Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Temmuz 2010, 13:00
Evet, abi yakışır hakkaten.
Bakalım biraz daha yatırım yapalım alete o halde. O zaman şu debriyaj balatalarını kimler istiyor? Hyosungsource a ben yarın sipariş vereceğim. Hatta olmazsa Uzay sipariş versin, adam bizi tanısın. Ve pazar payımızı büyütsün.
Almak isteyenler hemen haber versin..
Teşekkürler...
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
Reklamlar
-
19 Temmuz 2010, 13:31
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
O zaman şu debriyaj balatalarını kimler istiyor? Hyosungsource a ben yarın sipariş vereceğim. Hatta olmazsa Uzay sipariş versin, adam bizi tanısın. Ve pazar payımızı büyütsün.
Almak isteyenler hemen haber versin..
Teşekkürler...
Serdar uzayla bu konuyu enson konuştuğumuzda parça işini kart limitini sıkıntıya sokmamak adına aylara pay etmiştik. Dolayısıyla ağustos ayına hangi parça düşer bilmiyorum. Kaç paraydı balata ve gümrüğe takılmaması için Mr.Lee gereğini yapacaktı,mesela faturayı düşük kesecekti. Teferruat uzayda
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
19 Temmuz 2010, 13:42
Abi sen istiyor musun balata seti?
Ben Lee ile görüşüp hallederim kart sıkıntısı varsa...
-
19 Temmuz 2010, 13:48
Ben salona vitrin yapana kadar bu motosiklete binmeyi düşündüğümden,zamana meydan okuyamayan ve alırken zarar edilmeyen tüm parçaları yedeklemek isterim.Buna benzin musluğuda dahil. Fakat balata seti kaç paraydı bir hatırlatırsan ve Mr.Lee gerekli düzenlemeler ile riski sıfırlıyorsa elbette parçayı rica ederim .
-
19 Temmuz 2010, 13:53
Şu anki fiyat ;
http://www.hyosungsource.com/parts/g...639520216b3507
2 Adet : 407,40
Kargo : 39
Kişi başı 223 filan geliyor, ki merkez yedek parçanın fiyatı da buydu. Ama oradaki tek set oradaki set oksitlenmeye başlamıştı ve üzerinde çizikler vardı. Benim içime sinmedi almadım.
Vereyim mi siparişi bugün, ne dersin?
-
19 Temmuz 2010, 13:56
Gümrük ile ilgili düzenlemeleri (tedbirleri) yapıp siparişi verelim o halde fiyatı uygunmuş. Karşı taraf güvenilir serdar. Uzay test etti ve gördük. Sipariş niyetin varsa banada sipariş verebilirsin ben senden kargoyla alırım.
ps. pazarlık şansınıda kullanırsan dolar kurundan ve kargodan minimum etkileniriz.
-
19 Temmuz 2010, 14:07
abi japonlar pek pazarlık etmiyorlardı, ama Korelileri bilemem.
Şansımızı zorlamayalım
Benzin musluğunu da sipariş ederim : http://www.hyosungsource.com/parts/g...pe-gv250-gv650
Toplamda :
2 set balata ve musluk : 481,24 TL
Kargo : 49 TL
Uygun mudur? Abi bir de özel cebini gönderirsen acil birşey de sana ulaşırım....
-
19 Temmuz 2010, 14:12
Bizim memleket ile alış-veriş yaptılarsa onları illaki buna alıştırmışızdır
Amerika bile bu hastalığı kaptı. Ama haklısın nasıl istersen öyle yap ben varım. Musluk fiyatını bilmiyorum.Masraf benim adıma 250 tl yi toplamda geçmeyecek şekilde hareket edelim.
-
19 Temmuz 2010, 14:34
Musluklu :
265 TL
Musluksuz :
223 TL
Abi, istersen musluk sonraya kalsın
-
19 Temmuz 2010, 14:40
Tamam serdar musluğu bir sonraki siparişe atalım.Hem fatura kabarmamış olur, riskde az olur kabul. Özelden tel.gönderdim sana. Görüşürüz.
-
19 Temmuz 2010, 15:12
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
19 Temmuz 2010, 16:01
-
19 Temmuz 2010, 16:18
Abi bunlar çok güzel de, gözüme hitap etmiyor...
Benim tek beğendiğim enduro DL650...
-
19 Temmuz 2010, 17:15
-
19 Temmuz 2010, 17:25
Alınan parçalarda örneğin malifold lastiği Türkiyede satılmıyordu. S&T enjeksiyonlu sattığından bu parçayı zaten getirmiyordu. Şimdiki vardır muhtemelen onuda Globalden kalmalara zorluk çıkartıyor. Durum böyleyken fiyatı yarısı olarak ve hediye olarak gösterdilermi sorun kalmaz gibi geliyor. Alan memnun satan memnun
-
19 Temmuz 2010, 17:56
arkadaşlar debriyaj kolay aşınan bir parça degil ama alırsanız yayları ve baskı bilyasınıda almayı ihmal etmeyin derim yedekleyin dursun derim
-
19 Temmuz 2010, 19:13
http://www.alternativecruisers.com/i...?topic=12285.0
Mr.Lee makine mühendisiymiş araştırdığım kadar tanınan bir isim.
Bizim gv için k&n araştırdım ve bir dönem fabrikasına kadar mail attım.Gv 650 için üretimleri yokmuş performans hava filtresi olarak. Yazışırsanız bir sorma şansınız varmı Mr.Lee'nin bildiği bir alternatif varmı acaba?
-
20 Temmuz 2010, 09:32
Serden Dostum,
Mr. Lee tamam diyor. Benim bir yağ değişimi yaptırmam gerekiyor, vitesler iyice zorlaştı. Değişim esnasında debriyaj balata kalınlıklarını da ölçeceğim. Standartta verilen limit değere ne kadar kalmış bakalım. Sonrasında da siparişi vereceğim. Belki çok iyi durumdadır. Rulmanda birşey olacağını sanmıyorum ama yaylara da bakmak lazım. Yay için de bir kuvvet değeri var diye hatırlıyorum, ama onu bizim ustalarda ölçecek cihaz yoktur muhtemelen.. Neyse ben seni sipariş verirken ararım.
Bu arada dün arkadaşımın Kawasaki EN500'ünü kullandım. GV650'den sonra oyuncak gibi geldi...Oturuş güvensiz, güç yok...Galiba motorumuzun kıymetini daha iyi bilmeliyiz
-
20 Temmuz 2010, 09:39
serdar lee ye sipariş vereceksen yag filitreside 9 tl gibi orda ondanda siparişe ekle 10 tane kadar her sipariş veren yag filitresi eklesin bende alırım uzay sende ekleyebilirsin sipariş verdikce nakliye parası çıkar en azından burda en son 30 tl ye almıştım ben gayet uygun fiat bir ara arkadaş getirecekti 15 tl oda olmadı lee ye yazın toptan almak istiyoruz alıp satacagız diye mutlaka indirim yaparlar korede türkiye gibi pazarlıga çok açıklar siparişten önce yazışıp fiat ları aşagıya çekin acil parçalar değil nasılsa acele etmeyin bizde yazalım fiatlar ne gelecek
-
20 Temmuz 2010, 10:58
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Serden Dostum,
Mr. Lee tamam diyor. Benim bir yağ değişimi yaptırmam gerekiyor, vitesler iyice zorlaştı. Değişim esnasında debriyaj balata kalınlıklarını da ölçeceğim. Standartta verilen limit değere ne kadar kalmış bakalım. Sonrasında da siparişi vereceğim. Belki çok iyi durumdadır. Rulmanda birşey olacağını sanmıyorum ama yaylara da bakmak lazım. Yay için de bir kuvvet değeri var diye hatırlıyorum, ama onu bizim ustalarda ölçecek cihaz yoktur muhtemelen.. Neyse ben seni sipariş verirken ararım.
Bu arada dün arkadaşımın Kawasaki EN500'ünü kullandım. GV650'den sonra oyuncak gibi geldi...Oturuş güvensiz, güç yok...Galiba motorumuzun kıymetini daha iyi bilmeliyiz
Serdar,benim amacım aşınma payı olupta TR pazarında pahalı ve zor bulunan parçaları yedeklemek biliyorsun.Yoksa arıza yada sıkıntı yok. Yayları ucuzsa onlarıda kargoya ilave etsin.Sonuçta adı üzerinde balata takımı alıyoruz.Kendisi var yayı yok olmasın.
Senin keşfettiğin model kıyaslamalarını burada paylaştığımda marka populistlerini ister istemez kızdırmıştı yazdıklarım. Kullandığın gv650 nin yerini alabilecek (HD V-rod hariç) motosiklet kesinlikle yok. Bize düşende zaten tedbirlerle birlikte keyifle uzun yıllar kullanmak olacaktır. Sana özelden tlf göndermiştim mesajla seninkinide bana yollarsan gerektiğinde telefon trafiğini kurarız.Birde şu performans hava filtresi işini sorarsan kafamda soru işareti kalmamış olacak. Saygılar,sevgiler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler