Abi ne tatlı çocuk öyle o
Duruştan hafif enduroya meyil görüyorum
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
Her maşallah kardeşime bak beeee
Bence de Goldwing meyili var ;)
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
olum zuzzi; gör bak adamı gör...öle ahmet gibi senin gib değil... sen nişanlandın gezmelere ara verdin,ahmet efendide çocu daha yapacam derken motoru satmaya çalışıyo... buyurun viceroy örneğin ben...motor tutukusu babadan çocuğa geçer....
heee bide zuzi olum heç aramadan gene yapmışın yapacağını yemeklere gitmişin..yadırgamadım ama seni orda görünce....ulen ahmet bile sordu gidiyonmu sende diye be heey gidi eski günler...
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
Mustafa Kemal efendiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ahmet, sen ben msn'deydik. Kaçtın hemen
Ben gitmeyecektim. Konjektör bozuldu. Ustamda olmadığı için Kaya abinin yanına gittim. Taktık. Oraya kadar gelmişken 2 kilometre uzaktaki yere de gittim artık ne yapayım Aküden yiye yiye gittim senin haberin yok. Kornaya bile basamadım doğru düzgün, akü bitmesin diye
Bu arada arkadaşlar, benim kilometre sayacı sıfırlanmış
Konjektör arızasını farketmeden önce soğuk yüzünden motor çalışmıyor zannedip, marşa basa basa aküyü sıfırlamıştım. 4. seferde falan anca çalışıyordu. 3-4 gün böyle yapa yapa bitti. Zor çalıştırdığım günlerden birinde benzin aldıktan sonra sıfırladığım gösterge o sırada 40 km falan gösterirken akü bittiği, zorlandığı sırada sıfırlanmıştı. Hemen o sırada ana km göstergesi de mi sıfırlandı lan diyerek baktığımda sıfırlanmadığını görmüştüm. Ama 3. veya 4. gün o da sıfırlanmış sanırım. Bugün bir baktım motorum 115 kilometrede
Arşivlerde bulunsun diye yazıyorum. Motorum en son 18.000 küsür kilometrede idi ama 19000'e yakındı. Bugün itibariyle arşive kaydediyorum 19.115 Motorumu satarken çakallık yapmaktan korkuyor ve sizi şahit ilan ediyorum
Selametle
Şahidiz motor 115 km de
E senin motor zaten geçen yaz 60.000 de değil miydi? Kayış koptu kopacak diyordun
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
Motosikleti hacklemek de varmış kaderimizde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------
60.000 değildi, 6.000.000 idi ama hatırlasana sen hani bi motosiklet çalmıştın da onun kayışını ve göstergesini bana vermiştin de sonra pkk'ya yardım yapmıştın geri kalan parayı hani, polise çarpıp kaçtığın gün
Bu motor elinde patladı senin kardeşim..
Ama öyle kolay kolay bişi olmaz..Geçen eksozları taktırdığım yerdeki menderes usta anlattı..Hyosung un 250 cometi 200.000 km de gelmiş motor yaptırmaya..arkadaş kurye olarak çalışıyormuş motoruyla..şimdi 250 lik bir makina bu km yi yapıyorsa yağsız kalmadıktan sonra buda ciddi KM ler yapar..İstanbul Motor un eski ustası Çetin usta daha önce bir GV 650 nin motoru açıp incelediğinde sistem çok iyi yağsız kalmasın 400.000 -500.000 km rahat yapar demişti.. yeterki doğru kullanılsın..
Uzay sen şimdi yeni motor yaptırdığına göre bir 400-500 bin km daha gider bu..
Belli periyotlarda değişmesi gerekenleri atlamamak için 19.150 km yi baz al sen genede.. ;)
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
Ya şimdi 1000 bakımı gelecek yine bunun :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------
Serdar bak senin de saatin pili bitmişti sanırım.
Böyle bir link buldum. Bios pili değiştirir gibi değiştiriyorsun yanılmıyorsam
http://www.alternativecruisers.com/i...?topic=15553.0
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------
Pili biten arkadaşlar bu adresten de lehimlenebilir hale getirilmiş pillerini alabilirler
http://www.pilsitesi.com/x_oem-cr203...+%D6zel+Piller
Ben daha ne yapayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------
Hyosungsource sitesine alternatif bir site daha buldum. O kadar geniş kapsamlı değil ama belki daha ucuz parçalar vardır. Alternatif alternatiftir
Verildi mi bilmiyorum ama : http://www.whygostock.com/categories/HYOSUNG/
Uzay verdiğin alternatif adres daha önce verilmedi. Teşekkürler. Yalnız hyosungsource'ye göre daha pahalı.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)