Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Aralık 2010, 08:20
ozgur325 adlı üyeden alıntı
daha öncede söylediğim gibi istanbuldan aldım motoru ve bakımdan geçirdikten sonra ankaraya götürdüm. yolda toplam 95 TL lik benzin aldım, benzinin litre fiyatı 3,7 olduğuna göre yaklaşık 25 litre benzin yakmışım.bu da 480-500 km lik yolda yaklaşık 5 litre yapar diye düşündüm yanlışım varsa düzeltin. ankaraya vardığımda tekrar benzin aldım ama full doldurmadığım için benim hesap biraz farazi
ama motoru salladığımda çok az benzin kaldığı belliydi.. gösterge çalışmadığı için hız tayinimi net yapamadım ama şehirler arası otobüsleri çok rahat geçtiğim için tahminen ağırlıklı 120-140 gibi bi hızla gittiğimi düşünüyorum
Böyle bir hesap yaptığını tahmin etmiştim
Ama yine de buna yakındır gerçek değer. Eldeki verilerle gayet güzel hesaplamışsın
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
Reklamlar
-
10 Aralık 2010, 11:34
ledo adlı üyeden alıntı
İlk ben aldım. Sonra 4 arkadaşıma daha getirttim. Ayrıca şu anda bir kişi daha rica etti egzoz yolda...
Bu sayfadan Zerdüşt ve viceroyda bu egzozlardan var. Kullananların hepsi çok memnun.
Bu motorun egzozunu değiştirmek istiyorsan sadece bu amcanın egzozları randıman veriyor. Hem ses hem güç kaybı olmaması açısından. Diğer yanda tüşük viteslerde tork artıyor ve vitesi özellikle 2 den 1 e geçirme durumu azalıyor.
Benim motorda, takmadan önce ve sonrasını dinleyebileceğin videoları buralarda bir yerlerde yayınlamıştım.
Ayrıca bana % 10 bir indirim de yapıyor. Eğer düşünürsen sana da elimden geldiğince yardımcı olurum.
Evet abi senin egzos modifiye yaptığın post'u okudum çok güzel olmuş güle güle kullan, ben de istiyem bana da alırsak sadece egzos mu almamız gerekir yoksa Hava Filtresi ve Jet Kit de mi almalıyız?
-
10 Aralık 2010, 11:52
harunizm adlı üyeden alıntı
Evet abi senin egzos modifiye yaptığın post'u okudum çok güzel olmuş güle güle kullan, ben de istiyem
bana da alırsak sadece egzos mu almamız gerekir yoksa Hava Filtresi ve Jet Kit de mi almalıyız?
Ben jet kit seti ile beraber aldım ama jet kiti takmadım. İhtiyaç da hissetmiyorum.
Ancak "susturucu" şart !
Susturuculu ses bile ortalığı inletiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 ----------
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Böyle bir hesap yaptığını tahmin etmiştim
Ama yine de buna yakındır gerçek değer. Eldeki verilerle gayet güzel hesaplamışsın
Katılıyorum.
Sadece uzun yol ortalaması (normal devirli kullanımda) 5 lt normaldir.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
10 Aralık 2010, 14:23
sa
KARANIM adlı üyeden alıntı
helal olsun abi .zaman olsaydıda yemeğe de kalsaydın.bi dahaki sefere inşallah.abi bugün motoru aldımadam vernik attırmamış anlamıyoki motordan zaten.aynen abi ilgisiz ve motordan anlamayan adamların elinde kaldık.havalar düzgün gitseydide bi ziyarete gelseydim seni iyi olurdu.
vernik lense iyi olur sonra tamamen startörde sıkıntı olmasın havalar yagışlı pek kullanmazsın sanırım bir kuru havada çık gel benim yanımada olmazsa burda söker vernik işini ve aşırı yakma derdine bir çare buluruz.
-
10 Aralık 2010, 23:33
gv650i adlı üyeden alıntı
vernik lense iyi olur sonra tamamen startörde sıkıntı olmasın havalar yagışlı pek kullanmazsın sanırım bir kuru havada çık gel benim yanımada olmazsa burda söker vernik işini ve aşırı yakma derdine bir çare buluruz.
merak etme abi ilk fırsatta yanındayım
-
12 Aralık 2010, 12:20
sa
arkadaşlar hava sogudu motorların suyunda antifiriz eksik olan tamamlasın aksi halde donmuş buzdan bir motora sahip olursunuz
-
12 Aralık 2010, 14:58
arkadaşlar hava sogudu motorların suyunda antifiriz eksik olan tamamlasın aksi halde donmuş buzdan bir motora sahip olursunuz
abi hiç sorma ya..artık soğuktanmı oldu yoksa 1 tur rica eden arkadaşı kırmadım verdim ondanmıdır. Su devirdaym motorunun içinden sızma yaptı... çok canım sıkıldı ama neyseki hasan ustacım(çızık hasanın reklamını göğsümü gere gere yapıyorum)sorunumu çözüvedi...
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
-
12 Aralık 2010, 21:02
sa
mkemalyonca adlı üyeden alıntı
abi hiç sorma ya..artık soğuktanmı oldu yoksa 1 tur rica eden arkadaşı kırmadım verdim ondanmıdır. Su devirdaym motorunun içinden sızma yaptı... çok canım sıkıldı ama neyseki hasan ustacım(çızık hasanın reklamını göğsümü gere gere yapıyorum)sorunumu çözüvedi...
iyi hallolmuş o devri daimin keçesi aşınmıştır soguk havadada iyice sertleşince kaçırmıştır emanetin bagrıyufka dır derler arkadaşının elinde kalmış
-
12 Aralık 2010, 22:03
iyi hallolmuş o devri daimin keçesi aşınmıştır soguk havadada iyice sertleşince kaçırmıştır emanetin bagrıyufka dır derler arkadaşının elinde kalmış
selam. nasılsın? günler sonra sitedeyim.
senin şu gidon işin başarılı oldu mu ? ben tüm detayları inceleyipte ancak anlayabildim.
-
13 Aralık 2010, 09:50
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
13 Aralık 2010, 14:28
-
13 Aralık 2010, 14:36
Senin resmin ve Warning yazısı aynı karede
Resimler için teşekkürler
-
13 Aralık 2010, 15:19
sa
nurettin_ adlı üyeden alıntı
selam. nasılsın? günler sonra sitedeyim.
senin şu gidon işin başarılı oldu mu ? ben tüm detayları inceleyipte ancak anlayabildim.
ooo nurettin hoşgeldin gözümüz arar oldu seni nihayet internetine kavuştunmu gidon işi baya bir başarılı oldu tavsiye ederim oralara geldiğimde görüşürüz test edersin.
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Bağrıyufka mı
Abi şu kelimeleri bize de öğretin arasıra, dağarcığımız gelişsin
Millet emanet eşeğin canı g..dedir, os...ca çıkar diyor, sen ne güzel bağrıyufka diyorsun
ya serdarım bizim oralarda böyle tabir edilir sizin oralardada demekki öyle kelime dagarcımız gelişmiş oldu bu hafta senin oralara kar görmeye gelebilirim kalacak yer ayarlarsan
-
13 Aralık 2010, 16:21
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
13 Aralık 2010, 18:31
arkadaşlar aranıza yeni katılacağım umarım 2 gun sonra 2007 model 9000 km de temiz bir gv650 buldum 8500 liraya anlaştık ama hala içimde bir tedirginlik var alsammı almasammı sebebi satıcıya guvenmeme değil kendi kararsızlığım başka bir markamı alsam yada başka bir tarz motormu alsam diye beni rahatlatacak birşeyler yazarsanız memnun olurum
-
13 Aralık 2010, 18:50
Başka marka al bence. İlerde GV'yi yine alırsın. Merdivenleri yavaş yavaş çıkmış olursun. Bak ben GV aldım, hayalimdeki honda shadow'a binemiyorum. Hızı az, beygiri az
Ama bir gün Honda Shadow alacağım inşallah. Bütün bu güzelliği bırakıp, artçı rahatı için belki
-
13 Aralık 2010, 20:10
sa
h983271 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar aranıza yeni katılacağım umarım 2 gun sonra 2007 model 9000 km de temiz bir gv650 buldum 8500 liraya anlaştık ama hala içimde bir tedirginlik var alsammı almasammı sebebi satıcıya guvenmeme değil kendi kararsızlığım başka bir markamı alsam yada başka bir tarz motormu alsam diye beni rahatlatacak birşeyler yazarsanız memnun olurum
arkadaşım öncelikle hoş geldin ıspartadasın sanırım ben sık sık gelirim oraya buldugun motor nerden gerçekten temizmi o önemli tanıyorsan mesele yok motor olarak burdaki sahifeleri okursan eksi ve artılları objektif olarak ögrenmiş olursun uzayın dediği gibi şimdi almazsan ileride alırsın ama illaki gv 650 yi bir motorcu tatmadan motor zevkini yaşamış olmaz benim tercübelerime göre (1969 yılından beri kullanıyorum) hangi açıdan bakarsan bak olumlu hız emniyet olumlu ,dayanıklılık kalite olumlu, konfor yakıt olumlu,fiat kalite olumlu,görüntü yedekparça uygun başka olumsuz yanları elektirk problemleri rahatlıkla gideriliyor halledilmiyecek bir sıkıntı yaşamadık hakkında hayırlısı
-
13 Aralık 2010, 21:34
teşekkurler yardımlarınız için o zaman bu durumda hiç beklemeden ayın 15 inde alırım gv mi biran once havalar düzelsin şu soğuk hava dalgası yurdu terketsin istiyorum
-
14 Aralık 2010, 00:31
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Başka marka al bence. İlerde GV'yi yine alırsın. Merdivenleri yavaş yavaş çıkmış olursun. Bak ben GV aldım, hayalimdeki honda shadow'a binemiyorum. Hızı az, beygiri az
Ama bir gün Honda Shadow alacağım inşallah. Bütün bu güzelliği bırakıp, artçı rahatı için belki
Uzay artcı rahatı demişsin..o dediğin 70 tl civarı bir paraya bakar..Benim Gv de artcı Shadow daki kadar rahat..üstelik sürücü kısmıda düzeltildi beli destekler şekilde..bir dahaki buluşmada test edersin..
ANATOLIAN EAGLES MK / Bağımsızlık ve Özgürlük benim karekterimdir. M.K.Atatürk
-
14 Aralık 2010, 10:50
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler