son yaptığım Amasra gezisinde artçımın ağlamaları geldi ve hazır bu işe girmişken artçı konforunu da arttırayım dedim. Oradan 10 mm kalınlığında hafif sert bir sünger seçtim ve tam bizim artçı kuşağın başladığı noktadan arkaya kadar o süngeri güzelce yapıştırmalarını istedim. Kuşaktan dolayı öyle kot farkı hissi de vermeden gayet yumuşak bir artçı koltuğuna sahip olmuş oldum
Artık iş ciddiye bindiği için yengemizi kaçırmadan Uzay'a da yaptırması tavsiye edilir
çok iyimiş yaa, bende de var öyle bi sorun, hem yırtık hemde artçı hoşnutsuzluğu denizlide bulabilirsem iyi bi usta bende yaptırıcam. yoksa ankaraya gelene kadar beklemem gerekecek. nerde yaptırdın acaba ?
-
15 Şubat 2011, 11:50
İskitlerde 1. caddede. Oraya gidince zaten bir çok kaplamacı var, hangisine gitsen hallederler
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
15 Şubat 2011, 11:54
loader adlı üyeden alıntı
çok iyimiş yaa, bende de var öyle bi sorun, hem yırtık hemde artçı hoşnutsuzluğu
denizlide bulabilirsem iyi bi usta bende yaptırıcam. yoksa ankaraya gelene kadar beklemem gerekecek. nerde yaptırdın acaba ?
Emrah denızlıde biri var bu işi yapıyor. beraber gıderıs bır ara... sahıbınden e bıle ılan vermıstı ama suan ılanın suresı gecmıs gozukuyo...
-
15 Şubat 2011, 14:21
ZERDÜŞT adlı üyeden alıntı
Kaplamada kullanılacak malzeme yumuşak deriden mi olması makbul..yoksa kalın ve sert deridenmi..deri derken suni deri elbette kast ettiğim..Son olarak koltuğu bende değiştirdim artcı için konforlu olduğu gibi sürücü içinde son derece güzel oldu..kuyruk sokumu bölgesi desteklendiğinden gerek şehir içi gerekse uzun yolculuklarda konfor sağladı..bana maliyeti 90 tl oldu..ayrıca yanında daha kalın malzemeden birde koltuk koruma kılıfıda hediyesi oldu..neden bundan yapmadın dediğimde Selim usta ''Bu malzeme daha çabuk çatlama yapar bu yüzden derinin yumuşak olması daha iyi..'' dedi..
sağlıklı olanı hangisi hala tam emin değilim..araştıracağım..
Abi bizimki gibi formlu bir koltukta iyi gerdirilip tam oturması için yumuşak olması kritik. Zaten döşeme malzemesi de o tür birşey. orjinali kağıt kalınlığında ve çok ince. Eğer çabuk hasar görmemesini istiyorsan bence yine yumuşak ama daha kalın bir malzeme seçmek lazım.
Suya dayanıklılık da iyi vurgulanmalı tabii ki...
-
15 Şubat 2011, 14:36
Şasi numaralarından yola çıkarak, koltukların zorlu iklim ve kullanım şartlarına 5 yıl dayanması normal değilmi?
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
15 Şubat 2011, 15:40
Abi bizimki gibi formlu bir koltukta iyi gerdirilip tam oturması için yumuşak olması kritik. Zaten döşeme malzemesi de o tür birşey. orjinali kağıt kalınlığında ve çok ince. Eğer çabuk hasar görmemesini istiyorsan bence yine yumuşak ama daha kalın bir malzeme seçmek lazım.
Suya dayanıklılık da iyi vurgulanmalı tabii ki...
Benim koltuk kaplaması jargonlu astarı olan bir kaplama cinsi..koruma kılıfı aynı ebatta..yani usta'' onun yerine diğerinide kullanabilirdim ancak bu tip kalın kaplamalarda çatlama gerildiği vakit diğerinden çok daha önce meydana gelir ''diyor..bu ikinci koltuğum olacak aynı kişi daha öncede koltuk yapmıştı güzeldi..şimdi formu az bişi daha değiştirttim...benim şuanki sele kılıfı yumuşak deriden ama incemi kalınmı dersen sanırım ince..en azından koruma kılıfının derisi daha kalın duruyor..inşallah ustanın seçimi doğrudurda üzülmem..
Bilgi için teşekkür ederim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------
vıceroy adlı üyeden alıntı
Şasi numaralarından yola çıkarak, koltukların zorlu iklim ve kullanım şartlarına 5 yıl dayanması normal değilmi?
Bu tamamen motorun bulunduğu yerdeki kedi sayısına ve kedilerin yapısına bağlı olarak değişiyor..
-
15 Şubat 2011, 23:33
vıceroy adlı üyeden alıntı
Abi Hyosung ne yapsa senin hakkını ödeyemez.
-
16 Şubat 2011, 10:53
Qner adlı üyeden alıntı
Emrah denızlıde biri var bu işi yapıyor. beraber gıderıs bır ara... sahıbınden e bıle ılan vermıstı ama suan ılanın suresı gecmıs gozukuyo...
oo kimler varmış burda
-
16 Şubat 2011, 11:50
tanıtmadım kendımı esseklık ettım. kendı motorumun forumundan cok bu forumu takıp edıyorum ınanın.
ama karıstırmayım ortalıgı dıye sey ettım. gt250 naked surucusuyum 4-5 aydır. denızlıden katılıyorum yarısmaya. malesef tekstil işimiz.
emrah onerdı bu forumu. muthıs bılgılı, dolu dolu bır forum. bıgun gv650 ım olacak ınsallah. yada benımkını o hale getırıcem. bılmıyorum artık gerısını...
slmlr
knr
-
16 Şubat 2011, 11:50
YAV BİŞİ DİKKATİMİ ÇEKTİ KONU ÇÖMLEKLERİMİZ OLUNCA NEKADARDA HASSASLAŞIYORUZ...GERÇEK DERİMİ OLSUN SUNİMİ,İNCEMİ OLSUN KALINMI.
BEN BAŞKA BİŞİ SORAYIM ORTAYA: KOLTUĞUN FORMU BİZ ERKEKLRİN HEPSİNİMİ RAHATSIZ EDİYOR. YOKSA BENİM ÖLÇÜLERDE Bİ FARK VARDIR O YÜZDENMİ......CİDDEN UZUN YOL GİDİNCE SIKINTI VE SIZILAR OLUYOR VARMIDIR BUNDA KOLTUĞUN ETKİSİ.. BÖLE Bİ ŞİKAYETİ OLAN..
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
-
16 Şubat 2011, 11:57
-
16 Şubat 2011, 12:34
Adaş 150 civarı hızlarla gideceksen Boludaki Opetten fulle mutlaka, yoksa benim gibi Hendek gişelere 230 kg'mı itersin. İzmit çıkıştaki BP den de yine fulle kafan rahat olsun İstanbul'a kadar. Hem mola olur
Hayırlı olsun, görüşemedik bir türlü, aramadın vefasız
Menzil : 300 +/- 50 km (Hıza-yüke göre)
-
16 Şubat 2011, 13:02
-
16 Şubat 2011, 13:42
sa
Serdarrr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam
Konuyu takip ediyorum ama ne zamandır girip birşeyler yazamadım. Bu süre içinde Uzay kadar olmasa da benim de hayatımda değişiklikler oldu (Bu arada hayırlı olsun abi
)
Ankarada 29,5 yaşında siyah GV650si olan Serdar sayısının fazla olduğuna kanaat getirerek İstanbul'a yerleştim.
Ev-mev taşınma vs halloldu da makine Ankarada kaldı. Meterorolojiyi takip edip havanın uygun olduğu bir haftasonu atlayıp getiricem en kısa zamanda.
Bu arada uzun yolda menzilimiz ne düzeyde bilen deneyen var mı? Hayalimdeki depo göstergesine sahibim hep full gösteriyor
, muhtemelen çatlakla ilgili müdahale edilirken birşey oldu, aldığımdan beri böyle.
Bu arada zertdüşt sana da bir ara uğrıycam da fırsat olmuyor, bu haftasonu olabilir mesela.
hoşgeldin memlekete bir akşam toplantımıza clubumuze gelirsen tanışırız serdar
-
16 Şubat 2011, 13:52
-
16 Şubat 2011, 18:39
Qner adlı üyeden alıntı
tanıtmadım kendımı esseklık ettım. kendı motorumun forumundan cok bu forumu takıp edıyorum ınanın.
ama karıstırmayım ortalıgı dıye sey ettım. gt250 naked surucusuyum 4-5 aydır. denızlıden katılıyorum yarısmaya. malesef tekstil işimiz.
emrah onerdı bu forumu. muthıs bılgılı, dolu dolu bır forum. bıgun gv650 ım olacak ınsallah. yada benımkını o hale getırıcem. bılmıyorum artık gerısını...
slmlr
knr
sen bu forumu takip etmeye başladığına göre kanın kaynamaya başlamıştır artık. bence en kısa zamanda bir GV 650 sahibi olacaksın
-
16 Şubat 2011, 19:01
bugun kullandım bıle bı tane gv 650. oturus tam tahmın ettıgım gıbı rahat. (ben bıraz mınıgım de 196 cm)
koltugu begenmıyosunuz ama gelın bıde bızım nelere oturdugumuzu gorun...
gucu cok farklı. zaptedılemıyecekmıs gıbı...
ama kooooooca yolda u donemedım. durup önü kaldırıp yana koysaydım herhalde daha basarılı olurdum.
madden ve manen kendımı hazır hıssetmıyorum.
kanıma gırme emrah....
slmlr
knr
-
16 Şubat 2011, 22:06
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler