Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Aralık 2010, 20:58
loader adlı üyeden alıntı
bugün itibarı ile yeni konjektörüm ile yollara dönmüş bulunuyorum. umarım uzun yıllar boyunca bi daha konjektör problemi yaşamam..
hayırlı olsun sıkıntısız kullanmak nasib olsun
Reklamlar
-
25 Aralık 2010, 21:29
arkadaşlar ankarada motorumu gösterebileceğim yer bilen yok mu dahaa bir cevap alamadım günler oldu
-
26 Aralık 2010, 01:08
bende de yeni konjektör var artık , ancak ellerine sağlık , hem zamanını hemde emeğini esirgemeyen gv 650 (adını söyle artık arkadaş)arkadaşımın sayesinde. sağ ol, var ol. emeğine sağlık.
-
26 Aralık 2010, 13:21
h983271 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ankarada motorumu gösterebileceğim yer bilen yok mu dahaa bir cevap alamadım günler oldu
emek caddesinde (emin değilim ama emek 4. cadde olması lazım) 4-44 motor var. ben hiç gitmedim ancak bizim motorlardan anladığını duymuştum..
-
26 Aralık 2010, 21:33
sa
h983271 adlı üyeden alıntı
ankarada ilker diye bir arkadaş vardı o şimdi asker doguda orda motorunu baktırmıştı ustaya iyi demişti ama ben tanımıyorum istersen git bit tanış bora usta teli 0312 2224343
orda tolga diyede biri tele bakıyor inşallah memnun kalırsın
-
27 Aralık 2010, 10:04
Oraya gitmişliğim var. 4 adet kullanılmış civataya 30 lira para istemişlerdi.
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
27 Aralık 2010, 12:53
yeni farım nasıl alttan sabitleyecegım ama fena durmamıs dimi :D
-
28 Aralık 2010, 14:39
nurettin kardeşim şu sanel conjoktörü nerden dedin arkadaşlara bir jest olsun bende bir deneyeyim 140 tl para vereceğimize 40 tl halledelim dedim. baktım bana yakın imal yeri satış yeri bir tane aldım taktım ve beş dakika sonra startör kavurma oldu .ölçtüm şaseye kısa devre yapıyor söktüm sargıya verdim aman sanel filan denemeyin bizim makinalara kesinlikle uymuyor.
ve bizim startörler aslında çok güzel sarılmış sargının altındaki izalasyon biraz zayıf biraz fazla ısınınca veya zorlanınca şase ile kısa devre yapıyor.Orjinal conjoktörüde startörün fazlaca ısınmasına sebeb oldugu için izalasyon da eriyip kısa devre yapınca daha çabuk ısınıp yanmasına sebeb oluyor
-
29 Aralık 2010, 16:45
Abi Sanel'i bizim şirkette bir arkadaş Pegaso'da kullandı, hiç sıkıntısı yok. 14.1 çıkış veriyor. Başarılı F650 uygulamarını da internet'te duyduk.
Bi kaç modeli vardır belki, sana yanlış olanı vermişlerdir. Bizim makina çok da farklı değil ki...
-
29 Aralık 2010, 18:43
gv650i adlı üyeden alıntı
nurettin kardeşim şu sanel conjoktörü nerden dedin arkadaşlara bir jest olsun bende bir deneyeyim 140 tl para vereceğimize 40 tl halledelim dedim. baktım bana yakın imal yeri satış yeri bir tane aldım taktım ve beş dakika sonra startör kavurma oldu .ölçtüm şaseye kısa devre yapıyor söktüm sargıya verdim aman sanel filan denemeyin bizim makinalara kesinlikle uymuyor.
ve bizim startörler aslında çok güzel sarılmış sargının altındaki izalasyon biraz zayıf biraz fazla ısınınca veya zorlanınca şase ile kısa devre yapıyor.Orjinal conjoktörüde startörün fazlaca ısınmasına sebeb oldugu için izalasyon da eriyip kısa devre yapınca daha çabuk ısınıp yanmasına sebeb oluyor
abicim , geçmiş olsun .üzgünüm. ben tak dememişdim ki ,sadece sen ilgilendiğin için , böyle bir markayı duyunca fikrini almak istemişdim.neyse fırçamı layığıyla yemeye hazırım.
-
29 Aralık 2010, 21:43
nurettin_ adlı üyeden alıntı
abicim , geçmiş olsun .üzgünüm. ben tak dememişdim ki ,sadece sen ilgilendiğin için , böyle bir markayı duyunca fikrini almak istemişdim.neyse fırçamı layığıyla yemeye hazırım.
nurettin senin sadece hatırlatman var ger,si benim suçum
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Abi Sanel'i bizim şirkette bir arkadaş Pegaso'da kullandı, hiç sıkıntısı yok. 14.1 çıkış veriyor. Başarılı F650 uygulamarını da internet'te duyduk.
Bi kaç modeli vardır belki, sana yanlış olanı vermişlerdir. Bizim makina çok da farklı değil ki...
biliyorum ama zaten tek model var uyan onu aldım denedim denemez olaydım gittti gül gibi startörüm ilker gelmiş ankarada motoru çalıştırmaya çalışıyor bilgin olsun
-
30 Aralık 2010, 01:37
nurettin senin sadece hatırlatman var ger,si benim suçum
biliyorum ama zaten tek model var uyan onu aldım denedim denemez olaydım gittti gül gibi startörüm ilker gelmiş ankarada motoru çalıştırmaya çalışıyor bilgin olsun
Abi selam geçmiş olsun.keşke denemeseymişin ucuz etin yahnisi güzel olmuyor.yolun düşerse bekliyorum abi kendine iyi bak.
-
30 Aralık 2010, 07:05
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
30 Aralık 2010, 10:52
Geçmiş olsun abi. Allah razı olsun denediğin için. Keşke böyle olmasaydı
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
30 Aralık 2010, 18:45
sa
vıceroy adlı üyeden alıntı
Teslim aldım çok teşekkür ederim.
Henüz poşetini açmadım. Geçen sene aldığım akü uzun süre motosiklete binmeyince zayıflamış
Şarj ettirip bir şans daha vereceğim,olmazsa akününde yedeği var.
Yeni aküye geçmek zorunda kalırsam şikayetim olmadığı halde tedbir olsun diye yeni konjektörü taktıracağım.Yedek malzeme dükkanı açmam yakın.
hayırlı olsun güzelce kullanırsın bu yatan motorlarımızda akü sıkıntısı olur tamamen boşalan akü de conjoktörü ve startörüde zorlar en iyisi ufak bir 12 voltluk adaptör baglandıgında motoru akşam park etmiş gibi rahat çalışır tavsiye ederim
-
31 Aralık 2010, 09:03
12 V çıkış veren kurban edilecebilecek eski cep telefonu şarj aletinin kablosu kesilerek mesela.. Ama hangi uç artı hangisi eksi bilmeniz lazım. Onun için de ölçmek lazım. Akü çok bitikse kablonuzu yakabilir, kontrollü yapmak lazım tabi
Artılar artılara, eksiler eksilere, küller küllere, toprak toprağa
-
31 Aralık 2010, 09:18
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
12 V çıkış veren kurban edilecebilecek eski cep telefonu şarj aletinin kablosu kesilerek mesela.. Ama hangi uç artı hangisi eksi bilmeniz lazım. Onun için de ölçmek lazım. Akü çok bitikse kablonuzu yakabilir, kontrollü yapmak lazım tabi
Artılar artılara, eksiler eksilere, küller küllere, toprak toprağa
Hadi arkadaşım kiliseye hadi bakiim
-
31 Aralık 2010, 14:35
Alirim şapkanı kovboy
Amen
-
31 Aralık 2010, 15:16
Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlarım. Motorlarımız bir yıl daha yaşlandı. Fiyatları biraz daha düştü
-
01 Ocak 2011, 01:00
sa
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlarım. Motorlarımız bir yıl daha yaşlandı. Fiyatları biraz daha düştü
yeni yıl aslında her gün yeni bir yıl ama biz sene sonunda farkına varıyoruz uzay motorları bırak biz yaşlanıyoruz motorlar tercübeleniyor neyse bütün arkadaşlara saglık ve mutlulukla nice senelere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler