Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Şubat 2011, 19:48
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
Reklamlar
-
08 Şubat 2011, 20:04
gv650i adlı üyeden alıntı
emrah sen yeni tamir ettirmemişmiydin içinde kine uygun parça takmadılarmı pili ile alakalı olabilirmi bi baktır yag değiştirme vs sıkıntı olur kaç km ye geldi bilemezsin olmazsa bisiklet km releri takıyorlarmış ondan takmak lazım
peki hızı dogru gösteriyormu
yaptırdığım hali ancak bu kadar oldu abi. hızı, benzin durumunu ve harareti doğru gösteriyor.. son götürdüğüm elektronikçi göstergede problem olmadığını söyledi bide motora takıp getir öyle bakalım dedi. olmazsa birde pilini değiştirmeyi deneyim uzayın dediği gibi..
-
08 Şubat 2011, 23:31
sa
arkadaşlar kuşları kurbaları motorumdan kovdum sonunda
kayış sesine az bir ugraşla(2 gün üzerinde çalıştım 5 adet prototip yapıp) sesizliği yakaladım nasılmı
kayışta sese sebeb olan ön kasnak yanagı kayış dönerken ön kasnaktan çıkmak istiyor sol ayak tarafındaki kasnak yanagına sürtüyor ve ses yapıyor
çözüm onu ordan uzaklaştırmak ve onun için bilyalı makara yaptım ön kasnaga yakın yere kayışı yanaktan 1mm uzakta tutacak şekilde yerleştirdim ilk 4 adet yaptıgım makara tırıltı bilya sesi yaptı en son yaptıgım gayet sesiz ve güzel çalıştı fotolarını katibim çıragım uzaya gönderirim o buraya yerleştirir
tavsiye ederim yapamayana yaptırırım haberiniz olsun öyle pudralamaya reçinelemeye filan gerek yok
-
09 Şubat 2011, 08:08
arkadaşlar kuşları kurbaları motorumdan kovdum sonunda
kayış sesine az bir ugraşla(2 gün üzerinde çalıştım 5 adet prototip yapıp) sesizliği yakaladım nasılmı
kayışta sese sebeb olan ön kasnak yanagı kayış dönerken ön kasnaktan çıkmak istiyor sol ayak tarafındaki kasnak yanagına sürtüyor ve ses yapıyor
çözüm onu ordan uzaklaştırmak ve onun için bilyalı makara yaptım ön kasnaga yakın yere kayışı yanaktan 1mm uzakta tutacak şekilde yerleştirdim ilk 4 adet yaptıgım makara tırıltı bilya sesi yaptı en son yaptıgım gayet sesiz ve güzel çalıştı fotolarını katibim çıragım uzaya gönderirim o buraya yerleştirir
tavsiye ederim yapamayana yaptırırım haberiniz olsun öyle pudralamaya reçinelemeye filan gerek yok
Pudramı da sürerim sefamı da sürerim ohhhhhhhhhhh
Gönder abi fotoları. Fotoyu da koyarım, böyle işin ..
-
09 Şubat 2011, 09:06
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Ya şimdi 1000 bakımı gelecek yine bunun :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------
Serdar bak senin de saatin pili bitmişti sanırım.
Böyle bir link buldum. Bios pili değiştirir gibi değiştiriyorsun yanılmıyorsam
http://www.alternativecruisers.com/i...?topic=15553.0
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------
Pili biten arkadaşlar bu adresten de lehimlenebilir hale getirilmiş pillerini alabilirler
http://www.pilsitesi.com/x_oem-cr203...+%D6zel+Piller
Ben daha ne yapayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------
Hyosungsource sitesine alternatif bir site daha buldum. O kadar geniş kapsamlı değil ama belki daha ucuz parçalar vardır. Alternatif alternatiftir
Verildi mi bilmiyorum ama :
http://www.whygostock.com/categories/HYOSUNG/
Uzay, pil ile ilgili teşekkür ederim. KM sayacı hafızasını da koruduğundan pile dikkat etmek lazım. Ben de sipariş ettim, gelir gelmez değiştireceğim..
Aferin lan
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
09 Şubat 2011, 20:55
Arkadaşlar ayıp etmişsiniz, yedekleme işinde beni unutarak
Boşyeremi lüzumsuz işler müdürlüğünün yedek parça kısmına atandık yani...
Bu arada benim aynaların tadı kaçtı,eğer uyum sağlarsa gv250 aynası düşünüyorum.Daha kaliteli ve gösterişli.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
09 Şubat 2011, 21:56
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Uzay, pil ile ilgili teşekkür ederim. KM sayacı hafızasını da koruduğundan pile dikkat etmek lazım. Ben de sipariş ettim, gelir gelmez değiştireceğim..
Aferin lan
Adam tebrik edeceğine aferin demiş yaaa
vıceroy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ayıp etmişsiniz, yedekleme işinde beni unutarak
Boşyeremi lüzumsuz işler müdürlüğünün yedek parça kısmına atandık yani...
Bu arada benim aynaların tadı kaçtı,eğer uyum sağlarsa gv250 aynası düşünüyorum.Daha kaliteli ve gösterişli.
Kendi adıma seni unutmadım ama pil 1 küsür TL olduğu için ben de kargolasam, sen direkt de alsan aynı fiyata gelecek. O yüzden sadece linkini verdim
-
09 Şubat 2011, 22:11
Gv 250 nin aynası uyuyor..hatta son zamanlarda satılanlarda direk gv 250 aynası koyup satmışlardı..
650 nin orijinal aynasından kesinlikle çok daha kaliteli..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
10 Şubat 2011, 09:02
Bence de o aynalar daha şık duruyor. Mr. Lee orjinal seti 57 Tl den satıyor, kargo da 30 filan tutar. 90 e mal olur özetle...
Ama soru şu, bu aynalar uzun yolda titriyor mu? Kullanan arkadaşlar bizi bilgilendirebilir mi?
-
10 Şubat 2011, 10:42
sa
Bence de o aynalar daha şık duruyor. Mr. Lee orjinal seti 57 Tl den satıyor, kargo da 30 filan tutar. 90 e mal olur özetle...
Ama soru şu, bu aynalar uzun yolda titriyor mu? Kullanan arkadaşlar bizi bilgilendirebilir mi?
titriyor plastik basit bir ayna zamanla dış nikelejıda soyuluyor birde dış bükeyi az daha geniş açılı başka bir ayna arıyorum gerçi her ayna titriyor bizim gidonda ancak benim yaptıgım gibi gidon vidalarını titreşim emici kaucuk burçlarla yaparsanız tıtremez ve elleriniz uyuşmaz tavsiye ederim
-
10 Şubat 2011, 13:15
GV 250 aynası bizimkinden iyi ama o da pek kaliteli değil. Üstelik TR fiyatı da yüksek.
Ben şu ana kadar toplam 4 ayna kullandım. 1) orjinal 2) Highway Hawk'ın süslü ve pahalı dikdörtgen bir tipi 3) Haldun'un (Zerdüşt) bir yerden alıp bana getirdiği uzun dikdörtgen bir ayna 4) Lee'den sipariş HD tipi ayna
En iyi görüntü veren 3 numara. (benzeri Lee'de de vardı galiba.) Ama pek de afilli değil!
Eğer bir tavsiyede bulunmam gerekirse burada herkese aynanın en iyi gösterenini tavsiye ederim. Görüntü güzelliğini başka parçalarda sağlayın.
Uzun lafın kısası eğer istersen Haldun'dan rica ederim, adama sorar. Varsa aldırır sana yollarım. Fiyatını hatırlayamadım ama pek fazla değildi. Her halükarda GV250'ninkinden ucuzdur.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
10 Şubat 2011, 13:49
http://www.motosiklet.net/forum/etki...t-11-cuma.html
arkadaşlar yarın akşam buraya bekliyoruz gelerek şereflendirin ledo buralardaysan meşhur şapkanla gel kardeşim
-
10 Şubat 2011, 14:16
yarın akşam buraya bekliyoruz gelerek şereflendirin ledo buralardaysan meşhur şapkanla gel kardeşim
Ard arda gelen davetlere kayıtsız kalıyor gibi görünmek istemem.
Sanıyorum artık uzun bir açıklama yaparak, tepkisiz ya da ilgisizmiş gibi görünmekten kurtulmam lazım.
Cuma ve Cumartesi akşamları benim hayatımda erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığım günler değildir. Genellikle ya eşimle ya da eşim ve çocuklarımla beraber bir programım olur. Aynı şekilde pazar günlerini ise tamamen aileme ayırırım.
Senede ancak bir kaç defa istisna olur ki, bu istisnalardan ilkini (eğer FB maçına denk gelmezse ) sözü geçen toplantılardan bir tanesine gelmek için kullanacağım.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
10 Şubat 2011, 15:34
Aha, söz verdi Arkadaşlar, bu sefer tamam. Gidenler kameralarla gitsin. Bu Ledo'nun halk arasında ilk görünmesi olacak. Ledo gerçekten de var mı yoksa bir bilgisayar programı mı, fotoğraflarda hakkaten görünmez mi çıkıyor, aynada gözüküyor mu gözükmüyor mu, vs.. gibi kamuoyunun merakla beklediği sorunlara cevap olacağını umuyorum.
Not : DHA'ya göre 1998 yılında krom bir parçanın fotoğrafını çekerken gölgesinin yansımada görüldüğü iddia ediliyor. Ama o da henüz somut olarak kanıtlanmış bilgi değil.
-
10 Şubat 2011, 16:22
sa
ledo adlı üyeden alıntı
Sanıyorum artık uzun bir açıklama yaparak, tepkisiz ya da ilgisizmiş gibi görünmekten kurtulmam lazım.
Cuma ve Cumartesi akşamları benim hayatımda erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığım günler değildir. Genellikle ya eşimle ya da eşim ve çocuklarımla beraber bir programım olur. Aynı şekilde pazar günlerini ise tamamen aileme ayırırım.
Senede ancak bir kaç defa istisna olur ki, bu istisnalardan ilkini (eğer FB maçına denk gelmezse
) sözü geçen toplantılardan bir tanesine gelmek için kullanacağım.
iyi ne diyelim davet bizden icabet sizden kısmetse görüşürüz fazla ısrarcı olduk sanırım
-
10 Şubat 2011, 19:44
-
10 Şubat 2011, 21:57
sa
Leventim,ilgiyi kıskandım
Her güzelliğe değer bir kişiliksin.
Fenerli olmanda ayrıca güzel.Okulda her galibiyetin tebriklerini topluyorum,sınıfta panoda dev bayrak 12 ay inmiyor
Cimbomluların işi zor
Ayna fiyatı gv250 hyosungsource dolaylarındaysa senden rica edebilirim. Aklıma koreden başka yedeklemeler geldiği için kafamda gv250 aynası netlik kazanmıştı. Dayımın gv250 sinde titreme,soyulma,plastik havası kesinlikle yoktu.Bizim aynalardan tüm malzemeleriyle daha kaliteli olduğu tartışılmaz bir gerçek.
gv 250 aynası 80 tl ye var istiyorsan gönderirim ama ledonun dedği başka ayna onumu istiyorsun onu bilmiyorum
-
11 Şubat 2011, 11:18
ledo adlı üyeden alıntı
Senede ancak bir kaç defa istisna olur ki, bu istisnalardan ilkini (eğer FB maçına denk gelmezse
) sözü geçen toplantılardan bir tanesine gelmek için kullanacağım.
İşte Levent abim. Her ikimiz içinde Aile ve Fenerbahçe. Diğer her şey sonra heheheh Selamlar abi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 ----------
Aha, söz verdi
Arkadaşlar, bu sefer tamam. Gidenler kameralarla gitsin. Bu Ledo'nun halk arasında ilk görünmesi olacak. Ledo gerçekten de var mı yoksa bir bilgisayar programı mı, fotoğraflarda hakkaten görünmez mi çıkıyor, aynada gözüküyor mu gözükmüyor mu, vs.. gibi kamuoyunun merakla beklediği sorunlara cevap olacağını umuyorum.
Not : DHA'ya göre 1998 yılında krom bir parçanın fotoğrafını çekerken gölgesinin yansımada görüldüğü iddia ediliyor. Ama o da henüz somut olarak kanıtlanmış bilgi değil.
İspatlı kanıtlı Ledo var meraklanmayın, çok teker döndürmüşlüğümüz vardır yan yana.
-
12 Şubat 2011, 14:24
sa
lautreamont adlı üyeden alıntı
İşte Levent abim.
Her ikimiz içinde Aile ve Fenerbahçe. Diğer her şey sonra heheheh
Selamlar abi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 ----------
İspatlı kanıtlı Ledo var meraklanmayın, çok teker döndürmüşlüğümüz vardır yan yana.
arkadaş biz gözümüzle görmeden inanmayız sen ne dersen de
-
14 Şubat 2011, 10:02
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler